Co znamená Váš obrázek?

Pauzáci se představují

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 3. 8. 2005 10:01

Huhu, dost OT, jo ;).

Já vím, že jsem si taky přispěl, holt včera jsem měl štěstí nejen tady...
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 3. 8. 2005 10:04

Kua preco musis pouzivat take male pismo?
:mrgreen:
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 3. 8. 2005 12:03

Tak si musis zvetsit browser :-D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 6. 8. 2005 15:17

na mym obrazku je muj nick a to drevo tam je proto protoze suk je kus dreva a ja sem SUK(to znamena velkej kus dreva :mrgreen: )
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hotspot 6. 8. 2005 15:22

Elisha Cuthbert ;) a jestli to má nějakej hlubší význam, to fakt nevím :D
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod TheThing 7. 8. 2005 00:15

Euronymous... zavrazdeny clen kapely Mayhem a ja mam jeho foto na znak ucty...a inak aspon kazdy vie aku hudbu pocuvam :)
The answer to the ultimate question of life, the universe, and everything is...42...
TheThing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heady 7. 8. 2005 00:23

TheThing píše:Euronymous... zavrazdeny clen kapely Mayhem a ja mam jeho foto na znak ucty...a inak aspon kazdy vie aku hudbu pocuvam :)

OT: tak ako ty asi nepochopis, ze ako ja mozem ocuvat techno, tak ja nepochopim, ze ako niekto moze ocuvat hentake volaco

zaujimave, nie ? :)
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TheThing 7. 8. 2005 00:30

kazdy ma svoj styl, ja tiez nemozem pochopit ako niekto moze pocuvat rap disko pop alebo take veci...ale proti gustu ziaden disputat..alebo inak kolko ludi tolko chuti Obrázek
The answer to the ultimate question of life, the universe, and everything is...42...
TheThing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cache 7. 8. 2005 00:40

Heady píše:ja mozem ocuvat techno

A akoze nie si na SlovTek-u? ;)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heady 7. 8. 2005 01:52

cache píše:
Heady píše:ja mozem ocuvat techno

A akoze nie si na SlovTek-u? ;)

vidno, ze sa nevyznas v nasej subkulture (rovnako ako 95% populacie SR a CR) - bez urazky, sak techno neocuvate, nepohybujete sa v tychto krukoch)

takze, na czechteku a na slovteku su uuuuuplne ini ludia ako sme my !! pozri si fotky zo vcerajsej techno party, ktora sa konala na zimnom stadione v nitre

http://www.websound.sk/online/foto/201/ ... -nitra.php
ja som na 88. fotke

http://www.websound.sk/online/foto/202/ ... -nitra.php
ja som na fotkach: 38., 100. a 101.

a okamzite zbadas ten rozdiel, hlavne co sa stylu obliekania tyka. oni maju: kratke gate, maskace, kanady, velke kohuty na hlavach, piercing...

my sme tak obleceni ako vidis na fotkach...(chlapom sa na techno party kratke gate nehodia, niektori maju tiez kohuty na hlavach, ale nie take velike)

my nie sme ako oni, my sme clubberi !! a to fest-sakramensky rozdiel !!

ja ked som po prvykrat zbadal (minuly rok), ze aki ludia tam chodia, tak som bol sokovany...

my chodime (vacsinou) do klubov, zaplatime si aj vstupne (vacsinou od 100skk do ???skk) co oni nerobia, my chodime na techno party cely rok, ja som ich zatial nikde inde nevidel iba na czech/slovteku
btw, vstupne je najlepsi filter keketov, lebo ked je vstup lacny (pripadne je to zadara), tak potom na tej akcii vidiet rozne vyholene individua

cize mna mrzi, ze drtiva vacsina laikov si odteraz spaja kazdu techno party (hoci hento je tekno party) s takymi ludmi ako su oni. jeden clubber napisal: lutujem toho clubbera, ktoreho rodicia nepustili na akciu po tom, co zbadali czechtek...
dokonca to aj v masmediach prezentovali ako techno party !!

dalej vam poviem, ze drtiva vacsina ludi si mysli, ze su to akcie len o drogach, zial, z casti to je pravda, ale cim dalej, tym viac spoznavam vzdy cistych ludi...asi mi nebudete verit, ked vam poviem, ze som bol na tej total brutal techno party total brutal cisty - ja nepijem, nefajcim, nedrogujem, hoci mi to nikto neveri, ale je to tak...

ja chodim na techno party uz vyse dvoch rokov (cca 2x mesacne) a zatial som nevidel ani jednu bitku !!! nic !!! prave preto tam chodim, kvoli tej hudbe, kvoli tej atmosfere, ludom, babam :) a aby som si zatrsal. verim, ze oni su tiez taki isti, ale jednoducho nemame podobny sposob/styl zivota...

moje vyjadrenie na czechtek:
http://www.websound.sk/online/?menu_id= ... nr_recs=20 (napisane: Heady 3. 8. 2005, 17:52:09)

takze som tam neni preto, co som ti prave napisal a este preto, lebo som totalne zniceny z Oxygenu

Heady
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 7. 8. 2005 02:37

TO Heady:
Tak to co jsi napsal jsou důvody, proč by měli normální technaři usilovat o zakázání akcí jako Czechtek. Kvůli dalšímu nepošpiňování pojmu technař.
Taky si myslím že na Czechtek nejezdí normální lidi....
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod cache 7. 8. 2005 09:52

Heady: Je to sice brutal OT ale nemozem nezareagovat (moderatori by to mohli oddelit do ineho threadu).

Divil by si sa, ale aj ja pocuvam taku hudbu. Nie som nejaky extremny fanusik, ale proste sa mi pri nej dobre pracuje (trance, elektronicky chillout, drum'n'bass). Jediny raz som bol na technoparty a jediny raz na d'n'b party- obe v bratislave, s drahym vstupnym, proste take nejake ake ty vyzdvihujes, ze su dobre a ze czechtek/slovtek su zle.
Na oboch som mal podobne zazitky - vsade same droky, vsade zhuleny ludia, vsade "typci" ktory vyzerali podobne ako ty, zbohatlici co maju silne reci a radi si udru (neviem ci je to len situacia z ba, alebo je to tak vsade). Normalne cigarety sa snad ani nefajcili. Po nejakej dobe nebolo raritou vidiet ze si to niekde v rohu na zemi nejaky par rozdava, casto ze baba je spita ze ledva hybe a striedaju sa na nej viaceri..
Odvtedy na ziadnu podobnu partu nechodim, a hudbu si radsej pustam len a len pri praci..

Ale este dodam aj o czechtek - ano su tam taky ty kohutovi provokateri, casto oni rozputavaju taku "vojnu" s policajtami. Ale neviem ci si pozeral tie videa na tej stranke policejnistat - pokial som dobre videl, tak odhadom 70% boli uplne normalny ludia, a to ze mali kratke nohavice je myslim normalne, ved je to vonku a je teplo a je to stanovacka - ci ty by si sa podobne obliekol aj na stanovacku?
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heady 7. 8. 2005 12:12

cache: odpoviem SZ, aby nam to tu nezamkli...
Heady
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grammator 15. 8. 2005 23:15

Muj Avatar je mrakodrap jménem Sears Tower v Chicagu USA, a mám ho tam, protože se mi mrakodrapy děsně líbí, a tenhle obzvlášť.
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod yarik 16. 8. 2005 00:36

Už ani nevím :hm :hm :oboze
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka