šílená móda

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod nechápu 20. 5. 2005 14:25

Může mi někdo vysvětlit jaký smysl mají módní přehlídky, ve kterých návrháři navlíknout modelky do natolik šílených kreací, že si je na 99,9% nikdo nikdy neoblékne?!? To je nějaká soutěž o to, kdo je nejoriginálnější?
nechápu

Odeslat příspěvekod M. 20. 5. 2005 18:09

To neni moda, to je "umeni".
Jinak podle me, moda neexistuje.
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bigdoc 21. 5. 2005 01:42

To víš, že to má smysl. Jednak jsou na těchto přehlídkách i skutečné, byť excentrické šaty, které si pár milionářek koupí, aby je mělo jednou na sobě; v televizi se pouští ta excentricita, ne to normální.
Ale především to je reklama: jméno toho tvůrce si lidi zapíší do mozků jako špičku, vrchol, pánaboha odívání, a pak si "od něj", čti od někoho, kdo s ním ani nikdy nejel ve vlaku, ale dělá ve stejný firmě, koupí sako a mají pocit že to holt mají od Mistra, tedy něco úžasného.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TOMBY 21. 5. 2005 13:45

To máš jako s obrazy. Proč je Mona Lisa tak uznavaná? Proč se dělají výstavy atd. ? Lidi chtějí ukázat co dovedou a jsou zase druzí, kteří to obdivují.
Na autosalonech je to uplně stejné jako na přehlídce. Vytvořit co nejšílenější studii vozu.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareq 23. 5. 2005 00:09

Jak říká bigdoc, skoč se podívat např. do butiku G. Versace a určitě tam nenajdeš takový hadříky jako má na přehlídce, ale celkem normální obleky, košile, šaty atd...
.: Powered by Dell Latitude D505 & SE W800i :.
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod romeo411 14. 2. 2006 10:28

Neni pravda, to co vidis na prehlidkach si koupi zahoznejsi zeny, ktere proste casto chodi do spolecnosti.

Co jineho maji taky nosit. Aby to nemel nekdo ostatni?
romeo411
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 14. 2. 2006 12:29

to co je videt na modnich prehlidkach nikdy nikdo nosit nebude
Obrázek
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 14. 2. 2006 17:53

ESO: A proc? Optimalni model pro ty co lezou neustale sefum do pr*ele!
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 14. 2. 2006 18:59

je pravda ze vetsina tech modelu jsou jen ptakoviny. kdo by taky chodil v plavkach z cokolady, nebo prevlecenej za labut. v obchodech se daji najit relativne normalni modely, ktery se daji nosit mezi lidi
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod ES0 14. 2. 2006 19:08

ano, kodl ma pravdu, tamta by skutecne nasla vyuziti v sefove prd... :)

zato tato verze cross-road, vam nabizi moznost cestovat i ve znacne ztizenem terenu, poradat pikniky kde se vam zamane, proste idealni doplnek zeny na rodinnem vylete .... Just Rock and Roll
Obrázek
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 14. 2. 2006 19:35

ESO: I tady vidim vyuziti! pro damy ktere nevi kam umistit tu svoji pneumatiku :mrgreen: nebo pro pany s pivnim briskem...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 14. 2. 2006 22:34

Tak tohle by asi moc lidi nenosilo..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 15. 2. 2006 01:38

ovsem tento "oblek" ma uspech vzdy a vsuda zarucen :tleskani
Obrázek
vytvoril modni navrhar ES0 :wink:
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník