Ikea má vestavné tak napůl - nejsou do skříňky, ale jdou na ně přidělat dvířka, takže je to plná 60, nevím, jestli ostaní to mají taky tak. Blbé je, že mi vyšla na kraj a musím nějak zakrýt ten neelegantní plech. Vlastně jsem ve sběrném dvoře viděl vestavnou Whirlpoolku ve skříňce, to musí být extra malé uvnitř. Jsem sám a mám 60cm, ale dělám doma, takže furt krámuju nějaké nádobí. Naplním hladce co dva dny. A měl jsem tu na opravu 45cm zanussi, tak jsem tam nesl z neplné 60 jen talíře a hrnky (mísa, misky mi bylo jasné, že se tam nevejdou) a i tak mi hrnky zbyly. A to tam nebyl příborový koš. A hodíš tam stejnou tabletu jako do velké, malé tablety se nedělají.
Některé 60 umí mýt jen jeden koš, ale moc vody a elektřiny to stejně neušetří a jen přibyde další *****ítko. Čím jednodušší, tím lepší. Ono ten 6.smysl zní pěkně, ale pak čteš jak myčka myje tři hodiny, protože čidlo zlobí, odmítá fungovat, protože měřák litrů vody se netočí... Princip myčky je extrémně jednoduchý a pokud by tam nepřidávali výrobci spoustu elektroniky, nebylo by tam nic k pokažení. Jo a varování 45cm Whirlpool se dělají v Turecku a jsou kazivější než 60.