Star Wars

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Raisen 8. 8. 2007 12:53

Všechny díly SW se mi líbily, kvalitní sci-fi :twisted:
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 8. 8. 2007 15:10

Star Wars mam hodne rad. Ze starsich dilu mam nejradsi Empire Strikes Back. Vzdycky jsem fandil Vaderovi...

no a z tech novych jednoznacne epizoda 3, hlavne zaverecna cast filmu... snad nejlepsi pasaz vubec, kdyz se z Anakina pomalu stava Darth Vader
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Raisen 8. 8. 2007 15:38

To se mi taky moc líbilo, ten konečný souboj :)
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 8. 8. 2007 15:51

No ten konecny souboj ani tak ne, ale te moment, kdy se prida na temnou stranu (souboj s Mace Windu) a pak nasledny pochod do chramu Jedi...

Obrázek

a pak samozrejme kdyz si poprve nasadi masku a ozve se ten slavny dejchak...

vsechno podbarveny tim slavnym Imperialnim pochodem, dokonala hudba :)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Raisen 8. 8. 2007 15:56

Jj, slavnej dejchák :D jinak hudba se mi taky moc líbila. Ale nejvíc na filmech souboje ve vesmíru.
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 8. 8. 2007 16:07

ja mam rada ty nove tri dily, byla jsem na nich i v kine, na prvni se mi moc nechtelo jit, jenze jak jsem k tomu cuchla uz nebylo kroku zpet :mrgreen:...jinak hudba je dobra...hlavne ta: tatatataaa tatata tataaaaa s tim orchestrem :-P
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Raisen 8. 8. 2007 16:16

A klasické úvodní titulky :D
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Darth Stewe 17. 8. 2007 22:55

Hudba je naprosto dokonalá :!: :D John Williams rulezzzzzzzzzzzzz :tleskani
A celkově: Nejlepší umělý (a přesto živoucí) svět, co znám :D
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Darth Stewe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod darth_swer 16. 9. 2007 22:01

mne sa zas najviac pacila dvojka...bola tam v podstate aj najdolezitejsia(alebo jedna z naj) scena z deja celych SW a najkrajsia romanticka scena v dejinach kinematografie... "I truly deeply love you"
priznam sa az mi slzy vysli... :oops:

a neverim ze bude 7,8,9...lebo by to bol riadna hanba pre lucasa...ono ani to byt natocene nemoze kedze su tie diely uz napisane knizne a dej je uz dany a dokonca priamo oficialne od lucasa...takze pochybujem....serial by byt mohol-neco na sposob smallvillu co je dobra alternativa k filmu supermana...
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Čtenář

Odeslat příspěvekod Revan 16. 9. 2007 22:13

dej 7,8,9 oficialne od Lucase? Ja myslel ze to psal Zahn.
Revan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod darth_swer 16. 9. 2007 22:28

som sa blbo vyjadril... :oops: ze vsetko co vyjde pod znackou SW ide cez lucasa a ten tie knihy nebojkotoval cize nepriamo uznal oficialne pokracovanie ktore je tam uz napisane a tym padom by aj film musel ist nie od lukasa ale z knihy ktorej sam autorom lucas nie je...dufam ze uz teraz trosku zrozumitelnejsie... :mrgreen:
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Čtenář

Odeslat příspěvekod Gdgrutierz IV. 6. 10. 2007 21:24

Viděl sem to 3x.Blb*st
Pravidla podpisu nemají smysl
protože na ostatních fórech jsou povoleny:
obrázky,odkazy,webové či e-mailové adresy a fornátování
Gdgrutierz IV.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 6. 10. 2007 21:32

Stara trilogie je neprekonatelna a pochopitelne se mi nejvic libi Empire Strikes Back, co se tyce novych dilu, ty pro mne ztratily kouzlo, je to prehusteny digitalnimi triky... Poradne jsem ocenil az treti epizodu, uz jen za ten zaverecny moment, kdy Darth Vader poprvy zachropti...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Předchozí stránka