Ráda bych vás poprosila o názory na tuto sekci (ostatní právní diskuze + Reklamace a kupní smlouvy)..
Chodíte si sem počíst? Našli jste tu užitečné informace? Díky za odpovědi
Já sem nechodím, protože mě právničina příliš nebaví a hlavně jsem zatím nic nepotřeboval. Až budu něco z práva potřebovat poradit, určitě se obrátím na iwi a bunga právě zde
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
Já čtu na Pauze prakticky vše ale určitě je tohle ze sekcí která mě zajímá, a přínosná je určitě, i když jsem si většinou poradil sám.
Ale některé věci jsem si ujasnil, jak je to doopravdy.
Jen tak dál, i když by toto mělo spíš patřit do finexpertu svým zaměřením.
Ale chápu že je to zde, na "domácím" fóru iwigirl a Bunga, díky za váš čas.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
tak nějak mám pocit, že tato sekce k pauze patří. Kdo se potřebuje poradit, což ho může následně uklidnit udělá to zde.
Tuto sekci čtu, a to rád, nalézám zde zajímavé a cenné informace - byla by škoda ji zrušit/přemístit.
Samozřejmě nejde jen o tazatele, ale i o Ty, kteří jsou schopni poskytnout odbornou radu na úrovni a věnovat zde svůj čas.
samozrejme ze je prinosna a ja osobne si ju rad precitam
kedze v podobnom obore asi budem po skonceni skoly posobit tak je len dobre ze aspon takto zo zaciatku tu mozem najst polopatisticky vysvetlene elementarne veci...
len tak dalej
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007
i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
je hodně přínosná, nejen že se tady dá na plno věcí zeptat, ale taky se tady toho dá hodně dozvědět jen by to chtělo větší aktivitu právníků ale super, jen tak dál