Co třeba sběr bylinek. Taky kovy - železo, měď, hliník - ale hlavně ne, že to budeš někde krást. Jinak ještě papít, ale to asi nic moc. Ale na těch bylinkách se dá fakt vydělat. Třeba tady máš nějaké info: http://www.leros.cz/vykup-surovin/
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
dobre tedy seriozni prispevek....kdyz mi bylo 12 nebo 13 ted nevim, tak jsme u znamych tocila zmrzlinu, ale to bylo pres zname a k penezum jsem mela i zmrzku zdarma, coz bylo fajn, protoze zmrzlina je ma droga ...to leto jsem nepribrala nic
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))
Love is a Losing Game
VENUS=Noovo
BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
jo, ja sem kdysi nasbíral plný sáček šípků, dostal za to stovku a byl sem nejvíc spokojený... tehdy
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
pokud neco umis, tak bys nemel mit problem si nejaky penize vydelat. ale jinak v tom veku jsem asi jako ostatni kradl vsechno co ve sberu vykupovali.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
tak na kšeft i vlastní potřebu se toho dá pěstovat mooc...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
To já na ty bylinky jdu vždy jednou za hodně dlouho. Chce si to najít nějaké parádní místečko. Sbírám truskavec a přesličku a vždy, když to jdu odevzdat, tak dostanu aspoň pětistovku a sběrem strávím maximálně tři hodiny.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
To stím železem je dobrý nápad. U prarodičů na dvorečku toho najdeš jistě spoustu a budou rádí, že jim to tam vyklidíš. Obyčejně je 3,5 Kč/Kg za těžký kusy a 2 Kč za plechy a dráty.