Věříte na "mimozemšťany"?

Diskuze o vesmíru, nových vědeckých objevech i technice v běžném životě

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 3. 7. 2006 18:23

2 scater: podivej se, co lidstvo udelalo za par tisic let. I kdyby byli dinosauri blby, za takovou dobu mohli vymyslet hyper pohon, perpetum mobile...
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod VladaP 3. 7. 2006 18:25

L.O.T.G. píše:...ani ti nasi nedelaji nic zabavneho .-)

Co ty víš, třeba si povídaj každej den s těma dinosaurama mimozemšťanama, co je novýho v telce (na programu: Země :D) a pak nám vědátoři řikaj na co novýho přišli :)
Alcatel OneTouch 303 > Nokyja 3410 (poslat SMS - musel jsem třísknout do stolu, volání nepřipadalo v úvahu, Nokyja - connecting people in services :)) -> Sony Ericsson T630

Odeslat příspěvekod VladaP 3. 7. 2006 18:28

L.O.T.G. píše:...vymyslet hyper pohon, perpetum mobile...

No, a co ty víš? :D co když si teď řikaj: "Ha, oni si myslí že jsme byli úplně blbí". BTW: neni teď připojenej nějakej "anonymous"? Halo, dinosauři? :)
Alcatel OneTouch 303 > Nokyja 3410 (poslat SMS - musel jsem třísknout do stolu, volání nepřipadalo v úvahu, Nokyja - connecting people in services :)) -> Sony Ericsson T630

Odeslat příspěvekod scater 3. 7. 2006 18:28

neberu to že když někdo nevynalezne petpetum mobile nebo světelný meče apod. tak že je tupej jak poleno.
dinosauři prostě neměli takový starosti...na co by jim to bylo ...aby si lehli na gauč a bafali doutníky ?
a ještě k tomu : Sice jsme udělaly nějaký vynálezy, ale podívej jak se to podepsalo na přírodě.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fido+ 4. 7. 2006 10:26

scater píše:já si nemyslim že by jsme byli ve vesmíru sami...takže ano.věřim.ale né na ty co přiletí lítajícim taliřem a dělaj kruhy do obilí.u/quote]

Souhlas. Vesmir je dost velkej na to aby nekde v nem neco dalsiho zilo a klidne to muze byt i inteligentni.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Revan 4. 7. 2006 11:37

Ono taky jenom inteligence je k hovnu, např. delfín muže bejt dvakrát geniálnější než celý lidstvo dohromady a je mu to k hovnu, protože např parní stroj nemá čim vyrobit - nemá ruce a zobákem toho moc nepostaví ( a navíc ve vodě by mu nefungoval.) :|
Revan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gofry 4. 7. 2006 13:42

Ale môže to byť aj naopak. Teda tak, že delfín je taký inteligentný, že mu ten parný stroj proste netreba. A preto nemá dôvod nejaký parný stroj vynaliezať a už vôbec nie stavať.
gofry
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jamal 5. 7. 2006 20:08

jo jasně jednoho mám mezi nohama
JAMAL for MM
jamal
Čtenář

Odeslat příspěvekod Revan 6. 7. 2006 14:11

delfína nebo parní stroj? :D
Revan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pade 13. 8. 2006 17:29

zmazane.
Naposledy upravil Pade dne 6. 2. 2008 19:02, celkově upraveno 1
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 14. 8. 2006 01:57

Nejde o to dokázat že mimozemšťané existují, ale jde o to dokázat že existovat nemůžou.
A ani jedno se zatím nikomu nepodařilo :-)

Co my můžeme na té naší mrňavé planetě vědět? O vesmíru víme kulový, jen nějaké teorie které nejsem schopni ani pořádně v praxi ověřit. Víme jen že vesmír je asi nekonečný a formy života jsou taky nekonečné. Život se dokáže přízpůsobti čemukli, pokud má dost času. A času bylo ve vesmíru vždycky dostatek!
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod PachezZ 14. 8. 2006 10:09

No věřim že rozhodně sami nejsme , a ani na zemi sme imho sami nebyli a možná nejsme...
Druhak k ty fake stargate: imho amíci něco takovýho(vůbec to nemusí být jako brána a tak - prostě něco k transportu) mají , údajně je v cheyenský hoře kromě noradu skutečně i nějaký SGC o kterým nikdo neví co to je. Mě třeba zaráží to jak amíci najednou přestali zkoumat měsíc což by odpovídalo tomu že mají ke zkoumání něco mnohem hodnotnějšího. Další věcí jsou přepisy komunikace mezi apollama a houstenem kde se mluví o různých zařízeních , případně objektech který mise sledovaly...
Ford Probe 2.0 16v rv.95 85kW
Ford Probe 2.5 24v rv.95 120kW
PachezZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kindrman 14. 8. 2006 17:53

No tak určitě ve vesmíru sami nebudem....
PachezZ. s těma přepisama vždy to může bejt fake...
a třeba nám to objasní ty vědátoři v Práglu :)
Kindrman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 8. 2006 17:54

PachezZ píše:Další věcí jsou přepisy komunikace mezi apollama a houstenem kde se mluví o různých zařízeních , případně objektech který mise sledovaly...s/quote]
Můžeš to prosím více rozvést?
anonymni

Odeslat příspěvekod Jim 14. 8. 2006 17:55

nevěřím na to... :|
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka