od Marcel Kudlvasr 20. 12. 2009 13:10
Ahoj Fyzikáři, díky za důvěru, ale až takhle,,natrdo,,jsem to nemyslel, a již vůbec né na někom vyzvídat, že. Děkuji Ti moc za svěřené Info. Já Tě budu muset v tomhle zklamat, jak jsem řekl, je to otázka těch peněz, že...Mně doma zbyl jen Prak, luk, Slavie 601 a vzduchová zlamovací TEXka + pár kudel a mačeta...Svoje jsem si odstřílel do Sametu, za levný peníz či gratis. Teď si zastřílím občas jen v těch počítačových Hrách, he.
Tady bych se bavil spíše o tom střelectví, myslivosti než o sbírkách zbraní a příslušenství...Pohodově a bez předsudků, popovídat si o čemkoliv a nezávazně, že. No co Ti na Tvůj příspěvek říci: přejícně Ti závidím Fyzikáři a těším se na další poudání i pábení i zde. Kdo příjde s nějakými problema a dotazy bude mu pomoženo, co budu-eme moci. Jako u Tebe na Topicu, mnou velmi oblíbeném. Jsem rád za Tvou reinkarnaci a móc si potěšil STarce. Přeji i Tobě a Tvé Rodině i Rodu, povedené Vánoce a lepší NY 2010...Marcel od Zvonu. Pochopitelně i zajímavosti o Novinkách v oboru zbraní a Střelectví si tady místo najdou, že.
Poznámka: Heč , já mám pod Texem taky,,Laser,, od vietkongu za 39,- Kaček, ale funguje to, he ...za pět peněz. Jde o tu významnou,,red,,bodku.