od Marcel Kudlvasr 23. 11. 2009 22:21
No viz. Mamlasi můj koment vedle v ,,anketce,,hej. Není zájem zhora, není podpora Vědy a Vzdělání všeobecně- o Kulturnosti Národa ani nemluvě, hej...Nepatří to mezi Priority Vlády od Sametu, či krátce po něm, že!! Přečti si vládní oficiélní programy od cca 1996...a pobavíš se a budu Ti to jasný Prečo?! Byli vyštvaný i lidi co to dělali pomalu dobrovolně a za Hubičku a s plným nasazením, třeba Evropskou Moderní Školu, Volnočas, Podpráhy,...teď jsou před likvidaci i Sociální istituce a organizaci, prostě se jim to nehodí do krámu, nějaké Sociálno a Humanita, že a ni právo a Demokracie jim nejde pod Fousy, tož povídej dál Mamlasi, jsem jedno Ucho. Co s tím provedeme?! Teď hned , včera bylo pozdě, neboť Voda nezadržitelně stoupá o Bídě ani nemluvě, kde začít?!...Starec Marcel od Zvonu...bude se Zvonit Přátelé! To je jiné kafe než cinkat klíčema. Kdo se mnou pojede do Toweru, pro Big Ben?! Jeden z Notredamned, již mám vyleštěnej, taky mám Pari zakázanou, he, Zikmund z Víta by neměl být problém, ten se krást nemusí, stačí ho v pravej čas rozhoupat, že... Pak se bude ladit a pak budou praskat vokna a další bariéry v Česku, bude se sypat sklo, a budou pukat srdce, ale né ty u Zvonů...Zvoník Quasimodo, NotreDammned.