Jak se jmenoval pořad ?

Diskuze o vesmíru, nových vědeckých objevech i technice v běžném životě

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 23. 11. 2009 15:14

Otázka je, jestli to "my" je dostatečný vzorek diváků, kvůli kterým by stálo za to, něco takového vytvořit.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod mamlasos 23. 11. 2009 15:24

To zjistíme až napíšeme do ČT. Nyní prosím o hlasovaní v malé anketce výše. Děkuji :-)
Je těžké být Mamlasos, konkurence je obrovská.
mamlasos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Player. 23. 11. 2009 16:09

Vsak ak chces vedeckotechnicke relacie, tak zapni Discovery, National Geographic + kopa dalsich. Hlavne na Nat. Geographic sa mi paci, ze tie dokumenty ako keby mali zapletku ako vo filmoch a fakt ma drzia v napati az do konca.

Proste CT(STV) sa taketo programi ani neoplati natacat, ked konkurencia ma 100-krat vacsi rozpocet a top vedcov sveta, ktory ochotne pridu na zavolanie. Jedine, ze by teda nieco nakupili, lenze asi spravne rataju s tym, ze to nebude mat sledovanost, a ako uz niekto spominal, telenovela je lacnejsia.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 11. 2009 22:21

No viz. Mamlasi můj koment vedle v ,,anketce,,hej. Není zájem zhora, není podpora Vědy a Vzdělání všeobecně- o Kulturnosti Národa ani nemluvě, hej...Nepatří to mezi Priority Vlády od Sametu, či krátce po něm, že!! Přečti si vládní oficiélní programy od cca 1996...a pobavíš se a budu Ti to jasný Prečo?! Byli vyštvaný i lidi co to dělali pomalu dobrovolně a za Hubičku a s plným nasazením, třeba Evropskou Moderní Školu, Volnočas, Podpráhy,...teď jsou před likvidaci i Sociální istituce a organizaci, prostě se jim to nehodí do krámu, nějaké Sociálno a Humanita, že a ni právo a Demokracie jim nejde pod Fousy, tož povídej dál Mamlasi, jsem jedno Ucho. Co s tím provedeme?! Teď hned , včera bylo pozdě, neboť Voda nezadržitelně stoupá o Bídě ani nemluvě, kde začít?!...Starec Marcel od Zvonu...bude se Zvonit Přátelé! To je jiné kafe než cinkat klíčema. Kdo se mnou pojede do Toweru, pro Big Ben?! Jeden z Notredamned, již mám vyleštěnej, taky mám Pari zakázanou, he, Zikmund z Víta by neměl být problém, ten se krást nemusí, stačí ho v pravej čas rozhoupat, že... Pak se bude ladit a pak budou praskat vokna a další bariéry v Česku, bude se sypat sklo, a budou pukat srdce, ale né ty u Zvonů...Zvoník Quasimodo, NotreDammned.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Předchozí stránka