od Marcel Kudlvasr 2. 11. 2009 12:07
Ha Brokovnica, no přátelé Stop efektu,...sice se to ve Filmech trochu přehání, chudáci kaskadéři a jejich páteř, ale na každém šprochu je pravdy trochu, záleží na ráži, že: 12 a více, pak na náplni náboje a na čoku v laufu, na vzdálenosti z jaké to koupí, no v každém případě jde k zemi i poodletí, hlavně, když se zatupluje, to samé se týká i výkonného střeliva třeba,,Magnum,, s patřičnou ráži -stačí 44" a třeba v delším laufu(o ráži 50"a více nelze pochybovat, to je jaksi na Slony...nebo skrz zeď) a na její rychlosti a dopadové energii...one sranda, u toho zpětného nárazu to není tak horký a záleží na zkušenosti střelce a vybavení zbraně proti zpětnému rázu...No Grammatore s tím příkladem efektu si to již přepísk nééé, prosil jsem Tě , aby jsi nikoho nenapadal, ani virtuálně či verbálně!Docela bych Tě u Té střelby rád viděl?! Ogden od Rogers Rangers
EHM Gramme, s tou ,,neprůstřelnou,, Vestou mám jisté zkušenosti a ani ve filmech o účincích správného střeliva nelze pochybonat a vesta je Ti Howno platná, já jen , aby jsi se v ní někdy v budoucnu producíroval a myslel jsi, že jseš,,za vodou,,, hech né, že bych Ti to přál, Ty jsi si s příkladem ,,Brutal,,začal, jaksi ve finále, žádný kytky na hrob...stačí bohatě na špičce přidaná ,,ocelová kulička z ložiska,, a to by jsi se divil, co jsme všechno vedle výzkumáku na Svazarm střelnici na 50-100m prostřelili, he. Doporučuji Ti ten tvůj,,zákop,, že.
Naposledy upravil
Marcel Kudlvasr dne 2. 11. 2009 12:18, celkově upraveno 3