Prezije hlava bez tela?

Diskuze o vesmíru, nových vědeckých objevech i technice v běžném životě

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marty89 17. 9. 2008 18:22

No taky si myslím, že to s míchou nemá moc společného
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Fido+ 23. 9. 2008 20:42

mbing píše:
Jeffe píše:
Lolofon píše:Nakolko je zname, ze hlava po gilotinovani prezije este cca. 10 sekund (t.j. "je pri vedomi")

Hlava je pri vedomi i po preruseni michy? :hm
Myslíš, že by lidé na vozíčku nebyli při vědomí? :D

No ale na druhou stranu proc se zabiji zlomenim vazu (coz je vlastne preruseni michy)?
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareq0 23. 9. 2008 20:52

Záleží kde přerušíš míchu. Pokud první až nevímkterý krční obratel = zpravidla smrt.
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 23. 9. 2008 21:27

No musím přiznat, že toto je ale zvlááááááštní téma :oboze

a tak využiji již napsaného ... dá se říct, že se s tím ztotožňuji ;-] .... až na ten závěr s ožíráním, takže ten mažu :D

cumel30 píše:Mať tvoje problémy,takto bezhlavo mrhať vzácnym časom a trápiť sa nad cocotinami :oboze :oboze ,radšej si poriadne zasúlož,môžeš aj rukou keď nemáš nič iné pri sebe. ;-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod ES0 24. 9. 2008 15:34

myslim, ze prezije v pohode, kdyz se ji bude v krvi dostavat to co predtim, tak proc ne, rekl bych, ze takova hlava bez tela bude mnohem chytrejsi :) nebude se muset zabyvat rizenim tela...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 9. 2008 16:15

a ty senzory rovnováhy v uších se budou pěkně nudit a "protáčet" naprázdno :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod arwinexwixton 24. 9. 2008 17:59

Fido+ píše:No ale na druhou stranu proc se zabiji zlomenim vazu (coz je vlastne preruseni michy)?

Řek bych, že se tím přeruší impulsy od mozku srdci aby pracovalo(apod.)... tyhle impulsy mozek vysílá zcela bez tvého vědomí a bez nich žít nemůžeš, tedy pokud nebudou nahrazeny... a my tu mluvíme o nahrazení celého těla.

MarkFX píše:a ty senzory rovnováhy v uších se budou pěkně nudit a "protáčet" naprázdno :D

ty senzory se ve skutečnosti netočí :-) (tedy vůči hlavě)
uhmm...
arwinexwixton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 24. 9. 2008 19:21

Dívím se, že ještě nikdo nezaložil téma Přežije tělo bez hlavy?. :hm
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 9. 2008 20:54

arwin: já vím, jen sem chtěl říct že by tam pak byly zbytečně :potichu
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Jack111 25. 9. 2008 12:55

Kdo se obětuje pro vědu a slávu a nechá si uříznout hlavu, aby mu ji za padesát let znovu nahodili? Za 50 let tu ještě možná budeme, může nám pak tedy říct, jak to dopadlo. http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2008061931
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 25. 9. 2008 17:09

Mě by zajímalo co je na tomto zkaženém světe tak zajímavého, aby se kvůli němu žilo déle. :hm
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod arwinexwixton 1. 10. 2008 21:01

mbing píše:Dívím se, že ještě nikdo nezaložil téma Přežije tělo bez hlavy?. :hm

Ale k čemu by to tělo bylo? ... ... ... ehhh, to je blbá myšlenka...

mbing píše:Mě by zajímalo co je na tomto zkaženém světe tak zajímavého, aby se kvůli němu žilo déle. :hm

je tu kupa věcí, co se dá vylepšit... radši bych žil tisíce let a snažil se o to, než jen doufat, že po smrti se mnou nebude konec
uhmm...
arwinexwixton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Player. 20. 10. 2008 18:02

Pred istou dlhou dobou som zhliadol v telke jeden dokument, kde vedci odrezali opici hlavu, nasledne na nu pripojili zopar hadiciek, pristrojov a opica za par minut otvorila oci. Zda sa mi, ze sa potom pokusili o znovupripojenie hlavy, ale ci to bolo uspesne, to si veru nepamatam. Kazdopadne, ak je takato zalezitost mozna u opice, tak preco nie u cloveka? :)

edit: ujo google nasiel nieco podobne, v tomto pripade pripoja hlavu jednej na opice na telo tej druhej http://www.youtube.com/watch?v=HwPBE7fX ... re=related
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eRiper 20. 10. 2008 18:25

Jak udělat ze dvou opic jednu dementní, která za chvíli chcípne :-|
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Swordman 26. 10. 2008 20:20

Asi by si musel mať aj čas krku ( dôležitá by bola časť miechy po taký 4 stavec minimálne ).
Životné pochody riadi tuším tá časť mozgu v zadu dole ( volá sa to malý mozog? a tuším príslušná časť miechy ). Vývojovo sú to najstaršie časti ľudského mozgu.

Asi by to bolo živorenie ( aj keby si vyriešil zásobovanie krvou, kyslíkom, živinami ), asi by si mal fantómové bolesti alebo fantómové pocity ( to znamená, že by si vnímal časti tela, ktoré nemáš ).

Na pivo by takto hlava teoreticky mohla ísť ( keby ju niekto zobral so sebou, ale neviem čo by tam robila ).

A načisto ma rozosmiala predstava takej hlavy trebárs v erotickom salóne. :shock:

Ale do politiky ( parlamentu ) by sa hodila, aspoň by nekradla.
A ľahko by mohla dostať po čumáku ( po prstoch ťažko ). :D
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka