Prezije hlava bez tela?

Diskuze o vesmíru, nových vědeckých objevech i technice v běžném životě

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod AliGiro 27. 11. 2008 00:07

pravda se skrýva ve futuramě.:D
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 11. 2008 01:14

:D jo žhe :mrgreen:

viz. například prezident Nixon, Lucy Lui a další... :-D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod jokel 1. 12. 2008 19:17

ti kokos väčšiu kravinu som tu nečítal ani nepočul
(-:Život je ako cesta do kurína.- Krátka a zajebaná :-)
jokel
Čtenář

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 12. 2008 00:54

jak já tě nenávidím.......... :grr: seříznu ti hlavu :kuk:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod ES0 2. 12. 2008 01:06

aby mu ji pak nekdo ozivil a zil znova? vecne? to si nezaslouzi, staci ze napsal o total recallu neco moc nehezkeho :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod jokel 2. 12. 2008 18:43

tebe sa vidí tottal recal? tá blbosť
(-:Život je ako cesta do kurína.- Krátka a zajebaná :-)
jokel
Čtenář

Odeslat příspěvekod Aim_ 17. 12. 2008 20:19

aby hlava mohla mluvit, chtelo by to i s krkem a hlasivkama a presnym tlakovanim vzduchu...
Aim_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rado3105 10. 3. 2009 14:50

Mozne to je kedze CNS je imunologicky nereakcna(znamena ze CNS je transplantovatelna z tela do tela bez proti reakci daneho organizmu ako to je napr. pri krvi a inych organoch). V minulosti jednemu chlapikovi vpalila kovova tyc do hlavy, do prdnej oblasti mozgu asi 4cm priemer, v pohode prezil akurat co ho ludia poznali zmenili sa jeho vlastnosti ako osobnosti - tj. schopnost mozgu na rozdiel od miechy, prezivat aj pri vacsej funkcnej strate. Kdezto pri mieche staci male poskodenie a prejavi sa to.
V minulosti vymeneli dvom opicam hlavy, chvilu prezili, ale kedze do mozgu prudi krv a z oboch opic bola rozdielna tak ju asi telo zavrhlo. Ale asi aj keby to bolo mozne, vedecka komunita by to nesirila kedze by to bol sposob predlzenia si zivota. V buducnosti tipujem ze to nebude ziadny problem, kedze Imunologia napreduje milovymi krokmi a je to dnes jeden z najviac sa rozvijajucich oborov. Takze cas ukaze, ale je to mozne. Pricom podstata danej osobnosti by mala ostat nezmenena, kedze sidli v mozgu, a telo predstavuje tovaren a pohyblivy stroj.
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jeffe 25. 3. 2009 22:10

Tahle useknuta hadi hlava se tvari docela zive. 8-D
http://www.youtube.com/watch?v=SAQPZaFH3QY&feature=related
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 25. 3. 2009 22:15

Chudák. Ještě mu nedošlo, že je mrtvý.

jokel:
Podle většiny lidí co to viděli Total Recal blbost není .-) Mně se to tehdy taky dost líbilo.
No pro puboše to už asi nebude. Přece jen 19 let je 19 let. A u sci-fi to je problém.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Předchozí stránka