Ahoj lidi,
dnes na hodine me pekne nas*ala nase mila pani ucitelka
Rikala nam znamky na vysvedceni, no a dostalo se takhle na me. Slysim "3". Rikam si ze to je trochu divny se znamkama "5" "1" "1" a "2" . Tak jsem sel za ni, jako proc mam trojku, byl sem "odstrcen" s tim ze mi to vychazi a ze at na ni nechodim s prumerem. No, vsechny znamky, jak nam rekla jsou na STEJNE UROVNI, tedy se stejnou vahou. Pokud tedy zprumeruju vysledek, coz je bezne u znamek se stejnou vahou, dostanu 2,25. Coz je trosku horsi dvojka, ale je to dvojka. S nasi pani ucitelkou neni moc rec, tak se chci zeptat, co muzu delat v tomhle pripade?
Stoji za to vubec neco delat?
Necha se zaridit "nezasednuti si" na me pokud ji bude po prezkoumani "prikazano" dat mi dvojku?
Jake jsou vyhlidky?
Stalo se vam neco takoveho?
Co jste delali?
Uspeli jste?
PS: Jeste jedna poznamecka. Byl jsem tuhle v jidelne a tak trochu sem se bavil nahlas, byl sem tou samou ucitelkou poslan ven, protoze jsem pred sebou nemel obed, a tedy ze mam jit pryc kdyz nejim. Takze sem si obed vzal u okenek (puvodne sem nechtel, protoze zrovna bylo "nechutne" jidlo) sedl jsem si z5. Kdyz me zmercila,tak jako na me co tam jeste delam (v tu chvili jsem byl potichu jako kazdy jiny), rikam ze mam obed a ze mam pravo tu sporadane sedet, ze sem se uz uklidnil. Odesla nerekla nic. Mam takovy pocit ze to je odplata za tenhle incident. Ale je to jen ma domněnka.