Revan píše:V ramci rovnopravnosti je spravedlive, ze muzi ho budou davat nahoru a zeny dolu.
Zde ovsem nastava problem ze zeny to delaji ciste pro sebe, kdezto muzi pro zeny.
Absolutne nejlepsi by bylo si koupit toaletu, ktera pozna jestli vchazi muz ci zena (popr. muz s novinami)(napr. kamerou kdyz kazdy ukaze sve nadobicko (pral bych si neco takovyho zkusit programovat. nebo aby si zachod kontroloval jestli se k nemu nekdo blizi pozadu nebo pred nim jen tak postava a neco kuti mezi nohama. ) a pak se automaticky sklopi do prislusne polohy.
Ovsem misto takovychto praktickych veci se cpe do hi-tech zachodu mereni teploty apod kraviny.
Akoze ja osobne si myslim, ze keby ste neboli prasce a neschovavali sa za pocurane prkynko, a ako kazdy normalny clovek, ak sa vam podari nejaky ten bordel, po sebe upratali, bolo by o starost menej... Ktory z vas kazdu sobotu umyva zachod??? A ktory z vas pravidelne pouziva kefu? Ked uz sme pri tom, kto co robi pre koho, vsetkych by som vas prinutila drhnut prischnute "posledne kvapky" zo zachodovej misy... vsetkych do jedneho... robila osm v hoteli a netusili by ste, ake su ludia svine... to uz nie prasce, ale svine...
A v tomto si ja krasne doma urobim poriadok a chlap, ktory nevrati toaletu do povodnej podoby moze byt barsjak vazeny a mily, dostane taku hubovu, ze druhykrat to nezopakuje...
A co sa "rozoznavaca" na WC misach tyka, nie je to az taky zly napad, patentuj si to, potom to niekto vyrobi a ty z neho vysudis tazke prachy..