Sebevrazda

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod naigoto 18. 7. 2007 13:50

Jesrey II: Dobře, vzdávám se dalšího přesvědčování o myšlence mého názoru, snad jsem nikoho svými komenty nepoškodil a o tomto tématu už zde raději nebudu přemítat (:
naigoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymous 18. 7. 2007 13:54

naigoto: Proč se takto vzdávat? Nikde jsem nenapsal, že je Tvůj názor nějak špatný, také jsem se nad tím zamyslel, já se s ním ale bohužel nemohu ztotožnit. Svými argumenty jsi mě nepřesvědčil, spíše naopak. Tím, jak jsi začal poukazovat na inteligenci ostatních lidí, jsem si zase já něco pomyslel o té Tvé - bez urážky.
Anonymous

Odeslat příspěvekod naigoto 18. 7. 2007 14:26

Jersey II: V pohodě. Prostě jsem si uvědomil, že mě tu stejně nikdo nepochopí, tak proč marnit čas. A to, co bych chtěl ještě říct, by se stejně neobešlo bez dalších poznámek na mou osobu, takže fakt už mi to za to nestojí. Já si myslím své, vy si myslete to svoje a jsme v pohodě...
naigoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 18. 7. 2007 14:29

Ach jo, ti emari :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jeffe 18. 7. 2007 14:30

Klidne to napis, ale nenadavej nam do nizkeho IQ jestli nebudeme souhlasit. :D
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod naigoto 18. 7. 2007 14:43

Utrousil jsem poznámku o vašem IQ a hned ji berete jako urážku. Ale vůbec vás nenapadlo se zamyslet nad tím, jestli chyba opravdu není ve vás. Je mi to jasné, kdo by se dobrovolně přiznával k tomu, že číselná hodnota jeho intelektu trpí poruchou růstu, že (:
naigoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jeffe 18. 7. 2007 16:22

naigoto píše:kdo by se dobrovolně přiznával k tomu, že číselná hodnota jeho intelektu trpí poruchou růstu, že (:t/quote]
To je fakt, treba ty to zatim zatloukas. :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suk 18. 7. 2007 16:35

naigoto, zkus jet tak pul roku bez drog a potom rekni jeste jednou svuj nazor na sebevrazdy... docela me to zajima :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Hitomi 18. 7. 2007 16:42

bombul píše:Hitomi
sebevrazda je blbost

jo to taky
Hitomi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod crashpc 18. 7. 2007 16:58

To už ale plavem ve velmi relativních hodnotách. pokud vememe hloupost jako 1/IQ tak jsou spíš všichni pěkně blbí, protože IQ třeba 10000 určitě existuje... potencionálně... hjeh jen tak mimochodem....
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 18. 7. 2007 19:06

naigoto píše:...Jedince, kteří se o sebevraždu pokusili nazýváte troskami, sobci a slabochy, já označuju za slabochy vás, protože nedokážete pochopit přirozenost smrti a že se smrti bojíte. Je jen na mě, jestli si vezmu život a nikoho dalšího to vůbec nemusí zajímat. ...n/quote]

Tenhle nazor se mi celkem libi... Lidi okolo vas sice budou oplakavat, ale jaky je rozdil mezi tim, zda se zabije sam nebo ho srazi auto a zemre pri havarce? rodine stejne bude chybet... a za cas to preboli... nic jinyho proste nezbyva. Jen by asi nejakou havarku nebo prirozenou smrt chapalo lepe, nez sebevrazdu...

Ale kdyz blizci lide nejsou schopni reagovat na nejake priznaky, nedokazdou jedinci pomoci, aby se netrapil, jake pak maji pravo ho za to odsuzovat? Odsoudit nekoho za to, ze si nedokazal pomoct sam a tudiz sahl po jedine moznosti, kterou dle sveho mel je dle me pekna blbost.

At je to lidem lito, at se trapi, ono to casem preboli a proc pred sebevrazdou bych mela na tyhle lidi myslet, jak jim ublizim, kdyz oni napriklad ublizovali me ponizovanim, bagateliizovanim problemu a nevsimavosti?
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 18. 7. 2007 19:18

proč je tohle téma ve Smetišti?? :eh
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 18. 7. 2007 19:33

MarkFX píše:proč je tohle téma ve Smetišti?? :eh-/quote]

Jo, já bych ho dal do her :-D

Mawe47: no, myslím, že rozdíl mezi sebevraždou a nehodou bude ten, že okolí bude přemýšlet "proč, co bylo špatně, mohli jsme s tím něco udělat?" Jasně, dá se říct, že mně už to bude jedno (proti čemuž se nedá nic namítat...), ale jak jsi psala, nehodu vezme okolí každopádně líp.
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jeffe 18. 7. 2007 20:02

MarkFX píše:proč je tohle téma ve Smetišti?? :eh-/quote]
udelal bych pro tohle vlakno novou sekci - "Takhle dopadnete kdyz budete brat drogy..." :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suk 18. 7. 2007 20:06

jeffe: dalsi kdo cetl weba ? :mrgreen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka