Sraz v Praze

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Wracker 2. 8. 2007 16:24

Koudak: dame tedka nejakej akcnejsi sraz, ne? treba motokary..doufam,ze budu mit lepsi cas nez ty..mit te blizko zadku neni bezpecny ;) :mrgreen:

jersey..ja ne, ale SHM vypravel..on to videl jak mu to tam sype, ale nechtel byt neslusny tak delal, ze ti nevidi :D:D
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 8. 2007 16:26

Wracker: já sem pro, ale kdo by šel? :) A co jét zétra do Putiky pár pražskejch pauzáků?
anonymni

Odeslat příspěvekod Wracker 2. 8. 2007 16:40

na pivo bych skocil..ted sem cucal akorat ty jejich jizansky patoky..a kam zaskocit na zlaty G? :-)
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 8. 2007 16:42

Wracker: to mají snad skoro všude ne? Takže zejtra, třeba v 18:00 pod koněm když nás pude 3-4 tak ani hospodu nemusíme zamlouvat a můžeme se ožrat jako prasata :D
anonymni

Odeslat příspěvekod Wracker 2. 8. 2007 16:46

ok to by slo...ja se radsi nevozeru..ja sem pak hrozne familierni :lol: btw..nebudes treba pozdejc na icq at tu nedelame chat..ne ze by me to nebavilo..ale prece jen :D
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 8. 2007 16:49

Wracker: já sem na icq furt, ale jako neviditelnej Mr. Green Ale tedka razím na poštu a do Bauhasu, tak pak si napíšem :)
anonymni

Odeslat příspěvekod aquarkko 2. 8. 2007 22:41

Lexx píše:Také dávám jeden návrh - http://www.hotelpegas.cz/
Je to příjemně v centru, dobré pivo (tehdy jsem tam pil pšeničné, plaval v něm citron, bylo to moc dobré)...
A jinak s dopravou není problém - jezdí noční spoje.d/quote]

zasraný rozjezdy...já vlastně ještě musím zjistit, co mi jezdí k privátu...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod lu.kas 3. 8. 2007 20:19

suk píše:lu.kas: spani? to druhej den cestou domu ne? ;)

Jo to je taky řešení. Vzal by me teda nekdo prosim? Od někad z prahy nebo od prahy na západ. A přepsání/stráveni noci? Na srazu bych hrozne rad byl, ale ty organizační problémy poněkud převažují.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 3. 8. 2007 21:25

jinak pridavam do datumu kdy nemuzu 6-22.8 (konkretne vylet, jednodenni volno je blbost nekam jezdit, potom zavody, navsteva kamosky, zavody, slucak, vyspavani opice, dopijeni sudu.. )
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránka