Snědli byste kočku?

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 11. 7. 2006 21:45

Tukatkat píše:Snědli byste nějakou malinkou, chlupatou a roztomilou kočičku?? :( :hm Já teda určitě ne... ovšem pokud bych to nevěděla, tak nevim :)-/quote]

Jo i s chlupama! :D
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vizitix 12. 7. 2006 10:30

V nějaký extrémní situaci newim kde třeba na nějakym opuštěnym ostrově kde by se nedalo co jinýho žrát tak bych k tomu byl asi donucen, ale jinak vědomě ne.
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod cernysev 12. 7. 2006 11:35

vedomky asi ne...I kdyz je to asi opravdu o predsudcich... o co je kocka lepsi nez roztomile jehnatko nebo telatko..a jak dobre to chutna... :)
cernysev
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 12. 7. 2006 17:44

kdyby to prede mne nekdo dal uz upeceny a rekl ze je to kocka, asi bych to normalne snedl - mozna bych nad tim chvili premyslel (kterou casti zacit :-D), maso jak maso, a stejne uz ji to nepomuze, kdyz ji nechate jen upecenou, to uz ji neuzdravi, a porad je to lepsi nez treba prase, ktere se vali ve svych vlastnich vykalech, a stejne to kazdy ji (skoro kazdy)
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 12. 7. 2006 18:28

jako maso uz to nepoznas, mozna vedet ze ten gulas je ze sousedovic micinky, asi by me to stvalo, ale proste maso jako maso
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 12. 7. 2006 19:28

ehm to mi pripomina,ze u nas u sousedu najednou zmizely vsechny kocky. Kdopak si je dal k jidlu? :lol: :D :mrgreen:
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 12. 7. 2006 19:32

No, my nevíme, co jsi dnes obědval :mrgreen:
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Deleted user 12. 7. 2006 19:45

Jak chutná kočička? Je to něco jako králíček nebo něco tužšího? :hm

Odeslat příspěvekod šarik 14. 7. 2006 11:42

Na vojně jsme snědli koček dost a připadalo mi to jako králík, snad jen to mělo čmuchem blíž k divočině. Taky není špatný pes nadívaný mladou kočkou. Jinak pro přecitlivělé: když je opravdu hlad, tak žereš všechno a nic se ti neekluje.
Blbý můžeš být, ale musíš si umět poradit...
šarik
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ares952 14. 7. 2006 12:43

klidne bych ji snedl, pokud by nebylo zbyti, ale jelikoz kocka nechutna zrovna nejlepe, tak bych do toho jen tak znovu nesel

P.S. domaci kocka (kocka, ktera zije doma) je moc tucna a dicoky kocour *****, takze fakt jedine divoka kocka

lepsi je opravdu pes, dokonce bych rekl, ze ma lepsi maso nez veprove
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tails 14. 7. 2006 18:03

Já maso téměř zásadně nejim. Nějak mi to nechutná... :D :oops: To se radši budu ládovat tou brokolicí (neukamenujte mě, ale mi chutná :D )
Seznam, najdu tam co neznam
Google, najdu tam co hledam
Tails
Návštěvník

Odeslat příspěvekod VladaP 14. 7. 2006 19:21

OT: Brokolice??? kdyby tak tekla a měla chuť piva... :mrgreen:
Alcatel OneTouch 303 > Nokyja 3410 (poslat SMS - musel jsem třísknout do stolu, volání nepřipadalo v úvahu, Nokyja - connecting people in services :)) -> Sony Ericsson T630

Odeslat příspěvekod Davpe 15. 7. 2006 13:59

snedl bych ji v pohode, ale asi bych ji nedokazal zabit (ne ze bych ji jedl za ziva, ale musel by ji zabit nekdo jiny)
Davpe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 15. 7. 2006 16:11

zvierata akehokolvek druhu uz nejedavam, takze nie.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bungo 16. 7. 2006 14:06

Ze bych kocky nebo psy k jidlu vyhledaval, to ne, ale nemel bych nejaky vazny moralni problem, kdyby mi nekdo dal maso na taliri a rekl ze to pred chvili stekalo, nebo mnoukalo. Ale kdybych si mohl vybrat, tak volim veprove, hovezi... Ono male jehnatko je taky roztomile, krasne pobekava... a jak chutna :-)

Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka