Jaký styl používáte proti pocákání?

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zamis 18. 2. 2008 14:06

tak bysme jeste pridal vlakno "jakou jste dnes meli stolici"

na vas je i koudak se svyma nechutarnama kratkej
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2008 14:07

anonymni

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 18. 2. 2008 14:07

Kirkwood - Nojo, ale kdybys něco chytla do piercingu, tak to určitě moc příjemný nebude. Máš jednoznačně pravdu, pak jednoznačně pomůže osprchování, navonění.... jééééééééé, já dostal chutě. Ještě štěstí, že už jsi na mě moc stará... A tomu opaku bombardování rozumím. Kdybych mohl, držel bych Ti palečky, ale protože nemůžu, tak Ti přeju hoooooodně štěstí a brzkou pohodičku bez pocákání!!!
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 18. 2. 2008 14:14

LukasKoudak - přesně takhle to vypadá v americkejch hajzlech, protože jsou takhle plný vody. Tam pomůže snad jen natrhat na hrubo karton z krabice od TV, aby mi to nesmočilo zadek. Kam s pytlem ale to už nevím...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod spike18 18. 2. 2008 14:17

Ja osobne si sednu tesne ke kraji a ho*no pak pekne sjede do misy, akorat to nechva stopy. Ale tak co uz ja to necisitim :D
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
spike18
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2008 14:19

Kosta: Tak ono je to vesmes jedno. jednou ti to pocaka zadek, podruhy do toho hrabnes pri utirani. Co je lepsi? :D
anonymni

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 2. 2008 14:20

zamis: to by se hodilo do "O nás, takže o Vás" :D
KOSŤA KOSTIČ: to že jsem moc stará, bereš jako ironii, nebo?? :) jj děkuji, už jsem si koupila indický jitrocel :-P
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod jannnn 18. 2. 2008 14:29

Na kosťu je stará každá co už má občanku, to si tak nesmíš brát :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 18. 2. 2008 14:29

Kirkwood - jsem na holčičky pod 14 let, i když občas uletím i se starší. Ale když je dost pití, tak se vymknu kontrole a jdu do dobrodružství. No a protože i Ty máš ráda bumbáníčko, tak je pravděpodobný, že bych chtěl přivonět, jak krásně voníš po tom úžasným jitrocelu... A jak se znám, rád bych Ti ho něžně vmasíroval do celýho tělíčka....
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 2. 2008 14:33

KOSŤA KOSTIČ: aha, tak to potom jo, to už jsem stará, ale pořád mám koncovku -náct :D asi ukončíme toto téma, protože jsem v menší nevýhodě na týden, takže bych mohla dnes uspokojit jen přítele :) :(
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 18. 2. 2008 14:40

Kirkwood - Týden je na druhou stranu spousta času na domluvení něčeho, co bude třeba za 14 dní... Co Ty na to?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 2. 2008 14:45

KOSŤA KOSTIČ: ee, já jsem věrná ;) zatím nemám proč miláčka podvádět :)
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 18. 2. 2008 15:00

Kirkwood - Vím, že jsi věrná a už vůbec bych si nedovolil po Tobě chtít, abys někoho podváděla. Zvlášť kvůli mně ne. Měl jsem na mysli jen nějaký dobroučký oběd, možná špičkovou večeři, ale snídani už ne.
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 2. 2008 15:04

KOSŤA KOSTIČ: jsi dobrý moták ;) no boužel jsem v jídle omezená, takže by to taky nevyšlo.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 18. 2. 2008 15:09

Kirkwood - na druhou stranu to je dobře. Mooooc dobře!!! Nicméně doporučit mi aspoň nějaký příjemný místečko, kde se dá dobroučce napapat bys mi doporučit mohla. Prosím prosím. Vezmu si tam s sebou nějakou fanynku a budu machrovat před ní...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka