Jaký styl používáte proti pocákání?

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 2. 2006 08:28

Je to tady o stylu, tak by mě zajímalo, jaký styl je nejvhodnější pro s.aní do současných záchodů, aby voda necákala až na záda... :D :D :D

//Ivo M.: presunuto ze sekce Moda a styl
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Michal P 21. 2. 2006 08:48

Většinou chodím s velkou potřebou doma a tam mě mísa neohodí. Nejlepší je v tomto suché wc ( latrína )ale to ve většině novějších objektů není , a nesmím zapomenout na vlak, tam vám to řiť pěkně ofoukne alespoň u starších vagónů. Mimochodem nemá někdo zkušenosti s pendolínem?
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 21. 2. 2006 09:53

1) Perfektni je zarazeni toho to tematu do sekce Moda a styl :mrgreen:
2) Nevim. Kdyz je to "rychlovka" tak se tomu asi nevyhnes :-P
3) Bud rad ze nejsi v US - tam maji misy plny 5cm pod okraj a splachuje se tak ze se to proste vypusti. Ze zacatku docela sok. A caka to hodne...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod vratu 21. 2. 2006 12:25

Utrhni si toaleták a hod ho do hajzlu, tepr potom vykonej potřebu, myslím že jednoduché a účinné ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 21. 2. 2006 12:37

Jezisi to je tema.. A jeste v jaky je to sekci LOL ROFL OMG..

Tak s timhle jsem se nesetkal,ze by mi cakala voda na zada :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 2. 2006 12:39

To taky dělám, ale nedávám tam toho tolik, takže stejně cáká a cáká! a pak ta spotřeba!!! Navíc když mám bobana jak cep, tak to ten odpad hezky ucpe... Jednou jsem v globusu byl na ajnclu a tam jsem to ucpal pořádně, až voda přetejkala...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 21. 2. 2006 12:44

:-D Tak presne kvli takovejm se vyhybam verejnym wc. Vetsinou si na nakup do globusu neberu sebou holinky :-)

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 2. 2006 12:46

christian píše:Jezisi to je tema.. A jeste v jaky je to sekci LOL ROFL OMG..

Tak s timhle jsem se nesetkal,ze by mi cakala voda na zada :D

Kam jinam to zařadit, když jsou tyhle mísy v módě a ty "normální" se už nedělaj? A jakým stylem se to má používat nikde nepíšou... :D
A když ti voda necáká až na záda, tak buď rád. Nebo ti pocáká komplet anál, ale v tom zápalu to ani nepostřehneš a než se vyto, tak uschne... :D
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 2. 2006 12:53

kodl píše::-D Tak presne kvli takovejm se vyhybam verejnym wc. Vetsinou si na nakup do globusu neberu sebou holinky :-)

Jenže já si to po sobě chtěl uklidit a tu brigádnici jsem pak za to vzal na kafe s dortíčkem :D Neboj, nejsem takový dobytek :pozor2 !!! Já se taky veřejným WC snažím vyhybat :mrgreen:
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod gekoncik 21. 2. 2006 12:55

Vypustit a utéct :lol:
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 2. 2006 12:58

gekoncik píše:Vypustit a utéct :lol:>/quote]

Když jsem to viděl, taky jsem váhal, jestli rychle zdrhnu :D Jenže když to tam posloužilo mně, tak ať to poslouží i ostatním, tak jsem z toho udělal příjemnou záležitost... :twisted:
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 21. 2. 2006 13:36

[quote="KOSŤA KOSTIČ"t brigádnici jsem pak za to vzal na kafe s dortíčkem e/quote]
Myslim ze kdyby si me pozval treba na bananek v cokolade, tak te asi nakopu :twisted:

kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 2. 2006 13:55

kodl píše:[quote="KOSŤA KOSTIČ"t brigádnici jsem pak za to vzal na kafe s dortíčkem e/quote]
Myslim ze kdyby si me pozval treba na bananek v cokolade, tak te asi nakopu :twisted:

A na kakao bys šel? :D
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 21. 2. 2006 15:09

Michal P píše:a nesmím zapomenout na vlak, tam vám to řiť pěkně ofoukne alespoň u starších vagónů. Mimochodem nemá někdo zkušenosti s pendolínem? /quote]

Nejen ofouknutí, ale jak je tam tak málo místa, tak i ten vrchní kryt potom máte opřený o záda, protože tam je nějaká trubka nebo co :mrgreen:.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kodl 21. 2. 2006 15:35

KOSTA KOSTIC: No, tak ted si me dostal. Myslim, ze kakao bych asi taky vynechal :-P Hlavne bych te asi tim smetakem pretahl... Boze, to je zase diskuze...

kodl
Přeborník

Další stránka