Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Asspenn píše:Copak nestačí líbí - nelíbí? Picasso se někomu líbí, někomu ne (třeba mu nerozumí). Totéž se dá říct o čemkoliv - o obrazech, sochách, hudbě, divadle ....h/quote]
S-Tony píše:Já bych to zobecnil.
Podle mně je umění vše neživé, co v nás vzbuzuje určité kladné pocity. Jen kladné pocity!d/quote]
S-Tony píše:TO asspenn:
Po tom co jsem si přečetl tvůj přispěvek mě mimo jiné napadlo, že li][b]kýčem je také bavit se o tom že je zahradní trpaslík kýčPrý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
homomorfismus píše:imho timhle ale to umění tak trochu gumuješ. zbyl ti objekt, subjekt a jeho vztah k objektu. podle mě se nedá umění redukovat na tenhle vztah, aniž bys mu nezasadil smrtelnou ránu... ...protože skrz kýč k tobě tahle mohutnost nepromlouvá, kýč mlčí. je to jako když čumíš v kauflandu na hromadu housek. vypadaj hezky ale to je tak všechno. těžko se mi to popisuje, ale snad je z toho aspoň trošičku vidět, co mám na mysli.Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků