V nedělu jsme byli se slečnou na výlet do Prahy... Na úvod musím upozornit že jsem v praze byl jen 2x jako malé děcko, docela jsem ze všeho ulítával..
nejvíc mě asi překvapila ten počet lidí a přehršel národů, dyt tam byli samí cizinci, rusáci, černoši, asiati, mazec.. Tolik lidí jiných národů pohromady jsem ještě neviděl, prostě 95% okolojdoucíh byli cizinci, připadal jsem si jako buran
Všude miliony lidí, ještě že jsme začali brzo ráno, takže na na vyhlídku staroměstské věže (či jak se jmenuje, prostě jak tam je ten orloj) jsme se dostali v pohodě, i jsme se tam v klidu hýbali a rozhlíželi po okolí plus jako bonus zrovna odbíjela celá hodina, a nahoře do všech 4 stran prahy troubil trumpetista, to bylo dobrýý
Jak jsme sešli tak u pokladny už největší fronty, takže jsme to vychytali
Na hrad jsem chtěl jít taky dovnitř toho chrámu, ale 200metrová fronta venku mě absolutně odradila
to samé pak na petříně, naštěstí do toho zrcadlového labyrintu jsme se dostali
Hodně jsem taky ulítával z těch cizinců, jednak že to nejsou pěkní lidé (ne nadarmo se říká že češky jsou nejkrásnější) a hlavně z té vizáže, všichni takoví extravagantní modely, já "obyčejný" sem si připadal jako buran
No prostě odpoledne už jsem měl prahy dost, na nějakou dobu se bez ní obejdu, asi bych si tam nezvykl bydlet, připadám si jako buran