Slušné/neslušné vtipy

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod bigdoc 30. 5. 2005 11:30

Luke píše:
Ivo M. píše:Už na začátku diskuse bylo avizováno, že nám jde o slušné vtipy. Pokud zde chce někdo léčit své rasové komplexy, nechť odejde jinam - zde opravdu o nějaké rasové výpady nestojíme.v/quote]
Vtip je stále vtipem ať už je o cikánech, blondýnách, policajtech, češích, američanech nebo černoších. Že to nechápete je smutné...cítím příliš mnoho vážnosti ve fóru o vtipech...(za neupravené vulgarismy v některých vtipech se však omlouvám) /quote]

Jsem zajedno s moderátorem. Nejde o chápání nebo nechápání, ale o to, jestli urážejí rasu, náboženství nebo přesvědčení. Pokud ano, nemají na tomto fóru co dělat. Jistě se najde na Internetu spousta dalších míst, kde najdou svůj domov.

//Ivo M.: odděleno z tématu Vtipy, srandičky; upraveno
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TOMBY 30. 5. 2005 11:35

@ bigdoc: no ten vtip je milý, až na to, že ukazuje jak cikáni kradou, ale nic proti rase ne.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Luke 30. 5. 2005 11:37

2 bigdoc: no jo, jenze vtipy jsou obykle postaveny na tom ze si střílí z někoho (jednotlivce, profese, typu člověka nebo i rasy). Někdy jsou postaveny na pravdě a dovedeny do absurdna (policajti, cikáni, politici) a jindy zase vychází nějaké představy obecně vnímané (blondýny).
Ale stále se bavíme o vtipech. Jde o nadsázku. Vtip může urazit každého o kom je, pokud nemá dosti smyslu pro humor, ale nechápu jak může někdo říct že nejaký vtip je rasistický.....to mi připomíná kauzy trestních oznámení na pana Mareše a jeho Zelený Raoul....
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 30. 5. 2005 16:52

bogdoc, smeje sa niekto tebe ze patris k mensine? NIE!

vtipy je treba brat s nadhladom. ja nemam problem spravit srandu aj zoseba.
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iwigirl 30. 5. 2005 17:23

Luke:nejde o to,ze vtipy nutno brat s nadsazkou.Jde o to,ze mezi tvymi 15 nebo kolika vtipy bylo cca 8 o cikanech.Jak kdyby zadne jine neexistovaly.Pokud mas potrebu zverejnovat je,nikdo ti v tom nebrani-ale nebudes to delat tady.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod bigdoc 30. 5. 2005 20:05

a píše:bogdoc, smeje sa niekto tebe ze patris k mensine? NIE!

vtipy je treba brat s nadhladom. ja nemam problem spravit srandu aj zoseba.

Ano, já totiž patřím k menšině a jsem utlačován, smějou se mě a vůbec.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod borsuk 30. 5. 2005 21:55

iwigirl píše:Luke:nejde o to,ze vtipy nutno brat s nadsazkou.Jde o to,ze mezi tvymi 15 nebo kolika vtipy bylo cca 8 o cikanech.Jak kdyby zadne jine neexistovaly.Pokud mas potrebu zverejnovat je,nikdo ti v tom nebrani-ale nebudes to delat tady.

Ha,ha.Cikáni jdou do nebe!!!
:pozor2
borsuk
Čtenář

Odeslat příspěvekod Luke 30. 5. 2005 22:10

iwigirl píše:Luke:nejde o to,ze vtipy nutno brat s nadsazkou.Jde o to,ze mezi tvymi 15 nebo kolika vtipy bylo cca 8 o cikanech.Jak kdyby zadne jine neexistovaly.Pokud mas potrebu zverejnovat je,nikdo ti v tom nebrani-ale nebudes to delat tady.

V pohodě, jdu jinam...
I kdyby jich bylo 20 z 20 o cikanech, tak co? Jaký je v tom rozdíl...? :pozor2

// mbing : příspěvky se stejnou citací spojeny.
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Goci 11. 7. 2005 15:15

Přijde manžel z hospody domů a v omámenosti alkoholem a uvolněnosti smyslů vidí mezi dveřma svojí manželku a povídá jí: " ženská, ty si tlustá jako kombajn". Manželka nic.
Schyluje se k večeru a manželé uléhají do postele. Najednou se manžel přitulí k manželce a chce po ní aby mu dala a manželka nato: "co já bych se namáhala startovat kombajn kůli jenomu klásku". :-)
Goci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heady 7. 8. 2005 00:54

viete preco maju zeny v zime studeny zadok ???
vsak ked maju v predu roztrhnuty kozustek, tak samozrejme, ze je ze studeny

http://www.fajront.sk
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 7. 8. 2005 01:16

Neznáte někdo stránky na kterých se dají najít "rasisitcké" vtipy o češích nebo běloších?
Docela by mně zajímalo jaké vtipy si vyprávějí cigoši.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník