Jaký je život moderátora...

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 6. 10. 2011 22:56

Ten obrázek má symbolizovat co?
K chování moderátorů... v době, kdy jsem jako moderatizátor působil na jednom, ve své době značně exponovaném, fóru, byly podobné dotazy poměrně časté. Pokud se někdo nedrží pravidel, je třeba ho na to upozornit. A způsobů je mnoho.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 10. 2011 00:01

Ako obycajny user. Staci aby ma bavila tema na ktoru sa diskutuje. Musi rad citat a to rychlo. Na kazdom fore su urcite pravidla. Staci ich dodrziavat a editovat ostatnych co ich nedodrzuju. Udrzovat ho prehladne aby sa novy uzivatel hned zorientoval a vracal sa na forum aj nadalej. Je to jednoduche. Tazsie je rozhodnut co nechat aby som tym neznechutil uzivatelov a nezostal na fore sam a to by nemalo zmysel.
Praca to nieje narocna. Netreba sa stresovat ked sa niekto stazuje ale rozumne mu to vysvetlit.
Hoci formulacie odpovedi na staznosti pisem priamo ako ma napadnu, niektore mam ulozene. Setri to cas.
Ak chcete byt modi a nepoznaju vas, ci ste naozaj vhodny, tak by ste sa mali pousilovat aby ste boli velkym prinosom pre forum a dlhodobo sa mu denne venovali, boli bezproblemovi a usmernovali aj ostatnych uzivatelov. Ak by terajsi modi nestihali alebo sa foru uz nevenovali, mozno sa na vas usmeje stastie.
Pocitac treba vlastnit. I ked v pripade nudze sa da dlhodobo moderovat aj cez mobil.

Ja som kedysi travil na fore aj 15 hodin denne. Mam aj normalne zamestnaie. Tento rok musim pracovat viac i ked penazene to nevidim, preto sa na forum dostanem az neskoro vecer. A rano vstavam do prace. Takze vacsinou moderuju kolegovia, alebo sa mi nakopi moc prace a potom sa rano tazko vstava do prace. Koho to skutocne bavi, tak toho nenecha a znasa vsetky prekazky.
Pokial niekoho bavia aj ine weby, socialne siete, icq, viac ako 3 fora moderovat tomu sa uz povie maniak. Treba si davat aj oddych. Vsetkeho vela skodi. Treba sa venovat aj rodine, sportu, alebo inym zalubam.

Za 22 mesiacov 4730 zasahov. Netreba vsak pocitat asi 5 zaznamov o odstraneni vlastneho prispevku a 108 zaznamov ktore som spravil hromadnym presunom do novovytvorejej sekcie.A to nepocitam editovanie vlastnych prispevkov, o ktorych nemam zaznam. A niektore zasahy su doplnanie navodov a casto kladenych otazok.

Je to teda okrem uzivatelskeho prispievania, priemerne cca 7 moderatorskych zasahov za den.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rollsroyce 14. 11. 2011 18:42

Me nejvice dostalo, kdyz mi byly jen tak vaporizovany prispevky, me genialni prispevky. Nehoraznost.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod hobitt 14. 11. 2011 19:58

Na Tvém místě bych byl rád, že nemám

Obrázek
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod rollsroyce 14. 11. 2011 21:07

A za co probuh, I'm only hairy pussy fan, man.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod suk 15. 11. 2011 22:41

"Fan"? Spis Fucking annoying FANatic...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránka