Jaký je život moderátora...

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod AndrewJ 31. 12. 2005 09:54

MNo, ale já teď mám málo času na pauzu...

aspoň se mám na co vymluvit
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 31. 12. 2005 11:56

AJ .. no .. to vidim co pachas vedle ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 1. 1. 2006 13:10

Zivot moderatora? No, ten je hooodne tezky. Jak by rekl Churchill - krev, slzy a pot ... to jsou slova, ktere vystihuji moderovani :D Ale vazne, neni to zas tak strasne, ale vzhledem k tomu, ze se venuju pouze jedne sekci, tak se ani neni cemu divit. Proste musi na to byt cas, ktery zatim jako nevytizeny student mam. Urcite se tomu nejake usili venovat musi.
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 1. 1. 2006 15:23

Samuel gordon mno ja bych to treba delat nechtel :) Nekdy me prijde ze jde jen o buzerovani lidi :)
Navic ne kazdy na to ma cas
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 1. 1. 2006 15:52

2Samuel Gordon: No vidis. Ja jsem zase vytizeny (ted bych uz rekl pretizeny) student,ale byvam tu na foru casto a dlouho..

2IcemanCZ: Ale nekdo to delat musi, jinak by tu vsude byl takovej bordel..
(kdo zna starou poradnu zive.cz tak vi co to je bordel)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ing. FijoK 2. 1. 2006 19:40

No moderujem asi tak 5 mesiacov jedno nemenovane forum. Ja nevravim, ze je to drina, lebo keby ma to nebavilo, tak to nerobim. Ale pri nete stravim viac casu, to je pravda, ale snazim sa to uz obmedzovat, mal by som sa po pol roku zacat venovat aj skole :wink:
I saw man who can change my destiny... He stood in the mirror.
Ing. FijoK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod THOMAS 16. 1. 2006 18:44

iwigirl píše:jen 500? to je videt, ze teprv zacinas....

spomeň si každý z nás tak začínal ...
THOMAS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 2. 2006 11:16

Jaký je život moderátora?

Stojí za to zkusit ho žít. Ale ne každému by něco takového vyhovovalo. Ve své podstatě je to větší odpovědnost, ale neplynou z toho osobní výhody - tedy snad až na ten služební mobil, na který stále netrpělivě čekám. 8)

Odeslat příspěvekod christian 24. 2. 2006 22:28

No tak ted uz bych mohl o tom vypravet.. Par veci jsem zamknul a uz jsem musel vymejslet romany pres SZ :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 25. 2. 2006 09:43

To je zajímavé, že noví moderátoři hned zamíří do tohoto tématu :|.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 2. 2006 11:09

No tak po dvou měsících můžu říct že hlavní změna je v o něco větší odpovědnosti, větším množství SZ a taky mě nenávidí hromada lidí :D
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 2. 2006 11:27

Udělal jsem za svoji kratičkou kariéru jen jeden lock a už jsem se na sebe dozvěděl, že jsem vohon.. Nějak se holt začít musí... 8)

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 2. 2006 11:33

hehehe :-D .. koukam ze tady se dava moderovani na pockani :-D ... na klubech od toho sichni naopak utikame pac se to neda zvladat :-)))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 25. 2. 2006 12:26

Když se tady tak vznášíte, tak se připojím. Stalo se tak před 8 měsíci; a pořád mám pocit, že to bylo včera. Musím říct, že jsem provedl asi 300 nutných zásahů. Oproti Živě je to procházka růžovým sadem. Mám o několik vrásek navíc z neukázněných uživatelů, poslední dobou trochu i z nadřízených. Moderování mám rád, což si někdo (2Pix) mohl všimnout z mých univerzálních SZ. Do diskuzí se už pár měsíců nezapojuji, protože nemám moc času a škola mě hodně zatěžuje. Po tu dobu jsem poznal hodně zajímavých lidí a nabral je do ICQ, že hot_spote :mrgreen:, a můj internet je hned pestřejší. Jsem zvědav, jak dlouho tu zůstanu ...
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 25. 2. 2006 15:35

mbing píše:To je zajímavé, že noví moderátoři hned zamíří do tohoto tématu :|.-/quote]

Vo to jde ne? :mrgreen:

A ktem zasahum.. Tak to te lituju to musela byt makacka :D
die('Hacking attempt');

christian
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka