Jaký je život moderátora...

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iwigirl 31. 5. 2005 15:07

ESO: tak se stav, ja dostala 2:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 31. 5. 2005 15:20

iwigirl píše:ESO: tak se stav, ja dostala 2:-)

myslíš dva maséry? no, možná, že bych přišel, ale raději bych se nechal namasírovat od tebe...:-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 31. 5. 2005 15:21

myslíš dva maséry? no, možná, že bych přišel, ale raději bych se nechal namasírovat od tebe...:-)-/quote]

to si me s nekym pletes-ja jsem moderator,ne maser:-)a moderovat,to vis,to je prace na celej den....
Naposledy upravil iwigirl dne 31. 5. 2005 15:33, celkově upraveno 1
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 31. 5. 2005 15:32

masér, moderátor, motor,... drobné rozdíly ignoruji,...:-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Plexisklo 16. 12. 2005 19:43

Ja som raz robil administratora na jednom pomerne velkom webe, ale po tyzdni som to vzdal... Proste som na to nemal :shock:
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 12. 2005 19:47

ES0: Cože??? Takový mizerný nabídky? To se Cpress moc nepředved... :oboze
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 16. 12. 2005 19:48

Ja zatim tak velkou zkusenost nemam, ale rad bych ji tu nekde ziskal :-) Jinak podle me je moderator uzivatel jako kazdy jiny, akorat ma nejaka prava na vic.. A obdivuju ty co musej na zive.cz furt prejmenovavat ty thready..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod decried 16. 12. 2005 20:32

Jj presne. Moderator je obyc user s vyssimi pravami a zaroven povinnostami. Ked je nuda tak som schopny na fore stravit aj cely den. Za normalnych okolnosti pridem okolo 2 az pol piatej domov zo skoly, nakuknem na forum ci nieje nejaky brutal bordel, nieco zeditujem, zmazem atd. Potom sa idem ucit alebo hrat nejaku hru. A vecer zase na forum. Kazdy piatok, sobotu a nedelu tomu venujem viac casu a dokladne prejdem niektore sekcie, vycistim bordel, stare nepotrebne zamknute thready...
Najhorsia je aktualizacia tohoto: http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=13654

Konicky: pocuvanie hudby, chov korytnacky, cyklistika, hry.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 18. 12. 2005 18:34

Já nevím, dělá mi trošku problém se dostat do "moderátorského" rytmu.. Ale zvykám si..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 18. 12. 2005 20:21

ja sem sekl s administraci klubu ... uz sem na to nemel nervy ... ted sem jenom "cistic" .. a i to bohate staci ...

a muj zivot ? ... porad v praci :-D ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 12. 2005 22:12

Já se do tempa myslím dostal obstojně... (mám to asi 24 hodin)
Holt plat 500Kč,-/h už je slušná motivace :hm
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 30. 12. 2005 22:13

jen 500? to je videt, ze teprv zacinas....
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 12. 2005 22:14

Bylo mi slíbeno že plat bude úměrný počtu dnů ve funkci... takže tak půl roku a zvednu to na 5 000,- 8)
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 30. 12. 2005 22:15

Ja si chci taky privydelat :!:
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 12. 2005 22:18

christian: Bonzuj všechno co se na foru hýbe, po nějaký době ti budu pravidelně odvádět 0,0000001 promile z mýho platu ;)
hotspot
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka