Jaký je život moderátora...

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod S-Tony 21. 5. 2005 01:09

Zajímalo by mě, jak moc je život moderátora diskuzí náročný.
V kolik chodí spát? Kolik času tráví denně u PC. Jaké mají další zaměstnání, případně koníčky. Jestli mají rodinu atd.

:?:
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Daft 21. 5. 2005 01:28

Aby člověk mohl moderovat, musí být diskutování a dané téma jeho koníčkem, stejně tak jako brouzdání po internetu dlouho do noci – málo kdy se stane, že bych šel spát ještě v ten den, kdy jsem vstával .) Navíc mi přijde přirozené při práci na počítači mít otevřené okno prohlížeče a občas kouknout, jestli jsou/nejsou nějaké nové příspěvky. Koníčky? Počítače, internet, cyklistika, cestování, plavání, jazyky a plno dalších. Zbylé info se nachází v profilu.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ivo M. 21. 5. 2005 01:30

Já si myslím, že žádný obecný model moderátora neexistuje. Jeden vstává ráno v sedm, jiný v jedenáct; jeden chodí spát večer v deset, druhý kolem třetí hodiny ráno. Navíc moderování je činnost dobrovolná, takže není stanoven žádný pevný řád, kolik hodin denně na internetu strávit a kolik hodin denně se věnovat právě moderování fóra. Zde půjde spíše o jednotlivé konkrétní případy.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod yarik 21. 5. 2005 13:17

Ať tak nebo tak,myslím si,že je to supr koníček se vším všudy.Pořád lepší než se válet po hospodách.
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod borsuk 21. 5. 2005 22:37

No pokud momentálně není práce tak zapínám PC asi tak v deset dopoledne a vypínám nikdy ne dřív než asi ve čtyři ráno,v tom jsme si podobní,převážně šmejdím po živě,mobilmanii,siemensmanii,elektro-bastlírně a tak,diskusních fór je mnoho.Jsem netopýr již hodně dlouho,no teďko jste spustili Pauzu,tak zas bude míň spánku,Zdraví Borsuk. :nenapadne
borsuk
Čtenář

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 5. 2005 17:00

Je to úplně v pohodě. U kompu sedím tak 2 hodiny denně, odešlu pár příspěvků, popř. něco nežádoucího zedituju. Jsem prostě normální student gymplu s normálními koníčky jako je sport, hra na klavír apod. a navíc dělám moderátora na MobilForu...
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adamek.jan 23. 5. 2005 17:25

Je to pohoda, ale i velka zodpovednost. Kazdy moderator bere sam na sebe vsechny editace, mazani, presouvani threadu a podobne. Na netu travim cca 4 hodiny denne; obcas si zahraji squash, zajdu na bowling, zajimam se o kulturu, politiku, software. Delam modeling a studuji SSOS Kunovice, s.r.o.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 5. 2005 17:34

Jo jo, zodpovědnost a taky nutnost počítat s nespokojením kritizujících userů...
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Howard 31. 5. 2005 08:16

Tak ja moderuju asi 8 sekci na foru zive, je to relativne dost prace, ale da se to, co me nejvic vadi, to jsou nevhodne nazvy temat, porad je prejmenovavam (protoze jsem hodnej) a snazim se naucit lidi, aby psali lepsi nazvy :-), jelikoz jsem cely den na netu, hlavne v praci, doma to omezuju, tak reloaduju forum snad kazdou ctvrt hodinu :-), moderovani je zajimava zkusenost a chtel jsem si ji take vyzkouset po tech letech forovani na ruznych forech :-)
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ES0 31. 5. 2005 14:54

já teda nemoderuji nic, nabízeli mi sice 500 za jeden příspěvek, ale kdo by to v dnešní době bral, že?:-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 31. 5. 2005 14:55

ES0 píše:já teda nemoderuji nic, nabízeli mi sice 500 za jeden příspěvek, ale kdo by to v dnešní době bral, že?:-),/quote]

za takovy mizerny penize bych to taky nedelala...
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ES0 31. 5. 2005 14:59

iwigirl píše:za takovy mizerny penize bych to taky nedelala...

a navíc ještě otravovali se služebním autem, přispěvkem 5000 na telefon a bezplatným netem, ...
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 31. 5. 2005 15:03

A permici na solarko,saunu a osobniho masera ti nenabizeli?
Co se tyce toho auta,odmitla jsem to,nebudu se prece ztrapnovat v nejakym ubohym Peugeotu 806,to radsi zustanu u MHD...
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Gloe 31. 5. 2005 15:03

Jaky je zivot moderatora? Jaky si to udelas, takovy to mas... :lol:
Gloe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 31. 5. 2005 15:05

iwigirl píše:A permici na solarko,saunu a osobniho masera ti nenabizeli?

bohužel ne, právě proto jsem odmítl...
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Další stránka