Pistáciový termix

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jose85 7. 11. 2007 18:22

Nevíte jestli se ještě vyrábí ?Chutnal mi vždycky nejvíc,ale už jsem ho hodně dlouho neviděl,mají jenom vanilkový,čokoládový a jahodový. :(
Jose85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michee 12. 11. 2007 15:59

Myslím že už ne. Milko ho ve své nabídce nemá už poměrně dlouhou dobu.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 11. 2007 17:49

Taky jsem ho neviděl. Koupil jsem si jahodový a přišlo mi, že je to velmi syntetická hmota. Vůbec mi to nechutnalo a to jsem se po něm jako dítě mohl utlouct ... :-(
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Mikina 14. 11. 2007 12:30

termix je posledni dobou nejakej divnej, ja si obcas kupuju Tvarohacek :)
žít a nechat žít
Mikina
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 11. 2007 19:34

Termix je podla mna tiez nejaky iny ako kedysi.(horsi) :-( Humenacik a milacik su lepsie. Ale asi tiez zmenili recepturu. (dali tam nieco umele aby usetrili a mohli to dlhsie skladovat) Mne ked som bol maly chutil len milacik z lodkou(vanilkovy). Z mackom(kakaovy) a z loptou(jahodovy) som nechcel. Vtedy ine neboli. Teraz je pribinacik princ mliecna ryza a este vela druhov. Ale ja jem len biely nizkotucny jogurt. Pistaciovy termix som davno nevidel ale mozno sa da kupit esencia a pridat do nejakeho ineho. Ale biely termix bez prichute do ktoreho by to slo nieje. Ta esencia sa hodi akurat do vanilkoveho mozno. V kakaovom by to podla mna nebolo ani citit. Jahodovemu by to pokazilo chut.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jose85 14. 11. 2007 20:00

Jahodový a kakaový nejím,jenom vanilkový ,a taky mi přijde jinej, takovej škrobovitej a chutˇje taky jiná-chybí rumové aroma. :?
Jose85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vinnetou1 15. 11. 2007 08:52

Jose85
stačí dodat :D
Vinnetou1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 11. 2007 17:09

ono pozor, zjistil jsem, ze jsou dva vyrobci a zatimco jeden chutna jako termix, co znam z detstvi (ma i p odobny starodavny obal), druhy je fakt hnus, z e ketereho jsem citil neco jako drozdi, to jsem se fakt premahal, abych to dojedl :) Ten byl v modernejsim barevnem obalu :)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jose85 15. 11. 2007 19:19

Myslel jsem klasickej Milko a ten je ještě celkem poživatelnej,ale pak jsem jedl ještě jeden a ten byl opravdu ble :evil: nevím co to bylo (Almsana ?,abych výrobci nekřivdil).Mimochodem nevíte ,jestli existuje pistáciové aroma (Něco jako bejvalo rumové,ananasové ap. ve hnědejch skleněnejch lahvičkách 20ml-stejnej typ lahvičky jako lepidlo Agama :D ).
Jose85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michal P 18. 11. 2007 10:45

Caddy píše:ono pozor, zjistil jsem, ze jsou dva vyrobci a zatimco jeden chutna jako termix, co znam z detstvi (ma i p odobny starodavny obal), druhy je fakt hnus, z e ketereho jsem citil neco jako drozdi, to jsem se fakt premahal, abych to dojedl :) Ten byl v modernejsim barevnem obalu :)

Mohu potvrdit, ten barevnej jsem teď koupil a chuť nic moc. Výrobce Milko. http://www.polabske.cz/cz/katalog_cz/termix/termix.html
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jose85 18. 11. 2007 23:53

Tak nevím,k večeři jsem měl Almsanu "vyrobeno pro Plus"-barva a skupenství jako původní termix,ale chuť taková nijaká chemická-něco tomu chybí,nebo jen špatná várka ?To už mi přijde chutnější to Milko,i když už to v podstatě není termix. :?
Jose85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 11. 2007 00:54

Michal P: jo, to je on...uz nikdy vice
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 11. 2007 15:20

Jose85: Pokud to bylo vyrobeno pro nějaký řetězec, je klidně ošizené (méně mléka, více škrobu, méně cukru, více umělých sladidel). Faktem je, že pokud si dávám nějaký sladký tvaroh tak buď Pribináček nebo takové ty ovocné tvarohy s jogurtem od Madety (vanička 220g)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod xmrazik 6. 11. 2009 11:49

Termix od Milka nemá s termixem moc společného (zde ale náhrada: http://www.polabske.cz/cz/katalog_cz/mi ... ko_VA.html). Dobrý je termix z Kunína.

Pistáciová příchuť mi taky chybí. Kávovinová se dá ale snadno získat přidáním kara... ;-)
xmrazik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmrazik 8. 7. 2011 10:44

Pistáciový termix je zpátky! :-)

Mlékárna Kunín: "Co se týká pistáciové varianty, potěšíme Vás, tato příchuť byla v uplynulých měsících na trh již uvedena a je pro naše zákazníky k dispozici v řetězcích Makro, Ahold, Hopi a Globus."
xmrazik
Kolemjdoucí