Stránka 3 z 5

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 16:04
od Dráček
dens byl pokus,myslim os svičkouvou ale *****ělo to po houbach :-(,a nekdyy se to da jest , nevim kolik Kč

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 16:08
od icikus
dneska sem měl "vepřovej řízek" ale když sem to rozkrojil, tak tam byla neidintefikovatelná hmota, tak sem to radši nejedl a brambory těžce nedovařený... ještě k tomu od spolužáka, co seděl vedle mě se šíleně táhl smrad z játrové omáčky :(

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 18:50
od Jirk4
[quote="Dráček"tdens byl pokus,myslim os svičkouvou ale *****ělo to po houbach :-(,a nekdyy se to da jest , nevim kolik KčK/quote]To nebyla svickova ale ruska pecene...

Kód: Vybrat vše
·      oběd č. 1:        ruská pečeně, knedlík
·      oběd č. 2:        vepřové maso na česneku, rýže
[/code]

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 22:29
od icikus
Obrázek

můj další krásný oběd :( :roll: :? :|

o rýži se vykládá, že by se mohla používat jako munice v armádě (je mírně nedovařená, tudíž tvrdá...)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 22:52
od hotspot
icikus: To maso tentokrát nevypadá tak špatně (když nepočítám ten konec) ... ale celkový dojem mírně kazí ty chcanky pod tím :D

No u nás máme každodenní výběr ze dvou jídel a někdy jsou ty jídla fakt dobrý... třeba maso v bramboráku mi hodně chutnalo... a hranatá pizza taky ušla :D Na základce už to bylo jiný kafe, na naložený řízky jsem si bral mikroskop a u omáčky jsem přemejšlel která kuchařka nám ji nachrchlala :D

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 23:49
od Slonik
ickus: ve vaší školní kuchyni bych někam schoval všechen škrob. Je vidět, že dámy kuchařky (či páni kuchaři) jeho "dobrodiní" opravdu hojně využívají. :-(

Jinak vepřová kotleta nevypadá úplně příšerně, rýže se taky netváří slepeně. celkové vyznění ale asi muselo být opět příšerné. Možná tu kotletu s chlebem a hořčicí a k rýži si něco ukuchtit sám.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2006 23:53
od icikus
já mám rýži teda radši když je nějak... pohromadě, než když to vypadá jako kdyby ji skoro nevařili, že tam hodili nevařenou rýži :D prostě je trvdá, nedovařená a dávaj to ke každýmu druhýmu jídlu... :|

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 21:29
od scater
fůůj to bych jíst nechtěl.Ale na naše zelené knedlíky nemáte :)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 21:46
od š.ť.á.p.i
ja radsi ani na obedy ve skole nechodim..

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 23:08
od Dráček
Jirk4 píše:To nebyla svickova ale ruska pecene...


sakra a ja blbec to jim :cry: taky s učitelkou u stolu :twisted:a stejně to *****ělo po houbách :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 23:16
od Jirk4
Ten blbec? ... Spis Ja blba to jim :D

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2006 09:01
od chameleon
Naše jídelna je taková ta "klasická", tedy hnus na hnus a k tomu ještě větší hnus.Máme výběr ze dvou jídel, ale obě bývají hnusná. Jediné, co mi tam chutná jsou špagety.Brambory jsou stejné , o jakých psal Marek až na to, že ty naše bývají ještě nazelenalé a sladké...fuuuj. Maso podrážka. Ke všemu UHO(popřípadě jiná barevná varianta, ale chutná to stejně hnusně)
No jo, co bychom chtěli za 21Kč.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 3. 2006 23:35
od Dráček
Hh ,podrážka-tak to mívame taky.Říkáme tomu "Kvalitní guma"

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2006 00:42
od Deleted user
Musím pochválit školní jídelnu našeho gymnázia. Vařili tam výtečně. 8) A to tam navíc i chodili učni na praxi.
Jak se tu ovšem tak koukám, tak mluvím o nějaké velice světlé výjimce, že? :P

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2006 11:17
od Slonik
Pokud tam chodí učni a mají mistra, který se jim trochu věnuje, tak to může být velmi dobré. Učni totiž ještě nezískali manýry ostřílených profesionálů, kteří se snaží práci dost často ofixlovat. Je asi logické, že tento jev se nejčastěji projevuje ve školních jídelnách a závodkách. V restauracích je to přeci jen něco jiného - tam si to pohlídá majitel, který má zájem na tom, aby se hosté vraceli.

Mimochodem, kamarád chodil v rámci praxe na učňáku do velmi prestižního hotelu. Co tam vyráběli patnácti-šestnáciletí učni, na to jsem fakt docela zíral