Jak vaří u Vás ve škole?

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Dráček 20. 1. 2006 15:04

dens byl pokus,myslim os svičkouvou ale *****ělo to po houbach :-(,a nekdyy se to da jest , nevim kolik Kč
Dráček
Návštěvník

Odeslat příspěvekod icikus 20. 1. 2006 15:08

dneska sem měl "vepřovej řízek" ale když sem to rozkrojil, tak tam byla neidintefikovatelná hmota, tak sem to radši nejedl a brambory těžce nedovařený... ještě k tomu od spolužáka, co seděl vedle mě se šíleně táhl smrad z játrové omáčky :(
icikus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirk4 20. 1. 2006 17:50

[quote="Dráček"tdens byl pokus,myslim os svičkouvou ale *****ělo to po houbach :-(,a nekdyy se to da jest , nevim kolik KčK/quote]To nebyla svickova ale ruska pecene...

Kód: Vybrat vše
·      oběd č. 1:        ruská pečeně, knedlík
·      oběd č. 2:        vepřové maso na česneku, rýže
[/code]
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icikus 20. 1. 2006 21:29

Obrázek

můj další krásný oběd :( :roll: :? :|

o rýži se vykládá, že by se mohla používat jako munice v armádě (je mírně nedovařená, tudíž tvrdá...)
icikus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 20. 1. 2006 21:52

icikus: To maso tentokrát nevypadá tak špatně (když nepočítám ten konec) ... ale celkový dojem mírně kazí ty chcanky pod tím :D

No u nás máme každodenní výběr ze dvou jídel a někdy jsou ty jídla fakt dobrý... třeba maso v bramboráku mi hodně chutnalo... a hranatá pizza taky ušla :D Na základce už to bylo jiný kafe, na naložený řízky jsem si bral mikroskop a u omáčky jsem přemejšlel která kuchařka nám ji nachrchlala :D
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 1. 2006 22:49

ickus: ve vaší školní kuchyni bych někam schoval všechen škrob. Je vidět, že dámy kuchařky (či páni kuchaři) jeho "dobrodiní" opravdu hojně využívají. :-(

Jinak vepřová kotleta nevypadá úplně příšerně, rýže se taky netváří slepeně. celkové vyznění ale asi muselo být opět příšerné. Možná tu kotletu s chlebem a hořčicí a k rýži si něco ukuchtit sám.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod icikus 20. 1. 2006 22:53

já mám rýži teda radši když je nějak... pohromadě, než když to vypadá jako kdyby ji skoro nevařili, že tam hodili nevařenou rýži :D prostě je trvdá, nedovařená a dávaj to ke každýmu druhýmu jídlu... :|
icikus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 21. 1. 2006 20:29

fůůj to bych jíst nechtěl.Ale na naše zelené knedlíky nemáte :)
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 21. 1. 2006 20:46

ja radsi ani na obedy ve skole nechodim..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dráček 21. 1. 2006 22:08

Jirk4 píše:To nebyla svickova ale ruska pecene...

sakra a ja blbec to jim :cry: taky s učitelkou u stolu :twisted:a stejně to *****ělo po houbách :mrgreen:
Naposledy upravil Dráček dne 22. 1. 2006 11:27, celkově upraveno 1
Dráček
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirk4 21. 1. 2006 22:16

Ten blbec? ... Spis Ja blba to jim :D
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod chameleon 23. 2. 2006 08:01

Naše jídelna je taková ta "klasická", tedy hnus na hnus a k tomu ještě větší hnus.Máme výběr ze dvou jídel, ale obě bývají hnusná. Jediné, co mi tam chutná jsou špagety.Brambory jsou stejné , o jakých psal Marek až na to, že ty naše bývají ještě nazelenalé a sladké...fuuuj. Maso podrážka. Ke všemu UHO(popřípadě jiná barevná varianta, ale chutná to stejně hnusně)
No jo, co bychom chtěli za 21Kč.
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dráček 11. 3. 2006 22:35

Hh ,podrážka-tak to mívame taky.Říkáme tomu "Kvalitní guma"
Dráček
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 11. 3. 2006 23:42

Musím pochválit školní jídelnu našeho gymnázia. Vařili tam výtečně. 8) A to tam navíc i chodili učni na praxi.
Jak se tu ovšem tak koukám, tak mluvím o nějaké velice světlé výjimce, že? :P

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 3. 2006 10:17

Pokud tam chodí učni a mají mistra, který se jim trochu věnuje, tak to může být velmi dobré. Učni totiž ještě nezískali manýry ostřílených profesionálů, kteří se snaží práci dost často ofixlovat. Je asi logické, že tento jev se nejčastěji projevuje ve školních jídelnách a závodkách. V restauracích je to přeci jen něco jiného - tam si to pohlídá majitel, který má zájem na tom, aby se hosté vraceli.

Mimochodem, kamarád chodil v rámci praxe na učňáku do velmi prestižního hotelu. Co tam vyráběli patnácti-šestnáciletí učni, na to jsem fakt docela zíral
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka