dneska sem měl "vepřovej řízek" ale když sem to rozkrojil, tak tam byla neidintefikovatelná hmota, tak sem to radši nejedl a brambory těžce nedovařený... ještě k tomu od spolužáka, co seděl vedle mě se šíleně táhl smrad z játrové omáčky
[quote="Dráček"tdens byl pokus,myslim os svičkouvou ale *****ělo to po houbach ,a nekdyy se to da jest , nevim kolik KčK/quote]To nebyla svickova ale ruska pecene...
icikus: To maso tentokrát nevypadá tak špatně (když nepočítám ten konec) ... ale celkový dojem mírně kazí ty chcanky pod tím
No u nás máme každodenní výběr ze dvou jídel a někdy jsou ty jídla fakt dobrý... třeba maso v bramboráku mi hodně chutnalo... a hranatá pizza taky ušla Na základce už to bylo jiný kafe, na naložený řízky jsem si bral mikroskop a u omáčky jsem přemejšlel která kuchařka nám ji nachrchlala
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
ickus: ve vaší školní kuchyni bych někam schoval všechen škrob. Je vidět, že dámy kuchařky (či páni kuchaři) jeho "dobrodiní" opravdu hojně využívají.
Jinak vepřová kotleta nevypadá úplně příšerně, rýže se taky netváří slepeně. celkové vyznění ale asi muselo být opět příšerné. Možná tu kotletu s chlebem a hořčicí a k rýži si něco ukuchtit sám.
já mám rýži teda radši když je nějak... pohromadě, než když to vypadá jako kdyby ji skoro nevařili, že tam hodili nevařenou rýži prostě je trvdá, nedovařená a dávaj to ke každýmu druhýmu jídlu...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
Naše jídelna je taková ta "klasická", tedy hnus na hnus a k tomu ještě větší hnus.Máme výběr ze dvou jídel, ale obě bývají hnusná. Jediné, co mi tam chutná jsou špagety.Brambory jsou stejné , o jakých psal Marek až na to, že ty naše bývají ještě nazelenalé a sladké...fuuuj. Maso podrážka. Ke všemu UHO(popřípadě jiná barevná varianta, ale chutná to stejně hnusně)
No jo, co bychom chtěli za 21Kč.
Musím pochválit školní jídelnu našeho gymnázia. Vařili tam výtečně. A to tam navíc i chodili učni na praxi.
Jak se tu ovšem tak koukám, tak mluvím o nějaké velice světlé výjimce, že?
Pokud tam chodí učni a mají mistra, který se jim trochu věnuje, tak to může být velmi dobré. Učni totiž ještě nezískali manýry ostřílených profesionálů, kteří se snaží práci dost často ofixlovat. Je asi logické, že tento jev se nejčastěji projevuje ve školních jídelnách a závodkách. V restauracích je to přeci jen něco jiného - tam si to pohlídá majitel, který má zájem na tom, aby se hosté vraceli.
Mimochodem, kamarád chodil v rámci praxe na učňáku do velmi prestižního hotelu. Co tam vyráběli patnácti-šestnáciletí učni, na to jsem fakt docela zíral