od Kniter 1. 6. 2014 17:56
Rozvody su podla mna kvoli financiam. V praci zamestanavatelia tlacia na ludi. Tiez dostaneme vacsie socialne davky dostavaju, ked sme samostatne zijuci.
Moja teta ma dieta, ktore hned po ockovani tazko ochorelo (aj ked doktorka hovorila nieco ine) vyzadovalo to opateru, stat sa nestaral, otec to nezvladal, musel do prace ako marod, zacal pit a bol rozvod. Kedysi mala zena 10 deti, 4 sa utopili a farar pochoval. Dnes ked sa niekomu utopi dieta, alebo si len ublizi, rodicia maju tahanice po sudoch, aj ked su zroneni s toho, co sa stalo. Zena radsej zataji, ze sa jej dieta utopilo, lebo je v soku. Alkoholicke dieta nevezmu. U nas plati dvojaky meter.
V romantickych rozpravkach problem nevidim, skor v dostupnosti akcnych filmov, drogy, nezamestnanost, socialne davky zdarma pre lenivych, ktori sa to este sami nehambia povedat nazivo s cigaretou v ustach do sprav, ze naco by robili, ked si spravia radsej 10 deti a maju viac. A naviac tie deti behaju hole, bose v zime a sami sa ozieraju aj s detmi. A kedze sa nestaraju, tak deti hadzu kamene po autach a autobusoch. Vlada je rada, ze tento problem existuje, aspon si ludia nevsimaju rozkradanie statu na riesenie takychto problemov beru velke peniaze a tie koncia v sukromnych vreckach. Aj v inych statoch maju podobne problemy ako u nas.
Vsetko je len o peniazoch pre vyvolenych. Rozvody ich netrapia, pokial im to neznizuje zisk.
Aj v hrackarni maju Lega len rozne figurky s pistolami a nie didakticke Lego na rozvyjanie mysle, ako som mal kedysi. Musia navnadit deti, aby sa bili a boli vojny. Zbrojny priemysel vynasa najviac. Na skolskej taske hrdinovia z filmov s leserovymi zbranami, alebo spiderman, co je tiez nezmysel. Je to len na ich zarobok. Urobia reklamu a nestaraju sa co vyrastie z deti, oni zarobia, to je hlavne.
Teraz som pozeral hodnotenie filmov na csfd a zistil som ze nase tv stanice vysielaju dokola tie iste velmi slabo hodnotene filmy z USA. Asi preto, ze su lacne. Kvalitny film vysielaju skor ceske stanice, aj to len minimalne a vela rokov po vydani na DVD.
Nase lepsie hodnotene ceskoslovenske filmy vysielane na vianoce tiez dookola, do toho neratam.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu

http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900