Myjete si ruce před, nebo až po močení?

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Tak se přiznejte, kdy?
nikdy 7 %  17%  [ 7 ]
před 1 %  2%  [ 1 ]
po 21 %  52%  [ 21 ]
před i po 7 %  17%  [ 7 ]
někdy i v průběhu 4 %  10%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 40

Odeslat příspěvekod mirdasl 10. 12. 2011 13:38

rollsroyce píše:Me by spis zajimalo to moceni do umyvadla, kdo z vas to dela?

Úplně v pohodě.Ušetří se tak spousta vody při splachování wc.Takto akorát na 3-4 vteřiny pustím kohoutek abych opláchnul popř.zbytkovou moč okolo.Sice se o tom nemluví,ale už se tato metóda používá X let u pánů..
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rollsroyce 10. 12. 2011 14:25

Ja mirim do odpadu, tudiz splachovani neni nutne.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod trent 10. 12. 2011 14:28

Hlavne neni vhodne o tom hovorit pred temi zenami,co se kterymi sdilite spolecnou domacnost.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rollsroyce 10. 12. 2011 14:41

Ženy močí do vany, ověřeno.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mirdasl 10. 12. 2011 17:31

Jistě.Nevidím v tom problém ani při sprchování.Přece nepůjdu po osprchování ještě močit zbytečně na wc.
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rollsroyce 11. 12. 2011 00:42

Neda se zakoupit sirsi odpad do vany bez direk? Takto by se vana dala pouzit i pro uspokojeni velke strany.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod trent 11. 12. 2011 19:56

Vždyť si tam nemusíš dávat to sítko, ty truhlíku... Jen ti asi půjde velmi špatně přidělat odpad. ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod rollsroyce 11. 12. 2011 21:55

My tam máme sítko integrováno napevno.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 17. 12. 2011 07:11

Do vany se se-re úplně v poho! Akorát když ucpu odtok, tak odšroubuju sprchovou hlavu a proudem vody z hadice ten extrakrement propasíruju i malejma direčkama. Jen bacha na cákání "směsi", když se proud odrazí od "překážky". Jo a nezapomeňte na ventilaci, hov-no ohřátý horkou vodou *****í v násobcích toho, co třeba na botě... Když si jde pak třeba dcerka vyčistit zuby, tak lze rychle a spolehlivě zjistit, jestli už a co snídala, obědvala, večeřela...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod rollsroyce 17. 12. 2011 07:57

Ano, aktuálně to řeším proudem vody, což je ovšem blbé. Já bych si představoval, že se s tím vypořádám při koupeli. Po aktu i umytí zvednu špunt a špína i s hovn-y zmizí v kanálku.

Možná jsem objevil díru na trhu. Nenašel by se zde nějaký investor?
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MgX 17. 12. 2011 11:33

Hoši - chápu, že každý může mít nějakou svoji úchylku, ale je třeba se trochu zamyslet nad prezentací takového stavu. Uvědomte si laskavě, že fórum navštěvují i osoby do 18 let věku. Navíc - i ostatním - tedy starším, nemusí zrovna povídání na výše popisované téma dělat dobře.

Děkuji za pochopení.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod rollsroyce 17. 12. 2011 16:05

Tady jde o usporu vody a elektriny.
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 17. 12. 2011 23:55

MgX píše:Hoši - chápu, že každý může mít nějakou svoji úchylku, ale je třeba se trochu zamyslet nad prezentací takového stavu. Uvědomte si laskavě, že fórum navštěvují i osoby do 18 let věku. Navíc - i ostatním - tedy starším, nemusí zrovna povídání na výše popisované téma dělat dobře.

Děkuji za pochopení.

Proč by je to pohoršovalo, když se klidně udělaj i do hotelovýho dávkovače tekutýho mejdla a chlubí se tím na fáči? Oni mohou a my ne? Nejseš ty jeden z těch podělanejch mravokárců??? Kdybych byl vážně sprostej, tak bych napsal, že když do vany vy-seru šprcku, tak jí musím vyndat rukou, protože ta už sítkem neprojde. Stejně jako blbě rozkousaný oříšky. Ale jsem slušnej chlapec, tak to sem nepíšu. o<:)
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 18. 12. 2011 22:00

KOSŤA KOSTIČ mravokárce? Ne, to nejsem - to slovo se mi nelíbí. A pak ještě spousta dalších věcí, včetně té, na kterou jsem reagoval. Myslím, že někdy není špatně přibrzdit a dobře se rozhlédnout.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 19. 12. 2011 10:40

Jojo, máš pravdu. S poctivostí se nejdál dojde, ale těch, co zašli nejdál, se už nikdo nedočkal... Proto se jdu lehce projít do sebe...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka