Děsivý život

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 8. 2011 18:18

Tak to tě taky lituju.
Víš já nejsu z těch, kdo rád vyvolává nějaké spory mezi sousedy. Dá se to přejít jednou, ale když se ti to opakuje a ty to musíš uklízet.....je to hrozný. To už se člověku z toho zvedá kufr 8-S . Taky jsem tou pubertou kdysi hooodně dávno prošla, dělali jsme taky plno ostudy, ale nevím takovéhle věci nás nějak nenapadli :hm
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod kočičí 12. 8. 2011 18:46

Moravandi, cítím s Tebou, to je teda hovadství. Kolik má to dobytčátko let? Žádná domluva s ním není možná? Tak malý být nemůže, když ho nechávají doma chlastat, tak by mohl být přístupný hovoru jako dospělý s dospělým. Ale někdo holt z toho ani nevyroste...
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 8. 2011 18:52

Já ti nevím, třináct, čtrnáct. Ale prý to neudělal, přišel se mě omluvit asi tak osmi devíti letý kluk. Prý se mu udělalo náhle nevolno. Je to jeho kamarád a spal u nich. Ovšem udělalo se mu náhle nevolno dvakrát a ani jednou nedošel na záchod. škoda mluvit.
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod kočičí 12. 8. 2011 19:33

Tak to jsou teda dost malí hošani, to si rodiče nevšimnou? Divné. Já myslela, že je tomu tak 17.
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 8. 2011 19:43

Ale kdepak, ještě je na základce.
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod ažka1 12. 8. 2011 20:15

Tak to ty rodiče jsou nanic když si děti dělají co chtějí mě to udělat kluk tak mu nařežu co by se do něj vešlo.Je vidět že si někteří rodiče s výchovou dětí hlavu nelámou.
ažka1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 12. 8. 2011 20:52

A proto nemám děti, protože tohle mít doma tak vemu provaz a jdu k lesu.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod ažka1 12. 8. 2011 21:18

Já si myslím že k lesu s provazem to né ,ale parkrát s tím potomka seřezat a hned by si dal pokoj no záleží na rodičích, za mýho mládí by se to tak řešilo, já dostavala občas pomlázkou ale za neudělanou práci ne za pití.
ažka1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 13. 8. 2011 10:41

Dane, něco vydržet musíš, ne? moje dcery nezvrací sice po balkonech, ale taky je kolikrát doma cirkus a jak já se rozčílím, tak taky biju, zřídka, ale když to přesáhne už všechny meze, tak se vytočím a pak jde za mě hrůza. Je fakt, že jsem z toho pak týden na prášky. Ale tyhle hošíky bych přiměla jít to po sobě uklidit, to by byl trestík. To, být Moravandou, bych udělala - ještě jednou, tak bych zazvonila a pozvala je i rodiče, aby se laskavě šli podívat a vzali si kýbl a hadru. Jinak, jak hoši porostou, kdoví, co na tom balkoně Moravanda ještě najde.
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 13. 8. 2011 11:16

Nene ja deti nechci a nikdy mit nebudu, potrebuju penize na mobily. Deti a manzelka je nejlepsi cesta do dluhů.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod Moravanda 13. 8. 2011 11:55

Kočičko nestraš :oboze .
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 13. 8. 2011 12:12

Nam dneska nekdo ukradl z plotniho sloupku u branky zelezny kryt. Jsem zvedavy kde to ted sezenem.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod Moravanda 13. 8. 2011 12:19

No vidíš, dneska se lidem všechno hodí :hmm:
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod kočičí 13. 8. 2011 14:33

Právě mně manžel nějakou poblbenou lištou shodil z parapetu adénko a ulomil se mu vršek - to snad není pravda. A já se ptám, když vidím, jak leze s lištou: Mám něco vyklidit? - Ne, není třeba. A jen se otočím - prásk! děsivý, blbý, blbý život!!!
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 13. 8. 2011 14:38

Tak on ji tam neco dela a ona mu jeste za to nadá,jeste ze jsem se neozenil to bych dopad.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka