Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
kočičí píše:Moje kamarádka byla letos přizvána bengama jako tzv. nezainteresovaná osoba k účasti na vybrání pěstírny v Hranicích (má už takové zaměstnání, že spolupracuje s bengama...). Shodou okolností byla ta pěstírna v třípatrovém baráku, kde v horním bytě bydlela před lety naše další kámoška, tak to tam znala, ovšem vypadalo to úplně jinak. napřed obklíčili barák a hele ho - 2 vietnamci vyskočili z 2.patra na dvůr přímo jim do náruče - jeden si zlomil nohu, to měl blbé. A pak vlezli dovnitř. Všechna tři patra v zeleni, policajti říkali, že taková kvalita se hned tak nevidí. A ve třetím patře na dveřích bylo hádejteco - no vizitka té naší kamarádky, která tam zbyla 15 let. Hehe. Od té doby jí každou chvilku voláme, jestli má nebo nemá množství menší než malé... Taková respektovaná a úctyhodná osoba to je, bývalá městská zastupitelka, ředitelka kulturní instituce. A vidíte!
Míro, tak Ty jsi od Berouna? Tam je Rathovo, co? Byla jsem v Berouně vloni na školení a šlohla jsem tam v hotelovém bazénku kousek vachty trojlisté...
dama 55 píše:Holky, mám doma děsivý bordel. Spadá to taky pod pojem děsivý život? Hned tak to nezlikviduju. Zkoušeli jste někdo do 3+kk nacpat ještě kompletní domácnost z 1+1? Potřebovala bych stavební kontejner a všechno to do něj sklopit. Nebo se sebrat a odjet někam daleko. Vidím to tak na Finsko.
Moravanda píše:Přeju všem lepší ráno než mám já.
Myslím že tohle patří přímo do tohodle téma. Co může člověk dělat se sousedama od kterých se neustále zvrací z oken a já to po nich musím uklízet. Mít nad sebou puberťáka to je neštěstí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků