Děsivý život

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod kočičí 3. 8. 2011 15:15

Ano, tam za tou zdí, Pabil, já to mám taky ráda. Proti Vašemu kraválu je kolem našeho celkem klid, jak vidím. Horší je to tady v centru v rachotě a ten barák je hotová sauna a to jsem v druhém patře, ti chudáci pod střechou musí být upečení.
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mičurinec 3. 8. 2011 16:51

kočičí píše:Moje kamarádka byla letos přizvána bengama jako tzv. nezainteresovaná osoba k účasti na vybrání pěstírny v Hranicích (má už takové zaměstnání, že spolupracuje s bengama...). Shodou okolností byla ta pěstírna v třípatrovém baráku, kde v horním bytě bydlela před lety naše další kámoška, tak to tam znala, ovšem vypadalo to úplně jinak. napřed obklíčili barák a hele ho - 2 vietnamci vyskočili z 2.patra na dvůr přímo jim do náruče - jeden si zlomil nohu, to měl blbé. A pak vlezli dovnitř. Všechna tři patra v zeleni, policajti říkali, že taková kvalita se hned tak nevidí. A ve třetím patře na dveřích bylo hádejteco - no vizitka té naší kamarádky, která tam zbyla 15 let. Hehe. Od té doby jí každou chvilku voláme, jestli má nebo nemá množství menší než malé... Taková respektovaná a úctyhodná osoba to je, bývalá městská zastupitelka, ředitelka kulturní instituce. A vidíte!
Míro, tak Ty jsi od Berouna? Tam je Rathovo, co? Byla jsem v Berouně vloni na školení a šlohla jsem tam v hotelovém bazénku kousek vachty trojlisté...

JJ, jsem u Berouna, i kdyz Beroun je docela daleko, na to, ze je to muj okres, jsem v tom nezapadnejsim konci okresu
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 3. 8. 2011 18:35

Je tam hezky.
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mičurinec 3. 8. 2011 21:24

to je, svaty klid a pokoj :)
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 4. 8. 2011 16:42

Teď jsem si uvědomil, že letos nebylo žádné sejdeme se u zastávky a v autě bude řvát tuc-tuc. Tady je klid nádherný, už bych se do Prahy nevrátil.

-- 4. 8. 2011 17:54 --

dama 55 píše:Holky, mám doma děsivý bordel. Spadá to taky pod pojem děsivý život? Hned tak to nezlikviduju. Zkoušeli jste někdo do 3+kk nacpat ještě kompletní domácnost z 1+1? Potřebovala bych stavební kontejner a všechno to do něj sklopit. Nebo se sebrat a odjet někam daleko. Vidím to tak na Finsko.

To jsou ti prodávají na aukru, co dají věci od koruny a je jim jedno, za kolik to bude :D Taky mám věci po sloučení chalupa-byt dvakrát a je mi to líto vyhodit, ale skladování mě ničí.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Čtenář

Odeslat příspěvekod kočičí 5. 8. 2011 10:00

Dcera si koupila do studentského podnájmu za korunu dvě postele - zánovní!!!
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 5. 8. 2011 23:27

Jj, a když jsem viděl, co lidi vyhazují do Sběrného dvora, ani se s nějakým prodejem neobtěžují. Paní, co je té televizi? Nic, koupili jsme si novou.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Čtenář

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 8. 2011 06:07

Přeju všem lepší ráno než mám já.
Myslím že tohle patří přímo do tohodle téma. Co může člověk dělat se sousedama od kterých se neustále zvrací z oken a já to po nich musím uklízet 8-S . Mít nad sebou puberťáka to je neštěstí.
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod Evouš 12. 8. 2011 06:58

Věruš tak to je síla,vymáchala bych mu v tom hubu. :oboze :oboze
Evouš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 12. 8. 2011 09:04

Jak je nám dobře v rodinném domku. Děkuji dědovi že ho postavil.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 8. 2011 11:49

Dane to není panelákem :pozor , TO JE LIDMA :-( :!: :!: :!:
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod Evouš 12. 8. 2011 12:42

Tak ,tak jedenáct let jsem bydlela v paneláku a měli jsme se sousedy krásný vztahy.Jak se mi stýskalo když jsme se přestěhovali do baráku. :roll:
Evouš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jakuku 12. 8. 2011 17:23

Moravanda píše:Přeju všem lepší ráno než mám já.
Myslím že tohle patří přímo do tohodle téma. Co může člověk dělat se sousedama od kterých se neustále zvrací z oken a já to po nich musím uklízet 8-S . Mít nad sebou puberťáka to je neštěstí.

fuj a co na to jeho rodiče řekla s jím to?
Jana
jakuku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 8. 2011 17:35

Jani to by bylo na dlouhé povídání.
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod ažka1 12. 8. 2011 18:10

To se člověku nechce ani domů že Moravandi nebo kdyby se uvolnil byt až nahoře to bys měla od toho hnusáka klid.My tady zase máme už 8roků každý týden pátek a sobota naproti oknům u ložnice je to asi 20m disko, já bych fakt raději utekla a řvaní těch ožralů a fetˇáku je síla.Jediná výhoda že bydlíme až nahoře a na policii nemá cenu volat oni se spíš bojí než by šli dělat pořádek.
ažka1
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka