Děsivý život

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Moravanda 2. 8. 2011 17:01

Kočičko já tím nic zlého nemyslela, někdy toho mám taky dost.
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod kočičí 2. 8. 2011 17:20

To já přece vím a ani si nic podobného nemyslím!!!
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dama 55 2. 8. 2011 18:10

Holky, mám doma děsivý bordel. Spadá to taky pod pojem děsivý život? Hned tak to nezlikviduju. Zkoušeli jste někdo do 3+kk nacpat ještě kompletní domácnost z 1+1? Potřebovala bych stavební kontejner a všechno to do něj sklopit. Nebo se sebrat a odjet někam daleko. Vidím to tak na Finsko.
dama 55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 2. 8. 2011 18:23

8-D 8-D 8-D 8-D 8-D , buď ráda že jste zase všichni pěkně pohromadě ;-) :love:
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 2. 8. 2011 18:28

Tak to máš blbý. My máme taky bordel a máme poměrně velkej domek.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod mičurinec 2. 8. 2011 18:32

fakt jsme tam bylo v Krimi zpravach!
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 2. 8. 2011 19:21

Danuš, to je jeden ze stěžejních bodů děsivého života! My jak furt přestavujem, máme toho půlku v bednách a už spíme za dobu našeho žití tady ve čtvrté místnosti. Skříně mám, nádhera, Tonet z roku 35, luxusní masiv - ovšem rozložené v podkroví a hadry si věším na kliky. Buď v klidu!!! a ještě se mi líbí to sumární oslovení pro Dana s Mirkem "holky"...
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mičurinec 2. 8. 2011 19:53

to teda jo :D
jinak v tech zpravach je videt i nas barak, taky se mohli vic snazit, aby byly videt surfinky :D
http://www.iprima.cz/videoarchiv/155641
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 3. 8. 2011 05:56

Miri a která je to ta reportáž od vás ? To je ta.....jak tam pěstuješ marjánu :hm :D :twisted: ?
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod mičurinec 3. 8. 2011 06:06

no ja ne:) jj to je ona
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 3. 8. 2011 06:25

Teda jo, tam byla ale pěstírna.
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod mičurinec 3. 8. 2011 07:06

je to novy barak do 10let a je celej turch, vsechna voda prosakla z kvetinacu... no to maji majitele radost..
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 3. 8. 2011 09:37

Moje kamarádka byla letos přizvána bengama jako tzv. nezainteresovaná osoba k účasti na vybrání pěstírny v Hranicích (má už takové zaměstnání, že spolupracuje s bengama...). Shodou okolností byla ta pěstírna v třípatrovém baráku, kde v horním bytě bydlela před lety naše další kámoška, tak to tam znala, ovšem vypadalo to úplně jinak. napřed obklíčili barák a hele ho - 2 vietnamci vyskočili z 2.patra na dvůr přímo jim do náruče - jeden si zlomil nohu, to měl blbé. A pak vlezli dovnitř. Všechna tři patra v zeleni, policajti říkali, že taková kvalita se hned tak nevidí. A ve třetím patře na dveřích bylo hádejteco - no vizitka té naší kamarádky, která tam zbyla 15 let. Hehe. Od té doby jí každou chvilku voláme, jestli má nebo nemá množství menší než malé... Taková respektovaná a úctyhodná osoba to je, bývalá městská zastupitelka, ředitelka kulturní instituce. A vidíte!
Míro, tak Ty jsi od Berouna? Tam je Rathovo, co? Byla jsem v Berouně vloni na školení a šlohla jsem tam v hotelovém bazénku kousek vachty trojlisté...
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pabil 3. 8. 2011 12:35

Se mi líbí, jak se tady trumfujete, kdo má děsivější život :) .
Jó kočičko, o kraválu bych mohla vyprávět : ) . Na proti v motlitebně mají zase návštěvníky z cizích krajů a jedou jim pusy jak namydlené, další soused má na zahradě dílnu a rádio na plné pecky dlouho do noci, jeho otec je jak Pepin z Postřižin, potichu mluvit neumí, noví mladí sousedi na chalupě nic nedělají, ale věčně tam mají partie a za každýn slovem pi... ku... a mažou karty a palí ohně, další soused věčně řeže plyn a hádá se s exmanželkou a to nejlíp na dvoře a věčně tam jezdí MP, další má sice krásné velké pesany ( středoasijský pastevecký ), ale uřvané jak pudlíky........ Nejlepší sousedi jsou ti za druhou zahradou, tiší, mírní, klidní .....

Jojo, " holky" ,děsivý život je náhodou lepší, než žádný.
kočky a orchidky, to je to nejdokonalejší, co příroda stvořila
pabil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 3. 8. 2011 15:08

Tak to je fakt děsný :hm
Moravanda
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka