Děsivý život

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Moravanda 31. 7. 2011 18:06

Ty jseš mladé, tobě to spaluje samo ;-)
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 31. 7. 2011 19:11

haha dobrej fór.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod mičurinec 31. 7. 2011 19:37

no kdybych jedl jako babicka,segra, mamca, teta, strejda...mel bych rozhodne jako oni pres metrak
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 31. 7. 2011 20:37

A ještě dnu.
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 1. 8. 2011 00:00

Danielka.9 píše:To by mě zajímalo jaká je polévka z dýně ,když ji uvaříš pořád je to jen kompot. No a dýni to já nemusím vůbec v jakékoliv podobě.Dneska taky čtu jahodová polévka a bývá to pořád jen jahoda se smetanou.

To je jiná dýně, já jsem z té špagetové dýně mohl jen polévku, ale zato byla opravdu vynikající (a bez kari). Ale jako špagety jednou, podruhé a dost, to mi nejelo. Nevím, jaká je máslová, ale špagetová dýně je škrobnatá, polévka chutná trochu jako smetanový krém.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Čtenář

Odeslat příspěvekod mičurinec 1. 8. 2011 07:28

ony dyne jsou skrobnaty vsechny, pry se musi nechat 14 dni pri pokoj.teplote a diky tomu se premeni skroby na cukry
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daniel Bozner 1. 8. 2011 10:16

My z tykvovitych rostlin pestujeme jen melouny a okurky. V praci mame vsichni dohromady jeste 2 cukety a jeden patison.
Samsung Galaxy Note
Daniel Bozner
Čtenář

Odeslat příspěvekod Danielka.9 1. 8. 2011 11:04

Meloun a okurky taky můžu z cukety dělám akorát koláč, jinak ji nejím přebytky jsou pro slepice. Rajčata ale můžu v jakékoliv podobě mňam. Mrazím si i fazolové lusky, to je taky dobrotka.
ať nám kvetou kytičky
Danielka.9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mičurinec 1. 8. 2011 21:06

ano, fazolovy lusky se vyplati pestovat, je toho spousta za par korun - narozdil od tech kupovanych, to je drahota! a jeste to tahaj z Italie!
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 2. 8. 2011 12:09

Škrobnaté jsou ty dýně určitě různě, taky různě chutnají. Veltruská se v kompotu jako lepivá a škrobnatá nechová, špagetovou jsem zpracovával naopak přímo ze záhonku. Taky se liší obsahem karotenu.
Některé dýně jsou dokonce nejedlé a jednou se člověk může oškrábat v koupelně.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Čtenář

Odeslat příspěvekod mičurinec 2. 8. 2011 12:38

nejedle jsou vetsinou ty okrasne, i kdyz jsou tam taky jedle vyjimky..
Jinak dnes se nase mini vesnice vyznamenala - budem v Krimi zpravach na Prime - Ťamani tu pestovali konopi, od 6 tu jsou policajti a jeste neodjeli...no to sem zvedav
inflore.cz
mičurinec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 2. 8. 2011 13:56

Já Vás trošku odvrátím od tykví a vrátím se k děsivému životu - taky jste tak na nervy z toho ustavičného kraválu kolem nás? Já si teď můžu vybrat - buď se tady udusím, nebo otevřu okna a na náměstí se zas koná jakási "kulturní akce" už od dvanácti - asi pro pracující lid. Na lavkách už je černo - ti na to mají čas dycky. Hraje tam něco jako o sedm tříd horší Katapult, takže si to asi vy obstarší, jako já, dokážete představit, to byli umělci jak víno!!! V každém obchodě hrajou, na sjezdovkách hrajou, naproti našemu domku je zahrádkářská kolonie - HRAJOU jak v Kersku, na bazéně hrajou, vezou zmrzlinu - hrajou, pod oknem jezdí vozidlo a vyzývá nás, ať se nevážeme, nýbrž odvážeme a přijdem se podívat do nové prodejny mobilů, hurá, je třeba se bavit!!! Po nástupu do současného zaměstnání jsem okamžitě vyvezla do sběrného dvora všechny rádia, co tady měla předchůdkyně.(Už tam ryčí i moderátor, sakra, to je veselo!!!)
kočičí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 2. 8. 2011 14:49

Tak koukej být taky veselá :D ;-) .
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod květiny 2. 8. 2011 14:52

Tak to upřimně lituji :oops: já bydlím ani město ani vesnice,dříve se říkalo- městys a dá se říct svatý klid.Akorát bydlíme poblíž nádraží, ale po 26 letech co zde bydlím už to ani nevnímám.Bydlím kousek od Poděbrad a jsem tu opravdu spokojená.Do města by se mi nechtělo ... :hm
Život s kytičkami je o moc hezčí , Eva
květiny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kočičí 2. 8. 2011 15:13

Moravando - já jsem, zdrhla jsem z kanclu domů, vyhla se obchodům a sjezdovkám a tady máme klid až na tu zahr.kolonii...
Květiny, bydlím podobně, ale za prací musím do centra a taky se v práci musím dost pohybovat po různých městech a akcích, tak mě ten kravál dost pronásleduje.
kočičí
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka