Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Player. píše:jezis, ty si kokot
MgX píše:Vlákno je znovu odemčené - pokud budete pokračovat v diskuzi, pak pouze bez urážek, provokací a dalších podobných anomálií.
Předem děkuji![]()
Grammator píše:ano, máš pravdu, ty si vyzýval ke slušnosti vůči své osobě, ale už si takovou slušností neoplýval ve svých názorech na názory ostatních členů diskuse...
jsi šokován? jsi jediný...
např. já bych nebyl šokován, kdyby teď MgX něco vytkl mě...
Nemesis. píše:Tak tak .. Kto este nebol povine do kina!
Ved sa musime zlozit na ten rekord
Nemesis. píše:Vseci ktory ho videli v 3D vravia ze pozerat to inak ako v kine je hriech. A ked chce niekto pozerat stiahnuty cam rip, tak sa moze rovno objednat u lekara!
suk píše:Porusil jsi minimalne pravidla o prispevkach za sebou a o quotovani
Grammator píše:pokud všem přikazuješ, aby se na film šli podívat jen a jen do 3D Kina, přiložím citaci:Nemesis. píše:Tak tak .. Kto este nebol povine do kina!
Ved sa musime zlozit na ten rekordNemesis. píše:Vseci ktory ho videli v 3D vravia ze pozerat to inak ako v kine je hriech. A ked chce niekto pozerat stiahnuty cam rip, tak sa moze rovno objednat u lekara!
to je jasná reklama...
edit: MgX můj kámoš?z moderátorů to byl akorát kdysi Mbing...
a co se týče té slušnosi mluvil sem o prvních šesti stránkách tématu...
Grammator píše:to není spiknutí, jen věčný boj davu s blbcem... 15 lidí ti řekne že si fanatik, nepadáš atd, a ty to prostě neuznáš, to je známka blbosti, kdyby mě řeklo 15 lidí že sem idiot tak stáhnu ocas mezi nohy a vypadnu
Player. píše:Nemesis.: Ja to aspon napisem priamo, nie ako ty co popises pol strany a medzi riadkami tam kazdemu posles fuckera.
Grammator píše:baví víc než Avatar? jen se bav... metafora ti také nic neříká že?
je 1500 lidí proti 100 dav proti davu? ano je, zkrátíme to 100x, máme tu 15:1 což je cca náš poměr, nebo klidně i 10:1, říká se tomu většina, třeba v našem zákonodárném orgánu je většina i 51:50....
jo... a sežeň, určitě se najde něco co se mi dá vytknout (nechávám nahoře prkýnko od záchodu např.)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků