Noovo píše:Nemesis: to mi bylo jasny hned, ze neodpovis a budes se ohanet tim, ze je to diskuze o Avataruno nic
Ale ono to je diskusia o Avatare!

Ak zalozis temu o oblubenych filmoch, mozno napisem.
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Noovo píše:Nemesis: to mi bylo jasny hned, ze neodpovis a budes se ohanet tim, ze je to diskuze o Avataruno nic
suk píše:Noovo: s fanatiky nema cenu se hadat, pokud se chces dobrat vysledku, ale pokud mas rada zabavu, tak je to docela fajn(predevsim jejich argumentace, i kdyz protistrana/protistrany maj silne navrch)
suk píše:Ty moderujes fora? To musi bejt krasny forum, kdyz nikomu nevadi, ze cituje prispevek pres pul stranky, aby k tomu napsal jednu vetu.... Ze nevadi, kdyz nekdo napise 20 prispevku za minutu, kdyz nevadi, ze si pouziva tagy jak se mu zachce.
Grammator píše:do Trenta se nenavážej, to je chytrej chlap...
Grammator píše:píšu napadenému, protože souhlasím s Trentem... kdyby ses radši bavil jen o filmu, akorát zasíráš téma o pěknym filmu...
Grammator píše:Nemesis: ah, pane dokonalý, hrubě se omlouvám... a teď vážně...
napadený je tvůj výraz, který sem použil jen pro označení, takže jeho význam pozbývá smyslu... proto souhlasím s trentem...
když sem před dvěma stránkami napsal příspěvek, kde sem hodnotil film, tak si ho ignoroval a radši ses hádal o blbostech, proto Trenta podporuju... takže buď se bavme o filmu, nebo se nebavme vůbec
trent píše:Kolego Nemesis, opět se opakuješ. Je to přesně to, co jsem psal a ty jsi si to opět přeložil po svém. Když s Tebou nesouhlasím, útočím. Jen mi dej konkrétní důkaz mého útoku. A myslím, že Novoo by si také zasloužila konkrétní odpověď. A vyjadřování na fóru bych ti doporučil, aby jsi psal i třeba více lidem v jednom příspěvku. Přeci není tak těžké napsat nick: text reakce....
Že je toto vlákno o Avataru, není podstatné, protože je na smetišti.
MgX píše:Nemesis. jako zástupce týmu moderátorů Tě upozorňuji, že ač bylo jinak pohodové vlákno přesunuto na Smetiště - neznamená to, že zde nebude udržován základní pořádek a požadována slušnost v chování jednotlivých uživatelů.
Vrcholem Tvé drzosti je, že tvrdíš - pokud jsem správně četl, že vlákno bylo přesunuto z důvodů offtopic příspěvků a tuším i útoků na Tvoji osobu. Ne, není tomu tak.
1. V několika Tvých příspěvcích jsem si (nejen já) všiml, že Tvé reakce na ostatní přispěvatele nejsou v souladu s pravidly tohoto fóra, tím, co bychom zde chtěli vidět.
2. Tvoji až fanatickou propagaci filmu můžeme, jakožto moderátoři, brát za cílený spam, či nedohodnutou, tudíž zakázanou reklamu.
3. Dá se říci, že urážíš tvůrce soutěže Oscar, neboť bez jasných důkazů propaguješ myšlenku, že se jednalo o výsledky, které byly někým, či něčím ovlivněné.
4. Nejsi nakloněn jakékoliv rozumné diskuzi, i když se zde o ní mnozí snažili.
Z výše uvedených důvodů Tě upozorňuji, že pokud nebudeš fungovat v souladu s pravidly fóra, v rámci slušného chování, či v souladu se zákony této země - Tvé přispívání zde na SF bude omezeno, či ukončeno.
Není možné dopustit, aby se v rámci pohodového vlákna situace opakovaně zvrhla v přehršel spamu, nezkrotných citací, urážek a příspěvků, které podněcují ke vzniku flamewar.
Zde uvedené ber, jakožto oficiální první - veřejné - napomenutí.
Za tým moderátorů
MgX
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků