Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 20:01

Nemesis. píše:Kde u vas?
Ja som odpovedal na prispevky. Boli smerovane mne, tak sa patry odpovedat! Sa nauc zaklady slusnosti!
Ty si vacsi spamer, pretoze furt len utocit a tvoje prispevky su mimo temu, a maju nulovu vypovednu hodnotu!
Ja odpisem kazdemu. Iked sa mi nepaci, odpisem. To je zaklad slusnosti!

moderuju hned dvě fóra...

já a útočit? ta smršť co si předvedl? říká ti něco tlačítko UPRAVIT? to je spam a říkej si co chceš, už doublepost je proti pravidlům většiny fór, ty si užíváš že na tebe modi neměli nervy a hodili ti tohle dávno tebou pošahaný téma na smetiště, kde se nemoderuje...

nascrolluj si můj první příspěvek v tomto tématu, pak mi třeba znovu napiš toto:

Nemesis. píše:Ty si vacsi spamer, pretoze furt len utocit a tvoje prispevky su mimo temu, a maju nulovu vypovednu hodnotu!

vzhledem k tvé neschopnosti (koneckonců neumíš ani editovat příspěvek) to udělám za tebe: ZDE...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 20:02

eRiper píše:
Nemesis. píše:
suk píše:Ja jsem zase zvykly byt offtopic a smerovat proti lidem, co nepouzivaj url ale code....

Hmm. Ja myslim ze Code je lepsie. Nieje to ziva linka. Naozaj nechapem aky stym mas problem? Je pravda ze to zaleti od fora, vsade je to inak, ale osobne povazujem code za lepsi napad. Linky davam vzdy do code.

Osobně považuješ? Co takhle se držet standardů a odkaz dávat do [url]? Odkaz v [code] používají jen warez fora, aby "nešlo nic ven". Tag [code] je určen pro vložení holého neproporciálního textu, většinou programátorského kódu. Proto se tag jmenuje [code] že...

Standard ako standard. To sa neda povedat, pretoze v kazdom fore je to inak. A urcite nie len warez fora nemaju radi zive linky. Code sluzi aj na zvyraznenie linku.
Stale nechapem aky stym mas problem. Zakazane to nieje pokial viem,..
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 20:04

teď příjde doublepost, sledujte...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 10. 3. 2010 20:04

Grammator: moderuje se tu. Ja jsem neco napsal a bylo mi to smazano neuveritelne rychle. A nebo uz zapominam i zpravy odesilat...
Naposledy upravil suk dne 10. 3. 2010 20:09, celkově upraveno 2
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 20:05

vycházel jsem z tohoto:

myšpulín píše:Všechny snahy o udržení normální diskuse v tomto tématu koukám byly marné.

Přesouvám proto téma do nemoderované části fóra - na smetiště.
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 20:05

Noovo píše:tak to jsi mi vyjmenoval zanry a nic konkretniho, neni to o zvedavosti, ale o tom, ze by se treba s tou debatou dalo jit dal a ne tocit to jen kolem Avataru....me, kdyz se nekdo zepta jake filmy mam rada tak namatkou reknu...Lovec jelenu, Lazebnik sibirsky, Smrt pannen, Absolvent, Osviceni, Co zere Gilberta Grapa, Prelet nad kukaccim hnizde atd. Samozrejme mam rada taky ceske stare filmy...Spalovac mrtvol, Kladivo na carodejnice, Na samote u lesa, Kulovy blesk, Adela jeste nevecerela ale je jich vic... ;-)

Super, lenze toto je tema Avatar. Ked bude tema ake filmy mate radi, tak si urobim niaky zoznam a napisem.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 20:06

a kdybysme my se Sukem nenapsali, byl by to doublepost, nemůžeš už kruci odpovědět na všechno v jednom příspěvku?
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 10. 3. 2010 20:08

Nemesis. píše:Super, lenze toto je tema Avatar. Ked bude tema ake filmy mate radi, tak si urobim niaky zoznam a napisem.
Aby clovek vedel, jak moc vazne ma brat cizi hodnoceni, chce to nejaky reference, vis.... napsat "a rulezz" muze kazdej, i ten, co se vyzna jen v cislech....

Nemesis. píše:Standard ako standard. To sa neda povedat, pretoze v kazdom fore je to inak. A urcite nie len warez fora nemaju radi zive linky. Code sluzi aj na zvyraznenie linku.
Na non-warez forech code mozna tolerujou, ne prikazujou. Code tu maj warez fora aby nebyly odhalitelny pres tzv referer, co se posila v HTTP hlavicce a uklada do logu serveru, ze kterejch se to pak stahuje.

Code slouzi jen a jen pro zdrojove kody a jiny text u ktereho je treba dodrzet indent a neproporcionalitu fontu. Ne pro linky, pro ty tu je tag url a jen a jen ty jsi si vymyslel, ze se pouziva i pro linky.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 3. 2010 20:11

Nemesis: to mi bylo jasny hned, ze neodpovis a budes se ohanet tim, ze je to diskuze o Avataru :lol: no nic 8-)
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 10. 3. 2010 20:11

Noovo: s fanatiky nema cenu se hadat, pokud se chces dobrat vysledku, ale pokud mas rada zabavu, tak je to docela fajn ;) (predevsim jejich argumentace, i kdyz protistrana/protistrany maj silne navrch)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 20:12

Grammator píše:
Nemesis. píše:Kde u vas?
Ja som odpovedal na prispevky. Boli smerovane mne, tak sa patry odpovedat! Sa nauc zaklady slusnosti!
Ty si vacsi spamer, pretoze furt len utocit a tvoje prispevky su mimo temu, a maju nulovu vypovednu hodnotu!
Ja odpisem kazdemu. Iked sa mi nepaci, odpisem. To je zaklad slusnosti!

moderuju hned dvě fóra...

já a útočit? ta smršť co si předvedl? říká ti něco tlačítko UPRAVIT? to je spam a říkej si co chceš, už doublepost je proti pravidlům většiny fór, ty si užíváš že na tebe modi neměli nervy a hodili ti tohle dávno tebou pošahaný téma na smetiště, kde se nemoderuje...

nascrolluj si můj první příspěvek v tomto tématu, pak mi třeba znovu napiš toto:

Nemesis. píše:Ty si vacsi spamer, pretoze furt len utocit a tvoje prispevky su mimo temu, a maju nulovu vypovednu hodnotu!

vzhledem k tvé neschopnosti (koneckonců neumíš ani editovat příspěvek) to udělám za tebe: ZDE...

No aj aj moderujem niake fora, a? Si borec, no .. :-D Klaniam sa ... :mrgreen:
Este stastie ze niesi moderator, lebo by si len zneuzival svoju moc, a taky nemaju co byt moderatori!
Ano, ty a utocit. Si nascroluj ako si ma napadol ako prvi!
To ze tema bola presunuta je vysledok utokov na mna a neustaleho offtopicu.
Odpovedat na otazku sa patri. To ze teba to nenaucili, je tvoj problem, to ja neriesim.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 20:14

Grammator píše:teď příjde doublepost, sledujte...

Keby uzivatel suk nestihol nieco postnut, tak by si mal doublepost aj ty, tak si najprv zamet pred vlastnym prahom.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 10. 3. 2010 20:14

Ty moderujes fora? To musi bejt krasny forum, kdyz nikomu nevadi, ze cituje prispevek pres pul stranky, aby k tomu napsal jednu vetu.... Ze nevadi, kdyz nekdo napise 20 prispevku za minutu, kdyz nevadi, ze si pouziva tagy jak se mu zachce.
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 3. 2010 20:15

suk: ja nemela v umyslu se s nim hadat jen debatit, ale fakt to nejde, tak miziiiiiiim :arrow:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 20:19

suk píše:
Nemesis. píše:Super, lenze toto je tema Avatar. Ked bude tema ake filmy mate radi, tak si urobim niaky zoznam a napisem.
Aby clovek vedel, jak moc vazne ma brat cizi hodnoceni, chce to nejaky reference, vis.... napsat "a rulezz" muze kazdej, i ten, co se vyzna jen v cislech....

Nemesis. píše:Standard ako standard. To sa neda povedat, pretoze v kazdom fore je to inak. A urcite nie len warez fora nemaju radi zive linky. Code sluzi aj na zvyraznenie linku.
Na non-warez forech code mozna tolerujou, ne prikazujou. Code tu maj warez fora aby nebyly odhalitelny pres tzv referer, co se posila v HTTP hlavicce a uklada do logu serveru, ze kterejch se to pak stahuje.

Code slouzi jen a jen pro zdrojove kody a jiny text u ktereho je treba dodrzet indent a neproporcionalitu fontu. Ne pro linky, pro ty tu je tag url a jen a jen ty jsi si vymyslel, ze se pouziva i pro linky.

No ja som cital v pravidlach na jendom fore (teraz neviem ktorom) ze na linky sa moze pouzit URL rovnako ako aj Code, a nebolo to warez orum! Teda nieje pravda ze by to bol niaky standard, alebo sa pouzivalo iba na warez forach. Zalezi od jednotliveho fora.
A pokial to nieje zakazane, stale neviem aky stym mas problem?
Nemesis.
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka