Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 18:56

jééééééžiši kriste!!!! 6 příspěvků za sebou 3 minuty po sobě, buď rád že nejsi u nás, už bys měl BAN spamere!!!
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 10. 3. 2010 19:03

Nemesis. píše:Ja phpBB ovladam dostacujuco, to sa neboj.
Opravdu? Tak ti dam otazku: jaky je rozdil mezi tagem [url] a tagem [code] a k cemu je tlacitko edit a jak se pouziva [quote]? Nepotrebuju vedet implementaci detaily, staci mi pouze doporucene pouziti techto tagu....

Jinak nemyslim si, ze bych nevidenim Avatara o neco prisel. Asi tak 95% lidi prizna(lo), ze je to hlavne o tom, jak to vypada. A me to nejak nebere, holt nekdo mel penez jako sracek tak si tohle mohl dovolit. Pro me to neni nijak extra novinka. 3D i 2D filmy podobnyho vzezreni tu myslim byly (hrany + PC animace). Jen to nemelo tak extremni propagaci a netvrdilo se o tom na kazdym rohu, ze to je prelomovy a nejlepsi, co kdy mohlo bejt.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Swordman 10. 3. 2010 19:06

Nemesis, prosím ťa, prečítaj si ešte raz ten môj príspevok nad týmto a prosím ťa, až keď ho pochopíš, tak až potom sa k nemu vyjadruj.
Myslím si, že až taký nepochopiteľný nie je, len skús prosím ťa ho prečítať s odstupom.

Ak si ho prečítaš ( možno viackrát, tak potom sa vyjadri ). Dal som ti tam aj smajlíkov, sú to tri vetičky, každá veľmi ľahká na pochopenie a som zvedavý, ako si ich dokážeš vyložiť a pochopiť.
Malá nápoveda - v tých troch vetách je celý príbeh, ktorý tu už bol v dejinách nespočetne veľa krát.

Troška skromnosti a sebareflexie by určite nezaškodilo... Načo zbytočne reagovať zbrklo a emóciami.
Avatar je len film, nie náboženstvo alebo ideológia...
Naposledy upravil Swordman dne 10. 3. 2010 19:11, celkově upraveno 1
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 19:09

Grammator píše:jééééééžiši kriste!!!! 6 příspěvků za sebou 3 minuty po sobě, buď rád že nejsi u nás, už bys měl BAN spamere!!!

Kde u vas?
Ja som odpovedal na prispevky. Boli smerovane mne, tak sa patry odpovedat! Sa nauc zaklady slusnosti!
Ty si vacsi spamer, pretoze furt len utocit a tvoje prispevky su mimo temu, a maju nulovu vypovednu hodnotu!
Ja odpisem kazdemu. Iked sa mi nepaci, odpisem. To je zaklad slusnosti!
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 3. 2010 19:13

Nemesis: hlavne si mi neodpovedel na otazku, jaky jiny film se ti libi...to dokazuje, ze si budes porad kecat tu svou...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 19:15

suk píše:
Nemesis. píše:Ja phpBB ovladam dostacujuco, to sa neboj.
Opravdu? Tak ti dam otazku: jaky je rozdil mezi tagem [url] a tagem [code] a k cemu je tlacitko edit a jak se pouziva
? Nepotrebuju vedet implementaci detaily, staci mi pouze doporucene pouziti techto tagu....

Jinak nemyslim si, ze bych nevidenim Avatara o neco prisel. Asi tak 95% lidi prizna(lo), ze je to hlavne o tom, jak to vypada. A me to nejak nebere, holt nekdo mel penez jako sracek tak si tohle mohl dovolit. Pro me to neni nijak extra novinka. 3D i 2D filmy podobnyho vzezreni tu myslim byly (hrany + PC animace). Jen to nemelo tak extremni propagaci a netvrdilo se o tom na kazdym rohu, ze to je prelomovy a nejlepsi, co kdy mohlo bejt.

Dakujem o kviz nemam zaujem. Ja pouzivam Code, pretoze som tak zvyknuty. Niektore fora nemaju radi zive linky. Neviem preco s tym mas problem, ale to sme zas offtopic.

Ok, ked si myslis, necham to na teba. Ale uistujem ta ze to nieje len o efektoch, a ze to nieje len take niake 3D. Je to nova generacia 3D, ale to je jendo, kedze to nechces vidiet. Skodis len sam sebe, ale ako pisem, je to tovja volba. Ja to akceptujem.
Len ta poprosim nehodnot to ako je to obycajne a tak ked si to nevidel! Dakujem.
A ono to je prelomove. Niekedy to posobi dojmom ze to ani niesu efekty, ale ze to natocili kamerou priamo na mimozemskom svete.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 10. 3. 2010 19:19

Ja jsem zase zvykly byt offtopic a smerovat proti lidem, co nepouzivaj url ale code....
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 19:22

Swordman píše:Nemesis, prosím ťa, prečítaj si ešte raz ten môj príspevok nad týmto a prosím ťa, až keď ho pochopíš, tak až potom sa k nemu vyjadruj.
Myslím si, že až taký nepochopiteľný nie je, len skús prosím ťa ho prečítať s odstupom.

Ak si ho prečítaš ( možno viackrát, tak potom sa vyjadri ). Dal som ti tam aj smajlíkov, sú to tri vetičky, každá veľmi ľahká na pochopenie a som zvedavý, ako si ich dokážeš vyložiť a pochopiť.
Malá nápoveda - v tých troch vetách je celý príbeh, ktorý tu už bol v dejinách nespočetne veľa krát.

Troška skromnosti a sebareflexie by určite nezaškodilo... Načo zbytočne reagovať zbrklo a emóciami.
Avatar je len film, nie náboženstvo alebo ideológia...

Neboj, ja som to pochopil. Len ty si nepochpil ze ja som to pochopil, a nepochopil si ako som moju odpoved myslel. Skus si ty precitat co som ti napisal este par krat, mozno to pochopis aj ty. ;-)
Aj ja som ti tam dal ako napovedu smajlikov.
Co ta vedie k tejto domnenke? Ja som uplne kludny. A mozes byt rad ze mi stojis zato aby som ti odpisal! Iked je to len zo slusnosti. A nie sa stazovat.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 19:24

suk píše:Ja jsem zase zvykly byt offtopic a smerovat proti lidem, co nepouzivaj url ale code....

Hmm. Ja myslim ze Code je lepsie. Nieje to ziva linka. Naozaj nechapem aky stym mas problem? Je pravda ze to zaleti od fora, vsade je to inak, ale osobne povazujem code za lepsi napad. Linky davam vzdy do code.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 19:28

Noovo píše:Nemesis: hlavne si mi neodpovedel na otazku, jaky jiny film se ti libi...to dokazuje, ze si budes porad kecat tu svou...

Ano, pretoze Avatar je moj oblubeny film.
Inych by bolo vela. Ale su daaaleko za Avatarom.
A ked povazujem Avatar za najlepsi film vsetkych cias, tak hadam nebudem tvrdit ze ho zan nepovazujem. Tak musim tvrdit stale to iste, ked si stale to iste myslim.
Naposledy upravil Nemesis. dne 10. 3. 2010 19:31, celkově upraveno 1
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 3. 2010 19:30

tak jen namatkou nejaky zmin? Zajimalo by me to ;-)

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 19:34

Noovo píše:tak jen namatkou nejaky zmin? Zajimalo by me to ;-)

Jeezis. Ty si zvedava!
Nevime. Mam rad Sci-Fi, dobrodruzne, akcne, historicke filmy, ...
Je vela filmov ktore sa mi pacia, ale tazko povedat ktory je oblubeny, alebo vytvorit niaky rebricek. Proste sa mi pacia, a basta. Ale mozem ti napisat co sa mi nepaci, ak chces.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod eRiper 10. 3. 2010 19:43

Nemesis. píše:
suk píše:Ja jsem zase zvykly byt offtopic a smerovat proti lidem, co nepouzivaj url ale code....

Hmm. Ja myslim ze Code je lepsie. Nieje to ziva linka. Naozaj nechapem aky stym mas problem? Je pravda ze to zaleti od fora, vsade je to inak, ale osobne povazujem code za lepsi napad. Linky davam vzdy do code.

Osobně považuješ? Co takhle se držet standardů a odkaz dávat do [url]? Odkaz v [code] používají jen warez fora, aby "nešlo nic ven". Tag [code] je určen pro vložení holého neproporciálního textu, většinou programátorského kódu. Proto se tag jmenuje [code] že...
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 10. 3. 2010 19:47

tak to jsi mi vyjmenoval zanry a nic konkretniho, neni to o zvedavosti, ale o tom, ze by se treba s tou debatou dalo jit dal a ne tocit to jen kolem Avataru....me, kdyz se nekdo zepta jake filmy mam rada tak namatkou reknu...Lovec jelenu, Lazebnik sibirsky, Smrt pannen, Absolvent, Osviceni, Co zere Gilberta Grapa, Prelet nad kukaccim hnizde atd. Samozrejme mam rada taky ceske stare filmy...Spalovac mrtvol, Kladivo na carodejnice, Na samote u lesa, Kulovy blesk, Adela jeste nevecerela ale je jich vic... ;-)

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod eRiper 10. 3. 2010 19:50

Tak já jmenovat nic nemusím :-)

Je dobré mít profil na ČSFD.
eRiper
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka