Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Opravdu? Tak ti dam otazku: jaky je rozdil mezi tagem [url] a tagem [code] a k cemu je tlacitko edit a jak se pouziva [quote]? Nepotrebuju vedet implementaci detaily, staci mi pouze doporucene pouziti techto tagu....Nemesis. píše:Ja phpBB ovladam dostacujuco, to sa neboj.
Grammator píše:jééééééžiši kriste!!!! 6 příspěvků za sebou 3 minuty po sobě, buď rád že nejsi u nás, už bys měl BAN spamere!!!
suk píše:Opravdu? Tak ti dam otazku: jaky je rozdil mezi tagem [url] a tagem [code] a k cemu je tlacitko edit a jak se pouzivaNemesis. píše:Ja phpBB ovladam dostacujuco, to sa neboj.? Nepotrebuju vedet implementaci detaily, staci mi pouze doporucene pouziti techto tagu....
Jinak nemyslim si, ze bych nevidenim Avatara o neco prisel. Asi tak 95% lidi prizna(lo), ze je to hlavne o tom, jak to vypada. A me to nejak nebere, holt nekdo mel penez jako sracek tak si tohle mohl dovolit. Pro me to neni nijak extra novinka. 3D i 2D filmy podobnyho vzezreni tu myslim byly (hrany + PC animace). Jen to nemelo tak extremni propagaci a netvrdilo se o tom na kazdym rohu, ze to je prelomovy a nejlepsi, co kdy mohlo bejt.
Swordman píše:Nemesis, prosím ťa, prečítaj si ešte raz ten môj príspevok nad týmto a prosím ťa, až keď ho pochopíš, tak až potom sa k nemu vyjadruj.
Myslím si, že až taký nepochopiteľný nie je, len skús prosím ťa ho prečítať s odstupom.
Ak si ho prečítaš ( možno viackrát, tak potom sa vyjadri ). Dal som ti tam aj smajlíkov, sú to tri vetičky, každá veľmi ľahká na pochopenie a som zvedavý, ako si ich dokážeš vyložiť a pochopiť.
Malá nápoveda - v tých troch vetách je celý príbeh, ktorý tu už bol v dejinách nespočetne veľa krát.
Troška skromnosti a sebareflexie by určite nezaškodilo... Načo zbytočne reagovať zbrklo a emóciami.
Avatar je len film, nie náboženstvo alebo ideológia...
suk píše:Ja jsem zase zvykly byt offtopic a smerovat proti lidem, co nepouzivaj url ale code....
Noovo píše:Nemesis: hlavne si mi neodpovedel na otazku, jaky jiny film se ti libi...to dokazuje, ze si budes porad kecat tu svou...
Noovo píše:tak jen namatkou nejaky zmin? Zajimalo by me to
Nemesis. píše:suk píše:Ja jsem zase zvykly byt offtopic a smerovat proti lidem, co nepouzivaj url ale code....
Hmm. Ja myslim ze Code je lepsie. Nieje to ziva linka. Naozaj nechapem aky stym mas problem? Je pravda ze to zaleti od fora, vsade je to inak, ale osobne povazujem code za lepsi napad. Linky davam vzdy do code.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků