Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 17:50

Grammator píše:nemluvím o tom co je mezi mnou a tebou, ale o celym tohle tématu...

Hmm .. Tak sa nauc hovorit sam za seba.
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 11. 2. 2010 18:40

Děkuji za podporu Gramme. Nebo ani né tak za podporu, ale za to, že aspoň někdo pochopil, co jsem zde napsal. Tudíž ti dle logiky Nemesise musí být také 8.
Když se teď zastanu naopak já Gramma...Gramm mluví za sebe, nevšiml jsem, si, že by mluvil za někoho jiného, spíše ty vedeš "novinovou" rétoriku a zahlcuješ nás tu titulky nějakých recenzentů a novinárů, které následně natisknou na obal DVD.
Nemesis. :milý kolego, tento topic už dávno není o filmu jako takovém, ale jen o Tobě(můžeš si poblahopřát). Když si zpětně projdeš celé vlákno, tak zjistíš, že film se líbíl více méně všem a ty jsi reagoval jen na kritiku a bezmezně jsi film chválil, což ti neberu, kdyby jsi to nedělal za každým náznakem kritiky a v rozumné míře. Takhle se diskuze nevede, když se ti někdo snaží pádnými argumenty sdělit svůj názor a ty ho zahrneš "novinovými" titulky. A když to nepomůže, tak to přeneseš do lehce osobní roviny a začneš se s dotyčným hádat a osočovat ho.
A co bude teď následovat? Celé to obrátíš proti mě a řekneš, že jsem nechápavý a že mi je 8 let.
Takže já ve svých osmi letech teď usednu k večeři s manželkou a synem a bude mě u srdce hřát, že jsem tohle vše dokázal za necelou dekádu a Tobě co by o mnoho staršímu se to povedlo o mnoho let později, jestli vůbec. Pa :-*
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 19:07

trent píše:Děkuji za podporu Gramme. Nebo ani né tak za podporu, ale za to, že aspoň někdo pochopil, co jsem zde napsal. Tudíž ti dle logiky Nemesise musí být také 8.
Když se teď zastanu naopak já Gramma...Gramm mluví za sebe, nevšiml jsem, si, že by mluvil za někoho jiného, spíše ty vedeš "novinovou" rétoriku a zahlcuješ nás tu titulky nějakých recenzentů a novinárů, které následně natisknou na obal DVD.
Nemesis. :milý kolego, tento topic už dávno není o filmu jako takovém, ale jen o Tobě(můžeš si poblahopřát). Když si zpětně projdeš celé vlákno, tak zjistíš, že film se líbíl více méně všem a ty jsi reagoval jen na kritiku a bezmezně jsi film chválil, což ti neberu, kdyby jsi to nedělal za každým náznakem kritiky a v rozumné míře. Takhle se diskuze nevede, když se ti někdo snaží pádnými argumenty sdělit svůj názor a ty ho zahrneš "novinovými" titulky. A když to nepomůže, tak to přeneseš do lehce osobní roviny a začneš se s dotyčným hádat a osočovat ho.
A co bude teď následovat? Celé to obrátíš proti mě a řekneš, že jsem nechápavý a že mi je 8 let.
Takže já ve svých osmi letech teď usednu k večeři s manželkou a synem a bude mě u srdce hřát, že jsem tohle vše dokázal za necelou dekádu a Tobě co by o mnoho staršímu se to povedlo o mnoho let později, jestli vůbec. Pa :-*

Ten kto tu to cele obracia si ty. Ano, tento topic uz davno nieje o filme. Ale kto ho takym spravil? Ty a par tebe podobnych! Nechapem ako mozes takto klamat! Pises ze ja sa zacnem hadat. Ty si naozaj neni v norme? Necitas to? Citame vlastne rovnake forum? Ja som nazor kazdeho prijal, ale vyjadril som svoj nesuhlas a pripojil som moj nazor. To je uplne normalna vec. Prave takto sa diskusia vedie! Nikomu nenadavat za jeho nazor, ale povedat svoj, a pripadne sa ho snazit presvecit. Nebudem reagovat nato s cim suhlasim. Musel by som napisat iba suhlasim .. suhlasim .. suhlasim .. v kazdom druhom prispevku. To skor mam co napisat k prispevku s ktorym nesuhlasim.
Ja som sa hadat rozhodne nikdy nezacal! Len som reagoval. Bol som napadnuty, pretoze niekto nevedel prijat moj nazor. Teda hadku zacal neikto iny. Rovnako ako aj hadanie veku. Ja som stym urcite neprisiel. Ja som nato len reagoval!
Tak sa nesnaz obratit fakty!
Ja som vzdy vyzyval aby sa prestalo s offtopicom, hadanim veku, utokmi a pod.

Co sa tyka liniek na film. Je to uplne normalna vec. Su to linky na film o ktorom sa tu vedie (alebo aspon by sa mala viest) diskusia. Niesu urcene len pre teba! Ak sa ti nepacia nemus nane klikat. Su to informacie k teme tohto topicu.
Nechapem preco sa cudujes. Je to ako keby si sa cudoval ze v topicu o filme Avatar sa diskutuje o filme Avatar! Tie informacie sem jednoznacne patria.

P.S. Ten zaver nemal chybu. Mohol by som ti byt otcom! :D
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 11. 2. 2010 19:47

hele, těch 15 stránek tu pořád je, každej si je může přečíst a udělat si vlastní obrázek o tom kdo klame...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 11. 2. 2010 19:48

Nemesis. píše:P.S. Ten zaver nemal chybu. Mohol by som ti byt otcom! :D

Potěš koště...jen to ne. Ale příbuzné si člověk nevybírá, že?
Máš pravdu...asi čteme každý jiné vlákno. Když Gramm napsal, že se mu film líbil, reagoval jsi tím, že jste aspoň dva. Proč?
Nemá to cenu. Myslím, že nejsem sám, komu tvá senzační rétorika přijde jak vystřižená z novin. Kdo na to upozornil, s tím jsi se pustil do vášnivé diskuze i přes to, že bys nám(kromě Marcela) mohl být otcem. Předpokládal jsem, že dospělí a zralí lidé mají trochu rozumu a nemají potřebu nám mladým pořád oponovat. A taky jsem čekal, že za těch pár let, co jsou na světě viděli pár filmů, aby mohli mít aspoň trochu přehled. A mohli mít alespoň trochu konstruktivní příspěvky. Nikdy jsem nechtěl, aby jsi s každým souhlasil, ale pokud jsi fanatický zastánce, tak se s Tebou diskuze vést nedá. Teď se zeptám... Je na Avataru něco, co ti tam chybí, nebo něco, co by mohlo být lepší?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 19:50

Grammator píše:hele, těch 15 stránek tu pořád je, každej si je může přečíst a udělat si vlastní obrázek o tom kdo klame...

No ty si ich urcite necital.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 20:02

trent píše:
Nemesis. píše:P.S. Ten zaver nemal chybu. Mohol by som ti byt otcom! :D

Potěš koště...jen to ne. Ale příbuzné si člověk nevybírá, že?
Máš pravdu...asi čteme každý jiné vlákno. Když Gramm napsal, že se mu film líbil, reagoval jsi tím, že jste aspoň dva. Proč?
Nemá to cenu. Myslím, že nejsem sám, komu tvá senzační rétorika přijde jak vystřižená z novin. Kdo na to upozornil, s tím jsi se pustil do vášnivé diskuze i přes to, že bys nám(kromě Marcela) mohl být otcem. Předpokládal jsem, že dospělí a zralí lidé mají trochu rozumu a nemají potřebu nám mladým pořád oponovat. A taky jsem čekal, že za těch pár let, co jsou na světě viděli pár filmů, aby mohli mít aspoň trochu přehled. A mohli mít alespoň trochu konstruktivní příspěvky. Nikdy jsem nechtěl, aby jsi s každým souhlasil, ale pokud jsi fanatický zastánce, tak se s Tebou diskuze vést nedá. Teď se zeptám... Je na Avataru něco, co ti tam chybí, nebo něco, co by mohlo být lepší?

To mas pravdu ze racej nie, ale vekom by to vychadzalo. :-))
Cenu to nema. Aspon nie s tebou. Odpovedam ti len zo slusnosti.
Vies ty najveci tupci si obvykle myslia aky su oni mudry, rozumny a zrely. :-D Ja som o seba nic take netvrdil.
Prehlad mam, to sa neboj. Len ocividne nemame rovnaky vkus.
Precitaj si tvojich 5 poslednych prispevkov a potom povec nieco o konstruktivite!

Avatar v kine bol trosku nelogicky zostrihany. Napr. na konci ked Normovi zastrelili avatara tak vysiel vom z tej bunky a isiel prec. No neukazali kam. Toto bude na DVD a uz sa nato tesim. Videl som film o filme a podla vsetkeho isiel dobyt tu pozemsku zakladnu, lebo ten zaber bol v tom filme o filme. Ale v kine to bolo dost nestastne vystrihnute. Ine ma teraz nenapada.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 11. 2. 2010 20:28

S posledními 5 příspěvky si ůžem podat ruce ;-)
No vida...Jde to. Konečně něco na co se dá reagovat a o čem se dá normálně diskutovat. A překvapivě s Tebou souhlasím. Třeba to bude v dalším dílu, o kterém se zde také spekulovalo. I když osobně si myslím, že by jeden film stačil.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod eRiper 11. 2. 2010 20:30

Nemesis. píše:
Grammator píše:hele, těch 15 stránek tu pořád je, každej si je může přečíst a udělat si vlastní obrázek o tom kdo klame...

No ty si ich urcite necital.

Ale já jsem si já nakonec přečetl a nedá se nic jiného, než souhlasit s tímto:
trent píše:Nemesis. :milý kolego, tento topic už dávno není o filmu jako takovém, ale jen o Tobě(můžeš si poblahopřát). Když si zpětně projdeš celé vlákno, tak zjistíš, že film se líbíl více méně všem a ty jsi reagoval jen na kritiku a bezmezně jsi film chválil, což ti neberu, kdyby jsi to nedělal za každým náznakem kritiky a v rozumné míře. Takhle se diskuze nevede, když se ti někdo snaží pádnými argumenty sdělit svůj názor a ty ho zahrneš "novinovými" titulky. A když to nepomůže, tak to přeneseš do lehce osobní roviny a začneš se s dotyčným hádat a osočovat ho.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 20:47

eRiper suhlasit mozes scim chces, to ti nikto neberie. Vzdy sa niekto najde kto suhlasi a niekto kto nesuhlasi. To je predsa jasne.
No ked nevidis oco ide, asi si zle cital. Ale to uz necham na tebe.
Ked pojdes podla casu zistis ze je celkom ocividne kto zacal offtopic, kto spustil typovaciu sutaz o veku (a kto vyzyval na navrat k teme), kto zacal s osobnymi utokmi, ... a kto sa len brnail a reagoval.
Ale kto nechce, nevidi .. Samozrejme.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 20:50

Ja zas musim suhlasit s tymto.
droopy píše:Nemesis. uplne chapem tvoje nadsenie z tohto filmu. Prezil som nieco podobne pri inom filme a nikto okolo mna to nechapal tak ako ja. Iba o nejaky cas neskor som nasiel skupinku podobne zasiahnutych ludi na internete. Bol to ale uplne inak zamerany europsky film bez efektov.

Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass), kto je tu hlbajuci popletenec s vekom za zenitom (Marcel Kudlvasr) a kto skutocny fanusik filmu.

Dufam ze ked sa pojdem na Avatara pozriet ja, budem mat rovnaky zazitok ako ty.

A? Zas s toho ides robit sutaz kto s kym viac suhlasi, alebo co?
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod eRiper 11. 2. 2010 21:16

Soutěžit nechcu (proč bych měl?). Jen si prosím tě přečti citaci dole. Jen se jsem se trošku negativně zmínil o filmu a už jsem byl nařčen, že nic nechápu bla bla... Když napíšu, že je děj na mě moc přímočarý, tak je prostě přímočarý. PRO MĚ, chápeš to? Navíc diskutovat můžou i ti, kterým se film nelíbí (já to nejsem) - samozřejmě jen s pádnými argumenty (ne Avatar je nah*vno apod.).

Nemesis. píše:
eRiper píše:Ne ne ne :D
Měl jsem sílu přečíst asi 4 stránky a dál už to prostě nejde.

Nemesis.: Je fajn, že se ti film líbí, ale možná čas se trochu uklidnit. Já jsem třeba unešený z filmu Gattaca a nikoho tím nemasíruju.

Jinak Avatar se mi líbíl zpracováním, to jo ^^ Cameron nasadil laťku hodně vysoko. Dějově mi tam chyběl nějaký zvrat, něco nečekaného. Proto hodnotím 80% (na ČSFD ****). Ale nebýt té grafiky, je to zcela průměrný film.
Až vyjde Blu-ray rip, rád se znovu podívám (a konečně anglicky).

Ked sa ti nepaci, nemusis citat, ani onom diskutovat! Ja ti preca tiez neberiem ze si z filmu Gattaca nebol uneseny. Ani sa ta otom nesnazim presvecit ze sa ti nepacil, ked sa ti pritom pacil.
Toto je diskusia o filme nie masirovanie. Nato chod do masazneho salonu! Tu si na diskusnom fore o filme, tak ocom tu mam diskutovat? O peceni? Sa zobud!
Ja som uuuplne kludny! Pokial ma nevytocis! ;-)

Este raz. Tato diskusia je pre tych ktorym sa paci, a ktory tu diskutovat chcu! NIE pretych ktorym sa nepaci a diskutovat nechcu!
Nikto ta preca nenuti s pistolov pri hlave to tu citat, a pisat sem!!!
Nepaci sa ti? Necitaj! Mas slobodu vyberu!
Ja tiez necitam niektore fora. Precitam 1 stranu a kliknem na ten krizik hore na pravo, ale nejdem tam pisat aby tam nediskutovali. TO je ta vyspelost. Ked sa mne nepaci, nikto iny otom tiez nemoze diskutovat. Vyberaj si to co sa ti paci, a to co sa ti nepaci ignoruj, ale neber to tym ktorym sa to paci!

A k filmu nic si nepochopil. Toto je film na oddych. Ten ma byt jednoduchy, a nie aby si clovek musel dve hodiny lamat hlavu nadtym ocom ten film vlastne bol. Pisem to x-ty krat, ale niekto to tu furt x-ty krat opakuje.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 21:26

eRiper píše:Soutěžit nechcu (proč bych měl?). Jen si prosím tě přečti citaci dole. Jen se jsem se trošku negativně zmínil o filmu a už jsem byl nařčen, že nic nechápu bla bla... Když napíšu, že je děj na mě moc přímočarý, tak je prostě přímočarý. PRO MĚ, chápeš to?
Jo chapem to a ty chapes ze ja si mozem mysliet ze si nic nepochopil? Kludne si to mohol pochopit, ale ja si mozem mysliet nieco ine. Teda ja netvrdim ze si nic nepochopil, ja si to len myslim!
Moj kamos si mysli ze 2+2=3. Je jasne ze si mysli zle! Ale necham ho tak, lebo on netvrdi ze to tak je, on si to len mysli. A myslet si moze co chce. To je na myslienkach to krasne. :D

Hmm ... Ocom sa tu vlastne hadame?

A nebol si napomenuty. Len som vyjadril nazor (na tvoj nazor) ze si film (PODLA MNA) celkom nepochopil. Ak by si ho pochopiil viac, tak by sa ti aj viac pacil.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 11. 2. 2010 21:31

Drahý Nemesis, Cameron musel hodně stříhat, že...mělo to být na 3 hodiny(třeba i více), ale bohužel to neprošlo kvůli distribuci...Musí to být do 2,5 hodiny, aby se to vešlo do projekce, co nejvíce x, hej. No snad vyjdou někdy nějaké přídavky a nebo Gold jako u SW a Pána Prstenů?!
Tož tam občas volačo v logice chybí. Bohužel...No snad se toho kompletu dočkáme?! Tulák po Hvězdách , Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 21:38

Marcel Kudlvasr píše:Drahý Nemesis, Cameron musel hodně stříhat, že...mělo to být na 3 hodiny(třeba i více), ale bohužel to neprošlo kvůli distribuci...Musí to být do 2,5 hodiny, aby se to vešlo do projekce, co nejvíce x, hej. No snad vyjdou někdy nějaké přídavky a nebo Gold jako u SW a Pána Prstenů?!
Tož tam občas volačo v logice chybí. Bohužel...No snad se toho kompletu dočkáme?! Tulák po Hvězdách , Marcel od Zvonu.

No striha sa vsade, to je jasne, len tento jeden pripad co som spominal pred par prispevkami bol trosku nelogicky. Ale nevadi, bude na DVD. ;-)
Podla infa ktore mam z ameriky bude vsetko na DVD a Blu-ray. Ci unas to neviem. Malo by tam byt ako dobili tu zakladnu, scena s opitym tsutejom, ako zdolal toho velkeho vtaka ako sa to volal ... toruk. No a este ta sex scena na ktoru vseci cakaju a pritom je to 10 sekundova scena. Takze veeela ludi bude sklamanych :'(
Nemesis.
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka