Grammator píše:nemluvím o tom co je mezi mnou a tebou, ale o celym tohle tématu...
Hmm .. Tak sa nauc hovorit sam za seba.
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Grammator píše:nemluvím o tom co je mezi mnou a tebou, ale o celym tohle tématu...
trent píše:Děkuji za podporu Gramme. Nebo ani né tak za podporu, ale za to, že aspoň někdo pochopil, co jsem zde napsal. Tudíž ti dle logiky Nemesise musí být také 8.
Když se teď zastanu naopak já Gramma...Gramm mluví za sebe, nevšiml jsem, si, že by mluvil za někoho jiného, spíše ty vedeš "novinovou" rétoriku a zahlcuješ nás tu titulky nějakých recenzentů a novinárů, které následně natisknou na obal DVD.
Nemesis. :milý kolego, tento topic už dávno není o filmu jako takovém, ale jen o Tobě(můžeš si poblahopřát). Když si zpětně projdeš celé vlákno, tak zjistíš, že film se líbíl více méně všem a ty jsi reagoval jen na kritiku a bezmezně jsi film chválil, což ti neberu, kdyby jsi to nedělal za každým náznakem kritiky a v rozumné míře. Takhle se diskuze nevede, když se ti někdo snaží pádnými argumenty sdělit svůj názor a ty ho zahrneš "novinovými" titulky. A když to nepomůže, tak to přeneseš do lehce osobní roviny a začneš se s dotyčným hádat a osočovat ho.
A co bude teď následovat? Celé to obrátíš proti mě a řekneš, že jsem nechápavý a že mi je 8 let.
Takže já ve svých osmi letech teď usednu k večeři s manželkou a synem a bude mě u srdce hřát, že jsem tohle vše dokázal za necelou dekádu a Tobě co by o mnoho staršímu se to povedlo o mnoho let později, jestli vůbec. Pa
Nemesis. píše:P.S. Ten zaver nemal chybu. Mohol by som ti byt otcom!
Grammator píše:hele, těch 15 stránek tu pořád je, každej si je může přečíst a udělat si vlastní obrázek o tom kdo klame...
trent píše:Nemesis. píše:P.S. Ten zaver nemal chybu. Mohol by som ti byt otcom!
Potěš koště...jen to ne. Ale příbuzné si člověk nevybírá, že?
Máš pravdu...asi čteme každý jiné vlákno. Když Gramm napsal, že se mu film líbil, reagoval jsi tím, že jste aspoň dva. Proč?
Nemá to cenu. Myslím, že nejsem sám, komu tvá senzační rétorika přijde jak vystřižená z novin. Kdo na to upozornil, s tím jsi se pustil do vášnivé diskuze i přes to, že bys nám(kromě Marcela) mohl být otcem. Předpokládal jsem, že dospělí a zralí lidé mají trochu rozumu a nemají potřebu nám mladým pořád oponovat. A taky jsem čekal, že za těch pár let, co jsou na světě viděli pár filmů, aby mohli mít aspoň trochu přehled. A mohli mít alespoň trochu konstruktivní příspěvky. Nikdy jsem nechtěl, aby jsi s každým souhlasil, ale pokud jsi fanatický zastánce, tak se s Tebou diskuze vést nedá. Teď se zeptám... Je na Avataru něco, co ti tam chybí, nebo něco, co by mohlo být lepší?
Nemesis. píše:Grammator píše:hele, těch 15 stránek tu pořád je, každej si je může přečíst a udělat si vlastní obrázek o tom kdo klame...
No ty si ich urcite necital.
trent píše:Nemesis. :milý kolego, tento topic už dávno není o filmu jako takovém, ale jen o Tobě(můžeš si poblahopřát). Když si zpětně projdeš celé vlákno, tak zjistíš, že film se líbíl více méně všem a ty jsi reagoval jen na kritiku a bezmezně jsi film chválil, což ti neberu, kdyby jsi to nedělal za každým náznakem kritiky a v rozumné míře. Takhle se diskuze nevede, když se ti někdo snaží pádnými argumenty sdělit svůj názor a ty ho zahrneš "novinovými" titulky. A když to nepomůže, tak to přeneseš do lehce osobní roviny a začneš se s dotyčným hádat a osočovat ho.
A co bude teď následovat? Celé to obrátíš proti mě a řekneš, že jsem nechápavý a že mi je 8 let.
droopy píše:Nemesis. uplne chapem tvoje nadsenie z tohto filmu. Prezil som nieco podobne pri inom filme a nikto okolo mna to nechapal tak ako ja. Iba o nejaky cas neskor som nasiel skupinku podobne zasiahnutych ludi na internete. Bol to ale uplne inak zamerany europsky film bez efektov.
Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass), kto je tu hlbajuci popletenec s vekom za zenitom (Marcel Kudlvasr) a kto skutocny fanusik filmu.
Dufam ze ked sa pojdem na Avatara pozriet ja, budem mat rovnaky zazitok ako ty.
Nemesis. píše:eRiper píše:Ne ne ne
Měl jsem sílu přečíst asi 4 stránky a dál už to prostě nejde.
Nemesis.: Je fajn, že se ti film líbí, ale možná čas se trochu uklidnit. Já jsem třeba unešený z filmu Gattaca a nikoho tím nemasíruju.
Jinak Avatar se mi líbíl zpracováním, to joCameron nasadil laťku hodně vysoko. Dějově mi tam chyběl nějaký zvrat, něco nečekaného. Proto hodnotím 80% (na ČSFD ****). Ale nebýt té grafiky, je to zcela průměrný film.
Až vyjde Blu-ray rip, rád se znovu podívám (a konečně anglicky).
Ked sa ti nepaci, nemusis citat, ani onom diskutovat! Ja ti preca tiez neberiem ze si z filmu Gattaca nebol uneseny. Ani sa ta otom nesnazim presvecit ze sa ti nepacil, ked sa ti pritom pacil.
Toto je diskusia o filme nie masirovanie. Nato chod do masazneho salonu! Tu si na diskusnom fore o filme, tak ocom tu mam diskutovat? O peceni? Sa zobud!
Ja som uuuplne kludny! Pokial ma nevytocis!![]()
Este raz. Tato diskusia je pre tych ktorym sa paci, a ktory tu diskutovat chcu! NIE pretych ktorym sa nepaci a diskutovat nechcu!
Nikto ta preca nenuti s pistolov pri hlave to tu citat, a pisat sem!!!
Nepaci sa ti? Necitaj! Mas slobodu vyberu!
Ja tiez necitam niektore fora. Precitam 1 stranu a kliknem na ten krizik hore na pravo, ale nejdem tam pisat aby tam nediskutovali. TO je ta vyspelost. Ked sa mne nepaci, nikto iny otom tiez nemoze diskutovat. Vyberaj si to co sa ti paci, a to co sa ti nepaci ignoruj, ale neber to tym ktorym sa to paci!
A k filmu nic si nepochopil. Toto je film na oddych. Ten ma byt jednoduchy, a nie aby si clovek musel dve hodiny lamat hlavu nadtym ocom ten film vlastne bol. Pisem to x-ty krat, ale niekto to tu furt x-ty krat opakuje.
Jo chapem to a ty chapes ze ja si mozem mysliet ze si nic nepochopil? Kludne si to mohol pochopit, ale ja si mozem mysliet nieco ine. Teda ja netvrdim ze si nic nepochopil, ja si to len myslim!eRiper píše:Soutěžit nechcu (proč bych měl?). Jen si prosím tě přečti citaci dole. Jen se jsem se trošku negativně zmínil o filmu a už jsem byl nařčen, že nic nechápu bla bla... Když napíšu, že je děj na mě moc přímočarý, tak je prostě přímočarý. PRO MĚ, chápeš to?
Marcel Kudlvasr píše:Drahý Nemesis, Cameron musel hodně stříhat, že...mělo to být na 3 hodiny(třeba i více), ale bohužel to neprošlo kvůli distribuci...Musí to být do 2,5 hodiny, aby se to vešlo do projekce, co nejvíce x, hej. No snad vyjdou někdy nějaké přídavky a nebo Gold jako u SW a Pána Prstenů?!
Tož tam občas volačo v logice chybí. Bohužel...No snad se toho kompletu dočkáme?! Tulák po Hvězdách , Marcel od Zvonu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků