Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 21:16

Grammator píše:
Nemesis. píše:LOL! Toto bolo dobre! :D
1. Ja som sa donho nenavazal, to on domna! Si pozri kto sa pustil do koho (pozri si casovu os a kto zautocil na koho skor a kto len reagoval!), a potom pis znova. Teda si na zlej adrese. Pis tomu kto napada, nie tomu kto je napadnuty.

píšu napadenému, protože souhlasím s Trentem... kdyby se radši bavil jen o filmu, akorát zasíráš téma o pěknym filmu...

Suhlasit mozes, ale potom nepis napadanemu aby nenapadal, ked vies ze nenapada, ale je napadany.

A zas pises bludy. Temu tu zasieras ty +2 ludia. Ja sa chcem bavit o filme, ale ked som napadnuty (co si sam uznal) tak sa branim. Je to uplne normalne.

Okrem toho uz x-krat som pisal aby sme sa drzali temy a prestali s offtopicom. Utok na diskutujuceho nieje k teme topicu. To je zasieranie fora! A kto tu na koho utocil? Takze zas pises zlemu cloveku. Ked nebudu utocit, nebudem sa musiet branit, a nebudeme musiet vies offtopic diskusiu.
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod dj-thomass 10. 2. 2010 21:24

Nemesis. píše:;-)
Hadam sa neuci 24 hod dene? Mozno by potrebovala prestavku ;-)
Ako som povedal je to na tebe, ale je mi to velmi luto pretoze ja ti chcem len dobre. Ja som to videl a preto viem oco prichadzas. Urcite to poznas. Niekto ti povie pozri si toto a toto a tebe sa moc nechce, ale ked si to potom pozres uznas ze to bolo super, a keby si to nepozrel tak by si lutoval. No a toto je ten pripad. Je pravda ze ked nevies oco prichadzas tak to az tak neboli, ale ked to pozres a zistis ake to je si rad ze si oto neprisiel.
Skus vytiahnut nato priatelku. Urcite sa potesi aj ona. Ani nemas 3D kino 100 Km daleko ...

Asi si ma presvedcil...kazdopadne ked na to pojdem tak napisem sem ake to bolo ;-)
dj-thomass
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 21:30

dj-thomass píše:
Nemesis. píše:;-)
Hadam sa neuci 24 hod dene? Mozno by potrebovala prestavku ;-)
Ako som povedal je to na tebe, ale je mi to velmi luto pretoze ja ti chcem len dobre. Ja som to videl a preto viem oco prichadzas. Urcite to poznas. Niekto ti povie pozri si toto a toto a tebe sa moc nechce, ale ked si to potom pozres uznas ze to bolo super, a keby si to nepozrel tak by si lutoval. No a toto je ten pripad. Je pravda ze ked nevies oco prichadzas tak to az tak neboli, ale ked to pozres a zistis ake to je si rad ze si oto neprisiel.
Skus vytiahnut nato priatelku. Urcite sa potesi aj ona. Ani nemas 3D kino 100 Km daleko ...

Asi si ma presvedcil...kazdopadne ked na to pojdem tak napisem sem ake to bolo ;-)

Napis! Rozhodne! Slubujem ze ked sa ti nebude pacit (co si nemyslim) tak ti nic nepoviem :-))
Ale som hlboko presvedceny ze budes rad ze si nato nakoniec isiel do kina. Proste je to iny zazitok ako pozerat na tie machule s toho kinoripu. Ten rozdiel je tak enormny .. Vsak uvidis.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 2. 2010 21:55

Nemesis: ah, pade dokonalý, hrubě se omlouvám... a teď vážně...

napadený je tvůj výraz, který sem použil jen pro označení, takže jeho význam pozbývá smyslu... proto souhlasím s trentem...

když sem před dvěma stránkami napsal příspěvek, kde sem hodnotil film, tak si ho ignoroval a radši ses hádal o blbostech, proto Trenta podporuju... takže buď se bavme o filmu, nebo se nebavme vůbec ;)
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 22:21

Grammator píše:Nemesis: ah, pade dokonalý, hrubě se omlouvám... a teď vážně...

napadený je tvůj výraz, který sem použil jen pro označení, takže jeho význam pozbývá smyslu... proto souhlasím s trentem...

když sem před dvěma stránkami napsal příspěvek, kde sem hodnotil film, tak si ho ignoroval a radši ses hádal o blbostech, proto Trenta podporuju... takže buď se bavme o filmu, nebo se nebavme vůbec ;)

Ked ma niekto napadne len tak zo zalohy, tak sa to inak ako napadnutim nazvat neda.
Ja som nikdy netvrdil ze som dokonaly. Ak si to myslis ty, je to fajn. :-))
Neignoroval som ho, len som knemu nemal co napisat. Hadat sa zacal niekto iny. Asi mal problem prijat moj nazor. Ale to je jeho problem.
Mozes podporovat koho chces, ale pokial naozaj nema 8 rokov, vie hovorit sam za seba, nemyslis? Nepotrebuje tvoju pomoc.
Suhlasim ze bud sa bav o filme alebo vobec. No ja niesom ten kto furt odbocuje od temy osobnym utokom, typovanim veku ludi, utokom na ludi koli ich nesuhlasu, ....
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 2. 2010 23:27

fajn, poslední věc... samozřejmě že mojí podporu nepotřebuje, ale já můžu podporovat koho chci...

tak k tématu... co se ti na filmu Avatar nelíbí?
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod powerball 11. 2. 2010 01:27

droopy píše:...Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass)...

diky, vzdicky me potesi kdyz mi nekdo hada min nez kolik mi doopravdy je :-* ;-)
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 11. 2. 2010 04:15

Hmmm, Tož já Ti to zase zakladateli Topicu a Vedoucí Diskutére - Nemesis shrnu...Zase si zabil 4 stránky a o samotném Avataru si neřekl Absolutně NIC. Když neumíš ,,vést,, Topic, Tak se do Toho příště nehrň, děkuji předem. Ponocnej Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 05:28

Grammator píše:fajn, poslední věc... samozřejmě že mojí podporu nepotřebuje, ale já můžu podporovat koho chci...

Vsak som napisal ze mozes podporovat koho chces, ale ked to nieje potreba, tak naco? Zbytocna strata casu. Potom to vyzera ze nevie hovorit sam za seba, a vlastne mu tak len uskodis.

K teme. Nic. Naozaj nevime najst nic co by sa mi nepacilo.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 05:28

Grammator píše:fajn, poslední věc... samozřejmě že mojí podporu nepotřebuje, ale já můžu podporovat koho chci...

Vsak som napisal ze mozes podporovat koho chces, ale ked to nieje potreba, tak naco? Zbytocna strata casu. Potom to vyzera ze nevie hovorit sam za seba, a vlastne mu tak len uskodis.

K teme. Nic. Naozaj nevime najst nic co by sa mi nepacilo.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 05:30

powerball píše:
droopy píše:...Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass)...

diky, vzdicky me potesi kdyz mi nekdo hada min nez kolik mi doopravdy je :-* ;-)

To hej. Ved aj ja som vravel ze by som chcel byt zas tak mlady ;-)
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 05:39

Marcel Kudlvasr píše:Hmmm, Tož já Ti to zase zakladateli Topicu a Vedoucí Diskutére - Nemesis shrnu...Zase si zabil 4 stránky a o samotném Avataru si neřekl Absolutně NIC. Když neumíš ,,vést,, Topic, Tak se do Toho příště nehrň, děkuji předem. Ponocnej Marcel od Zvonu.

Ty si ale vymrzovac. A zas si nic nepochopil.
1. Ja som netvrdil ze som veduci diskusie. Ja som napisal ze som zakladatel tohto topicu, co je fakt, a preto citim povinnost tu diskutovat. Nebolo by spravne aby som zalozil temu a po 3 prispevkoch len tak zmizol.
2. Ja som nic nezabil. 4 stranky si tu zabil ty a par tebe podobnych. Ja urcite niesom ten kto tu furt odbocuje od temy utokom na diskutujucich, typovanim veku, ci hlupymi otazkami.
Ja som reagoval na prispevky, iked boli offtopic. Nikdy som nezacinal oftopic! Okrem toho aj tento tvoj posledny prispevok je teda fakt k teme, a ma uzasnu vypovednu hodnotu!
Uz po x-te. Ked sa ti tu nepaci, nediskutuj! Nikto ta nenuti! Vyber si temu ktora ta zaujima.
Alebo. Ked nevies slusne diskutovat k teme tak do topicu nelez! -> A toto plati vzdy a vsade, nie len tu a teraz!

Dakujem predom!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 11. 2. 2010 08:31

Nemesis: pokračuješ? :mrgreen: řekli ti to už všichni, a ty to stejně neuznáš.... ano, blbec nikdy neuzná chybu...

stejně jako to že se ti na něm nelíbí nic, to je taky pitomost, vždycky se něco najde...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 11. 2. 2010 15:52

Grammator píše:Nemesis: pokračuješ? :mrgreen: řekli ti to už všichni, a ty to stejně neuznáš.... ano, blbec nikdy neuzná chybu...

stejně jako to že se ti na něm nelíbí nic, to je taky pitomost, vždycky se něco najde...

Pokracujem? A v com? Nepokracujes tu nahodou prave teraz ty? V utokoch. On je utocnik, ja som obranca. Musi prestat utocnik, nie obranca. Obranca predsa nemoze prestat v strede boja.
Okrem toho, ja som odpovedal na prispevok adresovany priamo mne. To sa parti. To by si mohol vedet!
Otom kto je tu blbec niet pochyb. Prave si namna zautocil, len tak bezdovodne.

Ja netvrdim ze sa na filme neda najst ziadna chyba, ale ja som ziadnu nenasiel. Blbost to nieje. Mozno aj ty raz uvidis film na ktorom ziadnu chybu nenajdes. Ma urcite slabiny, ale nepovazujem to za chybu, alebo nieco co by sa mi nepacilo.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 11. 2. 2010 17:46

nemluvím o tom co je mezi mnou a tebou, ale o celym tohle tématu...
Grammator
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka