trent píše:To je pořád dokola. On Nemesis zřejmě účelově přehlíží, že i přes kritiky se ten film líbil snad každému, kdo sem vlezl a napsal. Tak reaguje svým "fanatickým" způsobem jen na tu kritiku. Proto může být starý jak chce, ale i přes snahu o asertivitu, svým vystupováním nepůsobí dojmem zralého a dospělého člověka.
To je len tvoj obmedzeny, skresleny a nechapavi pohlad na vec. Ale ak mas 8 rokov, tak je to v norme. Hovor za seba. Ty posobis omnoho horsie.
Nevies pochopit ze ja som nazor kazdeho prijal. Ked sa niekomu nepaci, ok, berime jeho nazor, ale zaroven vyjadrim svoj nesuhlas. A preto som dost casto napadnuty za moj iny nazor. Lebo doticny nevie prijat moj nazor tak ako ja jeho. Ja sa o asertivitu nesnazim, ja ju aktivne pouzivam. Troska by neskodilo aj tebe. Ty naozaj nevidis oco tu ide co indikuje len 2 veci. Budto mas 8 rkov, alebo ......
Dobra rada. Ak nemas co napisat k teme, racej mlc a nepis nic. Ja som tento topic zalozil, tak sa citim zodpovedny viest debatu a odpovedat nanu, ale nelezem do for ku ktorym nemam co napisat len preto aby som tam pisal bludy ako ty! Mas chorobny pocit ze musis pisat vzdy a vsade? Tak sa stoho liec. Nie, nemusis pisat do kazdeho topicu. Nie nemusis napadat osobnym utokom kazdeho diskutujuceho s ktorym nesuhlasis. Svet sa bude tocit aj bez toho. Nie, nikto ti nedrzi pstol pri hlave a nenuti ta pisat o niecom ocom sa ti nechce, a tam kde nemas zaujem.