Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 19:31

trent píše:To je pořád dokola. On Nemesis zřejmě účelově přehlíží, že i přes kritiky se ten film líbil snad každému, kdo sem vlezl a napsal. Tak reaguje svým "fanatickým" způsobem jen na tu kritiku. Proto může být starý jak chce, ale i přes snahu o asertivitu, svým vystupováním nepůsobí dojmem zralého a dospělého člověka.

To je len tvoj obmedzeny, skresleny a nechapavi pohlad na vec. Ale ak mas 8 rokov, tak je to v norme. Hovor za seba. Ty posobis omnoho horsie.
Nevies pochopit ze ja som nazor kazdeho prijal. Ked sa niekomu nepaci, ok, berime jeho nazor, ale zaroven vyjadrim svoj nesuhlas. A preto som dost casto napadnuty za moj iny nazor. Lebo doticny nevie prijat moj nazor tak ako ja jeho. Ja sa o asertivitu nesnazim, ja ju aktivne pouzivam. Troska by neskodilo aj tebe. Ty naozaj nevidis oco tu ide co indikuje len 2 veci. Budto mas 8 rkov, alebo ......

Dobra rada. Ak nemas co napisat k teme, racej mlc a nepis nic. Ja som tento topic zalozil, tak sa citim zodpovedny viest debatu a odpovedat nanu, ale nelezem do for ku ktorym nemam co napisat len preto aby som tam pisal bludy ako ty! Mas chorobny pocit ze musis pisat vzdy a vsade? Tak sa stoho liec. Nie, nemusis pisat do kazdeho topicu. Nie nemusis napadat osobnym utokom kazdeho diskutujuceho s ktorym nesuhlasis. Svet sa bude tocit aj bez toho. Nie, nikto ti nedrzi pstol pri hlave a nenuti ta pisat o niecom ocom sa ti nechce, a tam kde nemas zaujem.
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod dj-thomass 10. 2. 2010 19:37

Nemesis. píše: 1. Prave ze naznacil. Ty si to nikde netvrdil, to je pravda, ale naznacil si to tym co si pisal.
2. Pochopit som to pochopil, len ide oto ze si v tvojom vtipe tvrdil ze to bola pre mna extaza, a pritom to nebol moj vyrok.
3. Nie automaticky, ale skor! Tak som to napisal. Lebo podla mna Transformery su skor film pre deti ako Avatar. V avatare bolo precalen trosku viac nasilia a aj dej bolo treba pochopit iked bol dost jednoduchy (napr. ako sa napajaju na tie Avatary). Aj hracky su transformers uz xxx rokov. Je to fakt len rozpravka. Bez posolstva, bez myslienky. Teda podla mna je film pre deti skor Transformers ako Avatar. Nie automaticky! Takze sa nauc citat a chapat co citas!
4. OK, ked sa ti pacil, je to len dobre. Co ktomu viac povedat. Len som ostal prekvapeny ze sa ti pacil Transformers viac ako Avatar. Proti chuti ziadny disputat, ale nepochopim ako moze niekto porovnavat tieto dva filmy. Keby sa ti pacil viac Terminator alebo Aliens, tak je to jasne, .. ale toto je divne.. No nikde neni napisane ze ta musim chapat.
5. Velmi ma tesi ze ti to vadi. "Zboznujem" takychto ludi. Ja na gramatiku se**** zvysoka. Pis ako pocujes. Dufam, ze ta roztrha :-D Mna zas utvrdzuje to ze vobec porovnavas Avatar s Transformers o tvojom veku. Ale v podstate mi je uuuplne jedno ci mas 8, 18, alebo 80.
A film si nemohol vidiet v kvalite ktora by stala zato, lebo este DVD ani HD nevyslo! Vsetko su to len kinoripi a screeny. Ani netusis oco si prisiel. To sa neda s kinom porovnat. Musel by si mat 5metr. telku a Ultra HD

1. Dobre, ako myslis...
2.Dobre, beriem...
3.Mne nejde o to kde je viac nasilia...ale nechajme to tak..kazdemu sa paci nieco ine...a mimochodom kolko ma Cameron kvalitnych filmov?...Michael Bay je podla mna niekde na vyssej urovni...
4.Ja som neporovnaval Avatar a Transfotmers dejom ale podla celkoveho dojmu...to je rozdiel...a tipujem ze si ho asi nevidel ked tvrdis ze je to film pre deti....
5.Nepisal som ze mi to vadi, ale ked pises ze na gramatiku zvysoka series tak to trosku hovori o tvojej inteligencii...
A ze som film nemohol vidiet v HD kvalite lebo este nevyslo? a kto tu hovori o legalne kupenom Blu-ray alebo DVD??...ked sa snazis da sa v pohode zohnat "inde"... ;-) ..
dj-thomass
Čtenář

Odeslat příspěvekod droopy 10. 2. 2010 19:44

dj-thomass píše:P.S.:Nie tento film som nevidel v kinoripe ale v 720p kvalite(ak ti to nic nehovori tak 720p je HD kvalita kedy video ma rozlisenie 1280x720p=fakt pekny obraz...)

Tu 720p verziu si mal asi priamo od Camerona, pretoze na internete ziadna taka verzia nie je :D

Ale tak, ked ju mas, tak sa s nami podel ;-]
Naposledy upravil droopy dne 10. 2. 2010 20:16, celkově upraveno 1
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dj-thomass 10. 2. 2010 19:57

droopy píše:
dj-thomass píše:P.S.:Nie tento film som nevidel v kinoripe ale v 720p kvalite(ak ti to nic nehovori tak 720p je HD kvalita kedy video ma rozlisenie 1280x720p=fakt pekny obraz...)

Tu 720p verziu si mal asi priamo od Camerona, pretoze na internete ziadna taka verzia nie je :D

Zmazane :D
Naposledy upravil dj-thomass dne 10. 2. 2010 20:15, celkově upraveno 1
dj-thomass
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 19:58

dj-thomass píše:1. Dobre, ako myslis...
2.Dobre, beriem...
3.Mne nejde o to kde je viac nasilia...ale nechajme to tak..kazdemu sa paci nieco ine...a mimochodom kolko ma Cameron kvalitnych filmov?...Michael Bay je podla mna niekde na vyssej urovni...
4.Ja som neporovnaval Avatar a Transfotmers dejom ale podla celkoveho dojmu...to je rozdiel...a tipujem ze si ho asi nevidel ked tvrdis ze je to film pre deti....
5.Nepisal som ze mi to vadi, ale ked pises ze na gramatiku zvysoka series tak to trosku hovori o tvojej inteligencii...
A ze som film nemohol vidiet v HD kvalite lebo este nevyslo? a kto tu hovori o legalne kupenom Blu-ray alebo DVD??...ked sa snazis da sa v pohode zohnat "inde"... ;-) ..

1. OK
2. OK
3. Kolko ma Cameron kvalitnych filmov? UPLNE VSETKY! Cameron je podla mna zijuci poloboh! Ale vec nazoru. Ja tvoj nazor akceptujem, (no nesuhlasim snim) ani ti zan nenadavam. Napisal som ti moj. Ak ho budes ty tiez akceptovat, (nemusis snim suhlasit) bude to super. Bude to ako diskusia intelektualov! Len to dokaze malokto.
4. Jednotkusom videl celu na HBO a dvoju som prebehol 2x rychlostou lebo ma to nebavilo. Efekty dobre, ale inak .. Ale zas vec nazoru. Premna nebolo vtom filme nic co by ma zaujalo. Teda bolo. Efekty. Ale film mi mic nedal, nenasiel som vnom njake posolstvo, nevtiahol ma do deja, .....
5. Hovori to len otom ze se*** na gramatiku. Nic viac. To co si ty podtym predstavujes je uz tvoja vec, moze ti to hovorit aj to ze mam rad hamburgre, ale inak to nehovori nic. Ignoracia gramatiky nema nic spolocne s inteligenciou. Vies kolko ludi si dava na gramatike zalezat a su to total blbci? Keby si ich poznal potvrdil by si to, to si bud isty. :-)) Mam ine veci na riesenie, gramatiku neriesim. Kto chce, rozumie, kto nechce, moze pouzit ALT+F4

Ja viem ocom hovoris, ale rucim ti zato ze to co mas ani zdaleka NIEJE HD kvalita. Je to v HD rozliseni, ale nieje to HD kvalita. To si bud isty. Je to kinorip, alebo DVD Screen. A tie maju vzdy zhorsenu kvalitu. Ta farebnost je uplne o inom v kine. Schvalne skus nato ist. A potom napis ze to nieje rozdiel voci tomu co mas doma. :-))
Naposledy upravil Nemesis. dne 10. 2. 2010 20:01, celkově upraveno 1
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod droopy 10. 2. 2010 20:00

:) Ale to co si dal je max. kinorip, ktory ma od kvalitneho 720p stale na mile daleko.
Naposledy upravil droopy dne 10. 2. 2010 20:17, celkově upraveno 1
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 20:03

droopy píše:Teraz to radsej rychlo zmaz, kym sa tu ukazu moderatori :) Ale to co si dal je max. kinorip s HD kamerou, takze od kvalitneho 720p to ma stale na mile daleko.

To sa mu snazim aj ja vysvetlit :-D Fakt by mal ist do kina to pozret, by videl aky je to rozdiel.
DVD Screen mozno vyzera celkom dobre, ale v kine je to neskutocne! Ten rozdiel je brutalny. Ale niekto kto nevidel obe (kino i screen) nepochopi. Nevie si ani predstavit aky velky je to rozdiel.

Ak je tu niekto kto videl len takyto kinorip ci screen a aspon trosku sa mu to pacilo, fakt by mal ist do kina. Bude cumet aky je to rozdiel. Najlepsie 3D, to je jasne.
Naposledy upravil Nemesis. dne 10. 2. 2010 20:07, celkově upraveno 2
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 2. 2010 20:04

Nemesis. píše:
trent píše:...
...

do Trenta se nenavážej, to je chytrej chlap...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 20:10

Grammator píše:
Nemesis. píše:
trent píše:...
...

do Trenta se nenavážej, to je chytrej chlap...

LOL! Toto bolo dobre! :D
1. Ja som sa donho nenavazal, to on domna! Si pozri kto sa pustil do koho (pozri si casovu os a kto zautocil na koho skor a kto len reagoval!), a potom pis znova. Teda si na zlej adrese. Pis tomu kto napada, nie tomu kto je napadnuty.
Ani nevies ako by som bol rad keby mi dal pokoj a prestal na mna utocit! Ja nanho urcite nebudem.
2. Ako prekoho. Premna je len ... no to nemozem ani napisat.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 20:24

dj-thomass
Stiahol som to kratke sample s toho linku, a musim ti povedat ze hruuza. Uz je lepsia kvalita. Teda ak sa ti tato kvalita pozdavala ako dobra, fakt chod do toho kina. Budes cumet. Tam kde je v tomto ripe len machula je v kine uzasna priroda pandory, na ktorej si pojdes oci vyocit (ked uz nic ine) ;-)
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod dj-thomass 10. 2. 2010 20:29

Nemesis. píše:1. OK
2. OK
3. Kolko ma Cameron kvalitnych filmov? UPLNE VSETKY! Cameron je podla mna zijuci poloboh! Ale vec nazoru. Ja tvoj nazor akceptujem, (no nesuhlasim snim) ani ti zan nenadavam. Napisal som ti moj. Ak ho budes ty tiez akceptovat, (nemusis snim suhlasit) bude to super. Bude to ako diskusia intelektualov! Len to dokaze malokto.
4. Jednotkusom videl celu na HBO a dvoju som prebehol 2x rychlostou lebo ma to nebavilo. Efekty dobre, ale inak .. Ale zas vec nazoru. Premna nebolo vtom filme nic co by ma zaujalo. Teda bolo. Efekty. Ale film mi mic nedal, nenasiel som vnom njake posolstvo, nevtiahol ma do deja, .....
5. Hovori to len otom ze se*** na gramatiku. Nic viac. To co si ty podtym predstavujes je uz tvoja vec, moze ti to hovorit aj to ze mam rad hamburgre, ale inak to nehovori nic. Ignoracia gramatiky nema nic spolocne s inteligenciou. Vies kolko ludi si dava na gramatike zalezat a su to total blbci? Keby si ich poznal potvrdil by si to, to si bud isty. :-)) Mam ine veci na riesenie, gramatiku neriesim. Kto chce, rozumie, kto nechce, moze pouzit ALT+F4

Ja viem ocom hovoris, ale rucim ti zato ze to co mas ani zdaleka NIEJE HD kvalita. Je to v HD rozliseni, ale nieje to HD kvalita. To si bud isty. Je to kinorip, alebo DVD Screen. A tie maju vzdy zhorsenu kvalitu. Ta farebnost je uplne o inom v kine. Schvalne skus nato ist. A potom napis ze to nieje rozdiel voci tomu co mas doma. :-))

3.Iste ze ta akceptujem, je to tvoj nazor a neberem ti ho... ;-)
4.Ako som povedal kazdemu sa paci nieco ine...teba transformers 2 neuchvatil, mna ano...
5. V tom mas teda pravdu :-) ...tak prepac ze som sa navazal do tvojho vyjadrovania :-)
6.Ano nie je to uplna HD kvalita...ma to od nej daleko...ale je to lepsie ako DVD kvalita..takze mi to stacilo...ale dej ma nezaujal tak aby som na to isiel do kina na 3D verziu...ozeliem to...a aj tak na to nemam momentalne cas takze tak... :-)
som rad ze sa vsetko vyjasnilo, kazdy ma svoj nazor a kazdemu sa paci nieco ine... ;-)
dj-thomass
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 20:46

dj-thomass píše:3.Iste ze ta akceptujem, je to tvoj nazor a neberem ti ho... ;-)
4.Ako som povedal kazdemu sa paci nieco ine...teba transformers 2 neuchvatil, mna ano...
5. V tom mas teda pravdu :-) ...tak prepac ze som sa navazal do tvojho vyjadrovania :-)
6.Ano nie je to uplna HD kvalita...ma to od nej daleko...ale je to lepsie ako DVD kvalita..takze mi to stacilo...ale dej ma nezaujal tak aby som na to isiel do kina na 3D verziu...ozeliem to...a aj tak na to nemam momentalne cas takze tak... :-)
som rad ze sa vsetko vyjasnilo, kazdy ma svoj nazor a kazdemu sa paci nieco ine... ;-)

Tak je to fajn. Len ktomu ze uz je DVD Screen RIP. A ver mi ze je to lepsia kvalita ako to HD. HD mas len vo vecom rozliseni ale nezarucuje to lepsiu kvalitu. Takze vtomto pripade je ten Screen kvalitnejsi. (Iked sa to stale neda porovnat s kinom, ani oreginal DVD)

No ked si sa tak rozhodol, tak stym nic nespravim, ale naozaj nepoznam nikoho kto by povedal ze to nestalo za tie prachy. Skus to este zvazit. Ked sa chce, cas sa najde, a nebudes stoho chapat aky to bude rozdiel. Fakt zazitok v 3D, to musi uznat kazdy.

Ako som povedal nemozem ta nutit, len viem ze robis velku chybu, viem oco prichadzas, a je mi to luto.
Verim ze ak by som ta do toho kina precalen dostal, budes mi len vdacny! ;-)
Cital som vela diskusi takych ze nechcelo sa mi ist, vytiahli ma .. ale nelutujem! Lutoval by som ak by som nesiel.

Takze mozno si preca ten cas najdes ... Ak ano, napis ...
Zatial sa maj.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod dj-thomass 10. 2. 2010 20:59

Tak to este zvazim...byvam v Kosiciach a tu ho este v cinemaxe premietaju v 3D tak mozno pojdem...ale zatial nie je cas a ani nie je s kym...priatelka sa uci na maturitu.. :D
dj-thomass
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 2. 2010 21:08

Nemesis. píše:LOL! Toto bolo dobre! :D
1. Ja som sa donho nenavazal, to on domna! Si pozri kto sa pustil do koho (pozri si casovu os a kto zautocil na koho skor a kto len reagoval!), a potom pis znova. Teda si na zlej adrese. Pis tomu kto napada, nie tomu kto je napadnuty.

píšu napadenému, protože souhlasím s Trentem... kdyby ses radši bavil jen o filmu, akorát zasíráš téma o pěknym filmu...
Naposledy upravil Grammator dne 10. 2. 2010 21:16, celkově upraveno 1
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 21:09

dj-thomass píše:Tak to este zvazim...byvam v Kosiciach a tu ho este v cinemaxe premietaju v 3D tak mozno pojdem...ale zatial nie je cas a ani nie je s kym...priatelka sa uci na maturitu.. :D

;-)
Hadam sa neuci 24 hod dene? Mozno by potrebovala prestavku ;-)
Ako som povedal je to na tebe, ale je mi to velmi luto pretoze ja ti chcem len dobre. Ja som to videl a preto viem oco prichadzas. Urcite to poznas. Niekto ti povie pozri si toto a toto a tebe sa moc nechce, ale ked si to potom pozres uznas ze to bolo super, a keby si to nepozrel tak by si lutoval. No a toto je ten pripad. Je pravda ze ked nevies oco prichadzas tak to az tak neboli, ale ked to pozres a zistis ake to je si rad ze si oto neprisiel.
Skus vytiahnut nato priatelku. Urcite sa potesi aj ona. Ani nemas 3D kino 100 Km daleko ...
Nemesis.
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka