Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 10. 2. 2010 05:09

Což vo To, Nemesis, otázek by bylo, ale asi nééé pro Tebe,. Mňaj sa dobré ty ,,Diskutére,,. Brou...Ponocnej Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 10. 2. 2010 08:39

Nemesis. píše:Je neslusne pytat sa na vek starsieho. Bez ohladu na pohlavie.
No a mozne je vsetko. Je aj mozne ze nemam dovod mu to hovorit.
Rozhodne je to osobna vec. Ty mi tiez nepovies cislo tvojej kreditnej karty. ;-)

Nojo, ale tady na fóru, když si nevidíme do ksichtů, je toto zcela bezpředmětné, neodhadneš jak je kdo starý...nevím jestli jsi starší ty, nebo ten kdo se tě ptal....třeba já jsem doooost stará.
A číslo kreditní karty ti nepovím, protože žádnou nemám a navíc mícháš jablka a hrušky.... :hm
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 4honza 10. 2. 2010 10:46

Není už na čase upilovat hlavně a vytáhnout kartáče? :hm
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 10. 2. 2010 14:29

Jasně Honzo, Lupara a moje Baterečka na NK Doupě je NEJ. Já nic to zase Thomass, hej. Tady je to již vyřešeno, zatím. Tulák po Hvězdách, Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 14:56

michee píše:
Nemesis. píše:Je neslusne pytat sa na vek starsieho. Bez ohladu na pohlavie.
No a mozne je vsetko. Je aj mozne ze nemam dovod mu to hovorit.
Rozhodne je to osobna vec. Ty mi tiez nepovies cislo tvojej kreditnej karty. ;-)

Nojo, ale tady na fóru, když si nevidíme do ksichtů, je toto zcela bezpředmětné, neodhadneš jak je kdo starý...nevím jestli jsi starší ty, nebo ten kdo se tě ptal....třeba já jsem doooost stará.
A číslo kreditní karty ti nepovím, protože žádnou nemám a navíc mícháš jablka a hrušky.... :hm

A to je prave to pekne ze neodhadnes. Suhlasim aj ze je to bezpredmetne.
Ale napoviem ti. Ak sedi vek v tvojm profile, tak som o dost starsi :-)
Ty ze si stara? Prosim ta! Ked som ja mal tolko co ty, to bolo ...
Ale to je uz total offtopic, a diskusia na toto tema by sa mala ukoncit.
Naposledy upravil Nemesis. dne 10. 2. 2010 14:59, celkově upraveno 1
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 14:57

Marcel Kudlvasr píše:Což vo To, Nemesis, otázek by bylo, ale asi nééé pro Tebe,. Mňaj sa dobré ty ,,Diskutére,,. Brou...Ponocnej Marcel od Zvonu.

Stale si nepochopil kde sa nachadzas. Toto je forum v ktorom sa diskutuje o urcenej teme. Toto nieje hodina otazok a odpovedi v parlamente, ani njake interview.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod droopy 10. 2. 2010 16:53

Nemesis. uplne chapem tvoje nadsenie z tohto filmu. Prezil som nieco podobne pri inom filme a nikto okolo mna to nechapal tak ako ja. Iba o nejaky cas neskor som nasiel skupinku podobne zasiahnutych ludi na internete. Bol to ale uplne inak zamerany europsky film bez efektov.

Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass), kto je tu hlbajuci popletenec s vekom za zenitom (Marcel Kudlvasr) a kto skutocny fanusik filmu.

Dufam ze ked sa pojdem na Avatara pozriet ja, budem mat rovnaky zazitok ako ty.
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 17:27

droopy píše:Nemesis. uplne chapem tvoje nadsenie z tohto filmu. Prezil som nieco podobne pri inom filme a nikto okolo mna to nechapal tak ako ja. Iba o nejaky cas neskor som nasiel skupinku podobne zasiahnutych ludi na internete. Bol to ale uplne inak zamerany europsky film bez efektov.

Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass), kto je tu hlbajuci popletenec s vekom za zenitom (Marcel Kudlvasr) a kto skutocny fanusik filmu.

Dufam ze ked sa pojdem na Avatara pozriet ja, budem mat rovnaky zazitok ako ty.

Ahoj. Je fajn najst aspon jednu spriaznenu dusu. ;-)
Presne ako pises. Vies oni nevedia pochopit ze ta njaky film (hocijaky, nemusi to byt prave Avatar) dokaze uplne dostat. Oni nikdy film neprezili. To je vlastne polutovaniahodne. Nevedia oco prichazdaju.

Teraz sa nejedna prave o Avatar, ale je velka skoda ak clovek nikdy nezazije ten neopisatelny pocit. (Ja som ho zazil 3x vratane Avatara. 3x za zivot je dost malo ale je to tak vzacne a vynimocne ze mozem byt stastny ze az 3x) A je jedno ci ma 16, alebo 60, ci pozera Sci-Fi, Anime, alebo komediu! Staci len otvorit oci a srdce.
Len dnes je to povazovane za hanbu ked mas svoj vek a ajtak sa nechces vzdat kusku dietata v sebe.
V realnom zivote mam problemov dost, a rad necham dobry film urobit zomna na 2 a pol hodiny zas male decko :-) (Ako tu niekto pisal)

Niekto napisal ze som sialenec do filmu. Tak tam urcite niesom. Nemalujem sa na modro, ani nemam z filmu depku a neriesim samovrazedne myslienky na avatar fore :-D
Ale som veelky fanusik. No a? Rad snivam (o lepsom svete). A ludom co si myslia ze je to hanba mozem len odkazat ze je to prave naopak. Je krasne a vynimocne ak si clovek uchova kusok dietata, a fantazie.

Apropo. Na facebooku je jedna skupina "If 1,500 People Join this Group Sarah's Mum will go see Avatar" a pisu tam aj 70 rocny ze sa im film pacil ;-)

Ak si este nebol na tomto filme a chystas sa, mozem len odporucit. Ak mas tu moznost, tak 3D.
Naozaj ti prajem co najveci zazitok. No to zalezi hlavne od teba ako ten film prezijes, ako sa stotoznis s hlavnym hrdinom, ... Nie kazdemu sa to podari. Pre niekoho to bude furt len blbost, nech sa snazi akokolvek. To su ale ludia s malou fantaziou a velkym racionalnym zmyslanim. Su proste neschopny prijat nieco take ako Sci-Fi. Nic natom nieje, musia byt aj taky.
Ale ty medzi nich urcite nepatris, tak ti prajem pekny zazitok! ;-)
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod droopy 10. 2. 2010 18:25

Zatial sa velmi neponahlam, lebo preplnene kinosaly niesu velmi pre mna. Pocitam, ze premietat to budu najmenej do takeho aprila a urcite chcem vidiet 3D verziu. Ked uz to tak bolo natacane tak by bolo hlupe to nevidiet v kine v plnej sile. 2D si mozem pozriet aj doma, ze. No a k tomu zazitku, to zavisi aj ako sa k tomu clovek postavi, ci chce hladat chyby v deji a snazit sa byt mudrejsi ako reziser alebo ide clovek do kina po zazitok, nieco si prezit v inom svete. To uz je na kazdom co si z toho odnesie a ci mu to za to stoji.
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 18:49

droopy píše:Zatial sa velmi neponahlam, lebo preplnene kinosaly niesu velmi pre mna. Pocitam, ze premietat to budu najmenej do takeho aprila a urcite chcem vidiet 3D verziu. Ked uz to tak bolo natacane tak by bolo hlupe to nevidiet v kine v plnej sile. 2D si mozem pozriet aj doma, ze. No a k tomu zazitku, to zavisi aj ako sa k tomu clovek postavi, ci chce hladat chyby v deji a snazit sa byt mudrejsi ako reziser alebo ide clovek do kina po zazitok, nieco si prezit v inom svete. To uz je na kazdom co si z toho odnesie a ci mu to za to stoji.

Presne. Ako som uz napisal ked clovek chodi do kina pocitat kolko guliek vystrelil hlavny hrdina zo 6 ranovej pistole bez nabijania (hlavne v Sci-Fi a Fentezy), tak to je potom tazko, ... ak mu je vobec pomoci .. :-D

Len jedna vec. Zisti si ci naozaj budu premietat aj neskor! Ja som si to myslel tiez, a v nasom "kine" bol v januari premietany Avatar len jeden vikend ktory bol predlzeny koli zaujmu o 1 den.
A vo february uz nic! 8-D :shock: Normalne som ostal sokovany! Je teda pravda ze toto nase "kino" je len taka natiahnuta handra, ale ajtak. Ked je zaujem ... Oni nechcu zarobit? :shock:

Teda si to over, lebo by sa mohlo stat ze by si o tu moznost vidiet to na velkom platne prisiel, a to by bola fakt skoda.
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 2. 2010 19:22

no... viděl sem to pomerně dost nedávno, líbí se mi tam hlavně stupňování velikostí (tak jako např. ve hře Supcom - prostě měřítka), a taky jak pěkně dostali na frak, že luky a šípy prostě neměli šanci, čekal sem že někdo střelí šíp někomu do vrtule, letadlo se zřítí a cestou vezme 4 další (něco jako když legolas sundal Mamukii), ale k mé radosti k tomu nedošlo, nakonec je zachránil až zázrak, prostředí je hezký, moc pěkně udělaný, na tom se někdo vyblbnul...

no celkově tak 8/10, i nějaká ta slza ukápla (ale ne dojetím, to pro mě není, za to velký scény a dobrá hudba na mě působí jako cibule)...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 19:33

Tak precalen nas bude viac ako dvaja. ;-)

Vyber z recenzii na http://www.martinus.sk/?uItem=78407

Ako už hovoril kolega videl som to doma strašne blbú kvalitu pozeral som to do polovice potom som na to išiel do kina a poviem vám kdo na tom nebol oplatí sa za tie penize... v živote som nevidel lepši namakaný Film (3D) za posledné roky myslím že si zaslúži minimálne 10 oscarov

--------------
Ked som ho videl prví krát bol som na tom u nás v PD. Obraz nebol práve kvalitný zvuk taky tak , no aj tak som sedel na sedadle ako prikovaný. Pripájam sa k hodnoteniu. Film ozaj nemá za poseledné roky konkurenciu aspoň podla môjho názoru a byť na mne tak vyhrá toho oscara niekoľko krát :)) no a cez týždeň sme na tom boli znovu v TN 3D. Všetko tam bola namakané...zvuk obraz a proste 3D to je už iná pecka. Ešte by to mohlo byť aj na DVD ako 3D. DVD si určite zaobstarám len hádam tam bude aj slovenský dabing. Záver? Film stojí za to vydieť a nič nestratí na pútavosti myslím ani po 5 - 6 krát :))

--------------
Ja som bol na to v kine 3x...tiež len na 3D verzii so slovenským dabingom, ktorý sa im tento krát veľmi dobre vydaril ( videl som aj v českom....a je to dosť otrasné ). Úžasný film, jednoduchý, ale za to veľmi pútavo spracovaný dej, bombastické efekty. Určite si kúpim, toto DVD keď výjde. Pre tých, ktorí sú zvedaví či bude na DVD aj SK adbing - dával som dotaz viacerým predajcom ohľadom SK dabingu na DVD a bolo mi viac krát odpovedané, že podľa distribútora by mal byť na DVD aj SK dabing, ale že všetko sa bude na isto vedieť až tesne pred vydaním. Takže si treba len počkať.

--------------
Najúžasnejší film. Na tomto filme som bola len 1x, no keď skončil, ostala som sedieť s otvorenými ústami a hneď som chcela ísť na ten film znovu.... Bol to úžasný zážitok a nádherný príbeh... Fakt obdivujem toho človeka, ktorý to vymyslel... nevravím len o deji, ale celkovo VŠETKO!! bolo to nenormálne premakané a skvelé.... proste neskutočný film a KAŽDÉMU to odporúúčam... keď bude možné si to tu objednať, hneď to spravím... škoda, že to je len český dabing, lebo slovenský bol skvelý, ale ja si to aj tak chcem pozrieť s titulkami... proste bol to najúžasnejší film..... SKVELÝ

-------------
najlepší film aký som kedy videla film je úplne úžasný bola som na tom 4 krát v kine ale iba na 3D a chcela by som ísť zas. už sa nemôžem dočkať na DVD ale určite si nekúpim také ktoré bude obsahovať len český dabing, pretože mi stačilo vidieť kusok z filmu po česky na nete a nejaky extra dojem na mňa ten dabing nespravil. takže si kupim DVD so slovenským dabingom...dufam že take bude...lebo ten náš dabing je úplne skvelý. ak také dvd nevyjde tak si kupim čisto anglické...a musí byť aj dvd so slov. dabingom lebo sa zbláznim

P.S. všetkým ten film odporúčam, Cameron zase raz exceloval

-------------
Najúžasnejší film aký som kedy mohol vydieť. Nikdy ma film tak nechytil za srdce. Videl som ho už tri krát a ešte ho určite vela krát uvidím.

-------------
Tiež som film videl v 3d kine a to hneď dvakrát. Nečudujem sa preto, že zarába celkom slušne, (keď veľa ľudí chodí aj viac krát). Kým sa dá, určite treba ísť. Ja sám som v kine počul aj negatívne ohlasy, ale poviem pravdu, tento film neosloví iba ignorantov bez štipky fantázie. Ak by sa dal opísať jedným slovom, tak by som použil slovo perfektný. Teším sa na ďalšie filmové tituly nakrútené podobnou technológiou. A pevne verím, že film zmení aj náš pohľad na prírodu okolo nás. To bolo pre mňa najsilnejšie posolstvo..

"... tento film neosloví iba ignorantov bez štipky fantázie ..." -> Tak toto trafil kliniec po hlavicke! :!: :!: :!:
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod dj-thomass 10. 2. 2010 19:47

Nemesis. píše:
dj-thomass píše:
powerball píše:tipuju trinact let podle toho co sem zatim cet v tomhle vlakne

ja typujem tak 11-13 rokov...prepac nemesis ale zda sa mi ze ty si tym avatarom posadnuty...ja som ten film videl v 720p kvalite s CZ titulkamy doma na 103cm LedTV, ale vobec ma nelakalo ist nato do kina na 3D....viem ze teraz budes hovorit ze preto ma nezaujal lebo som to nevidel v kine v 3D...ale keby som si mal vybrat medzi 3. pokracovanim Transformers alebo 2. Avatara...tak radsej vyberiem 1.moznost....mozem povedat ze avatar bol dobry ale nic viac...priznam sa ze som vobec nemal v plane to pozerat ale preto som si povedal ze "kuknem" co je to za zazrak lebo tam hral ten herec ktory hral v Terminator 4...btw ked citam nazov temy ze avatar - uplna extaza tak sa ta chcem spytat: Neslahol si si nieco pred tym ako si vstupil do kina? :D

Ja tebe typujem 8-10 rokov.
1. Nevies pochopit ze ked sa tebe nieco nepaci tak to neznamena hned ze sa to nemoze pacit nikomu. Co je smutne.
2. Uz som tu pisal ze ja netvrdim ze je to uplna extaza. Ja som len citoval jedneho recenzenta ktory to tvrdil. Jasne som napisal
"Recenzie:
Z filmu Avatar vam spadne sanka
http://aktualne.centrum.sk/kultura/film ... id=1197507
(citat z tejto recenzie:
"Dvadsaťminútová záverečná bitka vzbudzuje úplnú extázu!"

To ze nevies rozoznat ze som citoval niekoho ineho a netvrdil som to je smutne a len tvoj problem.
Teda typujem ti skor 7-9 rokov. :-D
3. Ked davas prednost Transformerom tak to len potvrdzuje 7-9 rokov.
4. Nic si stoho nerob, niekto musi patrit k 1% ludom ktorym sa ten film nepacil.

No toto nieje typovacia sutaz.

Este odpoved na tvoju otazku: Neslahol si si nieco pred tym ako si vstupil do kina?
Ja nie, ale mozno ten kto to tvrdil. Nato sa ale musis opytat autora toho vyroku!
Nauc sa citat!

P.S. Nenadchlo ta to mozno ja preto, lebo si videl kinorip v strasnej kvalite (tam kde su v kinoripe machule je v kine krasna pandora). Keby si to videl v 3D kine mozno by ta to nadchlo viac. Ktovie. Ale to nezistis inak ako ze nato pojdes do kina. To ale zrejme nehrozy, vsak?

1.Ja som nikde nenaznacil ze sa to urcite nikomu nepaci lebo sa to nepaci mne...neviem podla coho si na to prisiel...
2.To s tou extazou v mojom prispevku mal byt vtip...tvoja skoda ze si to nepochopil
3.Podla teba ten komu sa pacia Transformeri je automaticky dieta alebo teenager?...Tymto si s prepacenim series do huby a obratil si na seba svoj vyrok:
Nevies pochopit ze ked sa tebe nieco nepaci tak to neznamena hned ze sa to nemoze pacit nikomu. Co je smutne.

4.Zasa pises hluposti...Ja som nenapisal ze sa mi nepacil, pacil sa mi a povedal som ze bol dobry, pekne efekty, originalny pribeh ale niesom tymto filmom nejak extra nadseny...
Bonus pre teba: 5. Tvoja gramatika ma utvrdzuje v tom aky mas asi vek...
a este tvoje P.S.:Nie tento film som nevidel v kinoripe ale v 720p kvalite(ak ti to nic nehovori tak 720p je HD kvalita kedy video ma rozlisenie 1280x720p=fakt pekny obraz...)
dj-thomass
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 10. 2. 2010 20:06

To je pořád dokola. On Nemesis zřejmě účelově přehlíží, že i přes kritiky se ten film líbil snad každému, kdo sem vlezl a napsal. Tak reaguje svým "fanatickým" způsobem jen na tu kritiku. Proto může být starý jak chce, ale i přes snahu o asertivitu, svým vystupováním nepůsobí dojmem zralého a dospělého člověka.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 2. 2010 20:17

dj-thomass píše:1.Ja som nikde nenaznacil ze sa to urcite nikomu nepaci lebo sa to nepaci mne...neviem podla coho si na to prisiel...
2.To s tou extazou v mojom prispevku mal byt vtip...tvoja skoda ze si to nepochopil
3.Podla teba ten komu sa pacia Transformeri je automaticky dieta alebo teenager?...Tymto si s prepacenim series do huby a obratil si na seba svoj vyrok:
Nevies pochopit ze ked sa tebe nieco nepaci tak to neznamena hned ze sa to nemoze pacit nikomu. Co je smutne.

4.Zasa pises hluposti...Ja som nenapisal ze sa mi nepacil, pacil sa mi a povedal som ze bol dobry, pekne efekty, originalny pribeh ale niesom tymto filmom nejak extra nadseny...
Bonus pre teba: 5. Tvoja gramatika ma utvrdzuje v tom aky mas asi vek...
a este tvoje P.S.:Nie tento film som nevidel v kinoripe ale v 720p kvalite(ak ti to nic nehovori tak 720p je HD kvalita kedy video ma rozlisenie 1280x720p=fakt pekny obraz...)

1. Prave ze naznacil. Ty si to nikde netvrdil, to je pravda, ale naznacil si to tym co si pisal.
2. Pochopit som to pochopil, len ide oto ze si v tvojom vtipe tvrdil ze to bola pre mna extaza, a pritom to nebol moj vyrok.
3. Nie automaticky, ale skor! Tak som to napisal. Lebo podla mna Transformery su skor film pre deti ako Avatar. V avatare bolo precalen trosku viac nasilia a aj dej bolo treba pochopit iked bol dost jednoduchy (napr. ako sa napajaju na tie Avatary). Aj hracky su transformers uz xxx rokov. Je to fakt len rozpravka. Bez posolstva, bez myslienky. Teda podla mna je film pre deti skor Transformers ako Avatar. Nie automaticky! Takze sa nauc citat a chapat co citas!
4. OK, ked sa ti pacil, je to len dobre. Co ktomu viac povedat. Len som ostal prekvapeny ze sa ti pacil Transformers viac ako Avatar. Proti chuti ziadny disputat, ale nepochopim ako moze niekto porovnavat tieto dva filmy. Keby sa ti pacil viac Terminator alebo Aliens, tak je to jasne, .. ale toto je divne.. No nikde neni napisane ze ta musim chapat.
5. Velmi ma tesi ze ti to vadi. "Zboznujem" takychto ludi. Ja na gramatiku se**** zvysoka. Pis ako pocujes. Dufam, ze ta roztrha :-D Mna zas utvrdzuje to ze vobec porovnavas Avatar s Transformers o tvojom veku. Ale v podstate mi je uuuplne jedno ci mas 8, 18, alebo 80.
A film si nemohol vidiet v kvalite ktora by stala zato, lebo este DVD ani HD nevyslo! Vsetko su to len kinoripi a screeny. Ani netusis oco si prisiel. To sa neda s kinom porovnat. Musel by si mat 5metr. telku a Ultra HD
Nemesis.
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka