Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Nemesis. píše:Je neslusne pytat sa na vek starsieho. Bez ohladu na pohlavie.
No a mozne je vsetko. Je aj mozne ze nemam dovod mu to hovorit.
Rozhodne je to osobna vec. Ty mi tiez nepovies cislo tvojej kreditnej karty.
michee píše:Nemesis. píše:Je neslusne pytat sa na vek starsieho. Bez ohladu na pohlavie.
No a mozne je vsetko. Je aj mozne ze nemam dovod mu to hovorit.
Rozhodne je to osobna vec. Ty mi tiez nepovies cislo tvojej kreditnej karty.
Nojo, ale tady na fóru, když si nevidíme do ksichtů, je toto zcela bezpředmětné, neodhadneš jak je kdo starý...nevím jestli jsi starší ty, nebo ten kdo se tě ptal....třeba já jsem doooost stará.
A číslo kreditní karty ti nepovím, protože žádnou nemám a navíc mícháš jablka a hrušky....
Marcel Kudlvasr píše:Což vo To, Nemesis, otázek by bylo, ale asi nééé pro Tebe,. Mňaj sa dobré ty ,,Diskutére,,. Brou...Ponocnej Marcel od Zvonu.
droopy píše:Nemesis. uplne chapem tvoje nadsenie z tohto filmu. Prezil som nieco podobne pri inom filme a nikto okolo mna to nechapal tak ako ja. Iba o nejaky cas neskor som nasiel skupinku podobne zasiahnutych ludi na internete. Bol to ale uplne inak zamerany europsky film bez efektov.
Ako tak citam diskusiu je mi jasne, kto je tu teenager s vekom 11 az 17 (powerball, dj-thomass), kto je tu hlbajuci popletenec s vekom za zenitom (Marcel Kudlvasr) a kto skutocny fanusik filmu.
Dufam ze ked sa pojdem na Avatara pozriet ja, budem mat rovnaky zazitok ako ty.
droopy píše:Zatial sa velmi neponahlam, lebo preplnene kinosaly niesu velmi pre mna. Pocitam, ze premietat to budu najmenej do takeho aprila a urcite chcem vidiet 3D verziu. Ked uz to tak bolo natacane tak by bolo hlupe to nevidiet v kine v plnej sile. 2D si mozem pozriet aj doma, ze. No a k tomu zazitku, to zavisi aj ako sa k tomu clovek postavi, ci chce hladat chyby v deji a snazit sa byt mudrejsi ako reziser alebo ide clovek do kina po zazitok, nieco si prezit v inom svete. To uz je na kazdom co si z toho odnesie a ci mu to za to stoji.
Nemesis. píše:dj-thomass píše:powerball píše:tipuju trinact let podle toho co sem zatim cet v tomhle vlakne
ja typujem tak 11-13 rokov...prepac nemesis ale zda sa mi ze ty si tym avatarom posadnuty...ja som ten film videl v 720p kvalite s CZ titulkamy doma na 103cm LedTV, ale vobec ma nelakalo ist nato do kina na 3D....viem ze teraz budes hovorit ze preto ma nezaujal lebo som to nevidel v kine v 3D...ale keby som si mal vybrat medzi 3. pokracovanim Transformers alebo 2. Avatara...tak radsej vyberiem 1.moznost....mozem povedat ze avatar bol dobry ale nic viac...priznam sa ze som vobec nemal v plane to pozerat ale preto som si povedal ze "kuknem" co je to za zazrak lebo tam hral ten herec ktory hral v Terminator 4...btw ked citam nazov temy ze avatar - uplna extaza tak sa ta chcem spytat: Neslahol si si nieco pred tym ako si vstupil do kina?
Ja tebe typujem 8-10 rokov.
1. Nevies pochopit ze ked sa tebe nieco nepaci tak to neznamena hned ze sa to nemoze pacit nikomu. Co je smutne.
2. Uz som tu pisal ze ja netvrdim ze je to uplna extaza. Ja som len citoval jedneho recenzenta ktory to tvrdil. Jasne som napisal
"Recenzie:
Z filmu Avatar vam spadne sanka
http://aktualne.centrum.sk/kultura/film ... id=1197507
(citat z tejto recenzie:
"Dvadsaťminútová záverečná bitka vzbudzuje úplnú extázu!"
To ze nevies rozoznat ze som citoval niekoho ineho a netvrdil som to je smutne a len tvoj problem.
Teda typujem ti skor 7-9 rokov.
3. Ked davas prednost Transformerom tak to len potvrdzuje 7-9 rokov.
4. Nic si stoho nerob, niekto musi patrit k 1% ludom ktorym sa ten film nepacil.
No toto nieje typovacia sutaz.
Este odpoved na tvoju otazku: Neslahol si si nieco pred tym ako si vstupil do kina?
Ja nie, ale mozno ten kto to tvrdil. Nato sa ale musis opytat autora toho vyroku!
Nauc sa citat!
P.S. Nenadchlo ta to mozno ja preto, lebo si videl kinorip v strasnej kvalite (tam kde su v kinoripe machule je v kine krasna pandora). Keby si to videl v 3D kine mozno by ta to nadchlo viac. Ktovie. Ale to nezistis inak ako ze nato pojdes do kina. To ale zrejme nehrozy, vsak?
Nevies pochopit ze ked sa tebe nieco nepaci tak to neznamena hned ze sa to nemoze pacit nikomu. Co je smutne.
dj-thomass píše:1.Ja som nikde nenaznacil ze sa to urcite nikomu nepaci lebo sa to nepaci mne...neviem podla coho si na to prisiel...
2.To s tou extazou v mojom prispevku mal byt vtip...tvoja skoda ze si to nepochopil
3.Podla teba ten komu sa pacia Transformeri je automaticky dieta alebo teenager?...Tymto si s prepacenim series do huby a obratil si na seba svoj vyrok:Nevies pochopit ze ked sa tebe nieco nepaci tak to neznamena hned ze sa to nemoze pacit nikomu. Co je smutne.
4.Zasa pises hluposti...Ja som nenapisal ze sa mi nepacil, pacil sa mi a povedal som ze bol dobry, pekne efekty, originalny pribeh ale niesom tymto filmom nejak extra nadseny...
Bonus pre teba: 5. Tvoja gramatika ma utvrdzuje v tom aky mas asi vek...
a este tvoje P.S.:Nie tento film som nevidel v kinoripe ale v 720p kvalite(ak ti to nic nehovori tak 720p je HD kvalita kedy video ma rozlisenie 1280x720p=fakt pekny obraz...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků