Avatar (James Cameron) - Uplna extaza!

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Prekona Avatar v kine Titanic a stane sa najuspesnejsim filmom vsetkych cias?
Urcite ano 9 %  30%  [ 9 ]
Ano 6 %  20%  [ 6 ]
Nie 2 %  6%  [ 2 ]
Urcite nie 5 %  16%  [ 5 ]
Neviem 0 %  0%  [ 0 ]
Je mi to jedno 8 %  26%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 30

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 21:39

omluvil bych se, pokud bych nazval idiotem někoho, kdo idiot není...

zajímavá statistika, obyvatel v čr je taky několik miliard, pokud započítáš i mravence, srnky, ptáky, ryby, hmyz......

samozřejmě sem mluvil jen o těch lidech, kteří se toho tématu aktivně zapojili...

a taky si všimni toho, co sem ti dnes vlastně vytkl a s tím nic neuděláš, to co sem ti vytkl si prostě udělal a hotovo...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 10. 3. 2010 21:40

konecne .
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 21:42

žádné plané naděje, to už říkal tolikrát...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 10. 3. 2010 21:44

Nemesis. píše:Mas to pomylene v hlavicke, vies.

Nemesis. píše:Si fakt slepy?

Nemesis. píše:A Oscar podplateny bol! To je jasne kazdemu. Na nete su o tom tisice clankov. Bolo okolo toho velke halo. To ze ty ignorujes tento fakt je tvoja vec.

Nemesis. píše:Dakujem ti z celeho srdca ze mi uz konecne das pokoj!

Nemesis. píše:No toto nemeni nic natom ze Avatar je najlepsi film vsetkych cias!!!!

Další hledat nebudu, protože na to nemám chuť. Momentálně neřeším reakce ostatních vyprovokovaných uživatelů, řeším Vás, jakožto původce problémů.
Chcete-li onu situaci naznačit ve filmové terminologii, pak ... Belmondo v jednom z filmů, kde hrál, říká něco v tom směru ... v jablku je červ, vy léčíte jablko, já zabiji červa ...

Abyste správně pochopil výše uvedené ... nejedná se o skutečné zabíjení, nýbrž o způsob řešení situace. Jestliže někdo - ostatní, běžně povětšinou slušně fungující diskutující, vyprovokuje (možná cíleně) k flamewar, pak mým řešením, je nejdříve zablokovat původce vzniku tohoto stavu a následně řešit ostatní provinilé.

Vaše příspěvky nenesou znaky nadšení, ale z pohledu mnoha uživatelů, mají fanatický nádech, či nádech reklamy. Já nemohu vědět, zda jste osoba, která tuto reklamu skutečně tvoří, nebo je za ni případně placena. Bohužel, průvodní znaky vašich spam příspěvků tomu naznačují.
Ač je to tak, nebo naopak - spam a jeho různorodé formy zde nejsou povoleny.

Jakmile opadnou vášně - zkuste si, prosím, projít znovu celé toto vlákno. Možná pak zjistíte, že se vlastně nedokážete srovnat s ostatními uživateli, jinak poklidného fóra - pauza.cz.
Stále se tváříte jako oběť, přičemž skupina moderátorů již má zcela opačný názor. Já také.

Ač nám je to velmi líto, protože si ceníme každého slušného aktivního diskutujícího, možná by bylo na čase zvážit, zda Váš pobyt na pauza.cz není, vzhledem k celkové situaci, nadbytečným marněním cenného času.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MgX 10. 3. 2010 21:46

Všechny jsem prosil o slušnost a korektní chování! Nebudu zde trpět provokace, ani následné nevhodné reakce, zvláště pak když víte, že vlákno je již sledováno moderátory.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 21:49

na svou obhajobu (protože pravidla fóra jsem nepochybně porušil) připomenu, čím mé dnešní řádění začalo:

Grammator píše:jééééééžiši kriste!!!! 6 příspěvků za sebou 3 minuty po sobě, buď rád že nejsi u nás, už bys měl BAN spamere!!!
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 10. 3. 2010 21:51

Grammatore věř, že jsem se tomuto vláknu nadlimitně věnoval - četl jsem vše a dost důkladně. Tudíž přesný obrázek mám. Vím i o zbytečných vulgarismech - z více stran.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 21:53

Grammator píše:omluvil bych se, pokud bych nazval idiotem někoho, kdo idiot není...

zajímavá statistika, obyvatel v čr je taky několik miliard, pokud započítáš i mravence, srnky, ptáky, ryby, hmyz......

samozřejmě sem mluvil jen o těch lidech, kteří se toho tématu aktivně zapojili...

a taky si všimni toho, co sem ti dnes vlastně vytkl a s tím nic neuděláš, to co sem ti vytkl si prostě udělal a hotovo...

Ty si ale idiot! Tak a mas to. PAci sa ti diskusia tejto urovne? Mne teda nie! Len ked to admin toleruje, ...
Vies velmi dobre ze srnky do toho nepocitam, len navstevnikov fora ktory citali, alebo mohli citat tuto temu.
Kto je idiot a kto nie by bolo na dlho. Je to len vec nazoru. Podla man si nim ty!

Grammator píše:na svou obhajobu (protože pravidla fóra jsem nepochybně porušil) připomenu, čím mé dnešní řádění začalo:

Grammator píše:jééééééžiši kriste!!!! 6 příspěvků za sebou 3 minuty po sobě, buď rád že nejsi u nás, už bys měl BAN spamere!!!

Tym to nezacalo, to si bud isty. Ale to je jendo, ja som to urcite nezacal.
Nadavanie do ko*** jehorsie porusenie a to je suce banu! Nie slusna odpoved na otazku
Grammator píše:žádné plané naděje, to už říkal tolikrát...

Neprovokuj! Ty tu rozduchavas flame! Ja som sa snazil x-krat to ukoncit, ale vzdy si tu najdem dalsi a dalsi utok!
Avatar - Najlepší film všetkých čias!
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod powerball 10. 3. 2010 22:05

nemesis by zaslouzil nejakej slusivej rank - treba trvaly ban :)
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 22:07

tak znovu:
Grammator píše:na svou obhajobu (protože pravidla fóra jsem nepochybně porušil) připomenu, čím mé dnešní řádění začalo

vídíš tu nuanci?

srnky ale nekoupí byt, nejdou do práce, lidí si nevšímají a tak se mezi ně nemohou počítat, už chápeš?

další útok, a co si čekal? když tady stornuješ názory všech ostatních? že ti poděkujou?

Ach ano promiň Nemesis, máš pravdu hned zítra prodám auto, kterým jezdím do práce a jdu se podívat na Avatara do 3D kina (sice bydlím na vesnici, ale peníze budu mít za to auto), a hned 3x, ať se mi ten výlet vyplatí! sice budu muset někde přenocovat, asi na ulici ale co, za ten zážitek to přece stojí! Máš ve všem pravdu, my všichni jsme hloupí že jsme si to neuvdědomili dřív, hned jak výjde DVD koupíme ho a necháme ho hrát v našich domovech nepřetržině a nic jiného už nikdy nepustíme Avatar je totiž to nejlepší!, jsme jen malí a nízcí, jsme děti a ty jsi ten, kdo nás přivedl na správnou stranu!

aby nedošlo k nějakému nedorozumění zase, tohle se zase nazývá nadsázka...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 10. 3. 2010 22:08

Nemesis. píše:No ked mas kamarata moderatora, tak je to janse.

Toto vnímám jako urážku moderátora - tudíž sebe.

Ihned tento Váš příspěvek posílám k posouzení administrátorovi fóra.
Není totiž možné, aby člověk, který není nezávislý - moderoval diskuzní fórum.

A znovu upozorňuji ostatní diskutující. Je zde tým moderátorů, který posuzuje jednotlivé příspěvky, uživatele atp. Tudíž názory, kdo je, či není uživatel vhodný na BAN, přenechejte, prosím, těmto lidem.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Grammator 10. 3. 2010 22:09

Nemesis. píše:a co sa tyka nazoru veciny. to myslis vaznbe? fakt si myslis ze 10 ludi je vecina? tu temu citalo 3508 ludi! no tolko nie ale boli to iste stovky. Nedaj sa vysmiat! Doterz som to bral ako zart, ale ak to myslis vazne tak ...

tato perla mi přišla po PM, mohl by tedy někdo z týmu SF vysvětlit zde přítomnému, jak počítání zobrazení tématu funguje?
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 22:11

MgX píše:
Nemesis. píše:Mas to pomylene v hlavicke, vies.

Nemesis. píše:Si fakt slepy?

Nemesis. píše:A Oscar podplateny bol! To je jasne kazdemu. Na nete su o tom tisice clankov. Bolo okolo toho velke halo. To ze ty ignorujes tento fakt je tvoja vec.

Nemesis. píše:Dakujem ti z celeho srdca ze mi uz konecne das pokoj!

Nemesis. píše:No toto nemeni nic natom ze Avatar je najlepsi film vsetkych cias!!!!

Další hledat nebudu, protože na to nemám chuť. Momentálně neřeším reakce ostatních vyprovokovaných uživatelů, řeším Vás, jakožto původce problémů.
Chcete-li onu situaci naznačit ve filmové terminologii, pak ... Belmondo v jednom z filmů, kde hrál, říká něco v tom směru ... v jablku je červ, vy léčíte jablko, já zabiji červa ...

Abyste správně pochopil výše uvedené ... nejedná se o skutečné zabíjení, nýbrž o způsob řešení situace. Jestliže někdo - ostatní, běžně povětšinou slušně fungující diskutující, vyprovokuje (možná cíleně) k flamewar, pak mým řešením, je nejdříve zablokovat původce vzniku tohoto stavu a následně řešit ostatní provinilé.

Vaše příspěvky nenesou znaky nadšení, ale z pohledu mnoha uživatelů, mají fanatický nádech, či nádech reklamy. Já nemohu vědět, zda jste osoba, která tuto reklamu skutečně tvoří, nebo je za ni případně placena. Bohužel, průvodní znaky vašich spam příspěvků tomu naznačují.
Ač je to tak, nebo naopak - spam a jeho různorodé formy zde nejsou povoleny.

Jakmile opadnou vášně - zkuste si, prosím, projít znovu celé toto vlákno. Možná pak zjistíte, že se vlastně nedokážete srovnat s ostatními uživateli, jinak poklidného fóra - pauza.cz.
Stále se tváříte jako oběť, přičemž skupina moderátorů již má zcela opačný názor. Já také.

Ač nám je to velmi líto, protože si ceníme každého slušného aktivního diskutujícího, možná by bylo na čase zvážit, zda Váš pobyt na pauza.cz není, vzhledem k celkové situaci, nadbytečným marněním cenného času.

Hladate len to co sa vam hodi.
Ja urcite niesom povodca problemu, To skor ja som bol vyprovokovany! Slusne sme si pisali a zrazu mi niekto nadava do koko**! To je tu akoze normalne? Tak potom som mu to vratil, to je jasne, ale ja som nikoho prvi nenapadl!

To co ste citoval su len moje nazory, na ktore mam predsa pravo. Mozem si to mysliet. Netvrdim ze je to pravda.
Aj ja povecinou fungujem slusne, ale ked som vyprovokovany, oplacam rovnako. Len aby boli potom ked zomna urobite obetneho baranka potrestany aj ostatny.

Spamu je tu dost. Kolko ludi odbocilo od temy ako prvi? napr. typovacou sutazou ohladne veku a pod? A kolko krat som to bol ja kto vyzyval k navratu k teme topicu? A slusnemu spravaniu?
Potom neskor som to uz vzdal. Ale vzdy som vyzyval k slusnosti
Ja nemozem zato co si kto mysli a ze to pochpil zle.

Ja sa netvarim ako obet, ja som obet! Citim sa tak, pretoze fakty su jasne. Pozrite si vy cele vlakno a hlavne podla casu. Teda kto zacal, kto provokoval, a kto sa len branil a uvidite ten rozdiel.
Ja by som bol rad ak by bola cela tema zmazana. Vseci tu len provokuju. TO ze to vy nevidite, alebo nechcete, .. no je smutne, ale stym ja nic nespravim.

Konecne sa zhodneme. Tento topic za vrhol (NIE mojou vinou!) len na ubohe utoky, a pisat tu rozhodne strata casuu je. No vzdy ked sa to snazim ukoncit tu niekto na mna zautoci, a to nemozem nechat len tak.
Naposledy upravil Nemesis. dne 10. 3. 2010 22:15, celkově upraveno 1
Nemesis.
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 10. 3. 2010 22:11

Myslím, že vše vhodné a bohužel i nevhodné bylo řečeno - vlákno zamykám. V případě nesouhlasu, či jiných námitek se obraťte na administrátora fóra.

Děkuji za pochopení
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Nemesis. 10. 3. 2010 22:16

powerball píše:nemesis by zaslouzil nejakej slusivej rank - treba trvaly ban :)

Ale aj ty + 5-8 dalsich! ;-)
Nemesis.
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka