od Swordman 8. 3. 2010 19:22
Nemesis:
Mne teda nepripadá, že Hurt Locker je oslavou spravodlivej vojny v Iraku, ani že by bol politicky korektný ( vzhľadom na ofic. líniu politiky v USA ). Skôr si myslím, že je trieskou oku väčšine amerických politikov a lobistov a že keby oni rozhodovali o Oscaroch, tak vyhrá Avatar.
Ale tie ceny udeľujú filmári, odborná verejnosť, a nie politici.
PS: Aby niekoho vylúčili, tak to by asi museli znova nominovať a znova by asi mali možnosť tam dať dať ten istý film. Že niekto napíše mail, tak to nie je ovplyvňovanie, tí ľudia, ktorí hlasujú majú svoj názor a na maily kašlú. Nepoznáš ľudí od filmu a divadla, sú tvrdohlaví ako barani a rozhodne si nenechajú vnucovať nejaké cudzie názory ( viem z vlastnej skúsenosti ).
Inak ak sa ti páči Avatar a považuješ ho za najlepší film, tak v poriadku, len nemusíš o tom nasilu presvedčovať všetkých. Mne ak sa páči film, tak som rád, ale nenútim ho nikomu ( stačí, že mňa obohatí a posunie ma vpred ). Nikomu neponúkaj ani neber bravčové, najkrajšie je rešpektovať názor iných a vziať si od nich to dobré a nechať im zo seba kus toho dobrého.
O tom je diskusia a prínos z nej. Je radosť viesť prínosnú, podnetnú diskusiu alebo rozhovor.
Ale je utrpením počúvať agitku.
Doba, kedy nám linkovali, čo budeme jesť, pozerať, čítať a čím si s prepáčením budeme vytierať zadok, je dúfam už nenávratne preč...
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G