rozesíláte si viry? Né, sranda, taky nechápu v čem by to mohlo mít co dočinění..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
No, vypada(lo) to jako manual, kterej prepisoval "do lidstiny" nejakej clovek, kterej tomu vubec nerozumel, cimz se z toho stala necitalna <->
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Nevíte někdo o firmě, která se zabývá prodejem a nákupem historických (plných) lahví s luxusnějším pitím. Rád bych si nechal ocenit jednu lahev cognacu - je někdy z roku 1971 a je mi líto jí vypít. Díky za rady. Sám jsem hledal a nic moc nenašel.
Nevím, ale máš pravdu. Představa, že u telky propiju během chvilky novej Mercedes - to je na špagát Vyjadřuji se sice humorně, ale z druhé strany, člověk občas rozdělá nějaké starší pití a nepřemýšlí, přičemž ...
Tak tohle asi nový mercedes nebude, ale i tak . Jde mi to to, že mě stačí sice dobré, ale úplně klidně soudobé pití. Bohužel se v tomhle artiklu neorientuji tak bych se rád někde poradil, jen prostě vůbec nevím kde
Je v praze firma která by mi za rozumné peníze (na počkání asi ne) byla schopna do ocelového nerezového tubusu, vypálit libovolný text, či logo z přineseného souboru na flashce,cd a tak?
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.
Zdravím, jak to bude od toho 1.1.2014 s těma zárukama? Každý web jiná ves. Mám to chápat tak, že zboží zakoupené do 31/12/13 bude mít 24 měsíců (není-li jinak uvedeno) a od 1.1.2014 jakou záruku, 6 měsíců?
Záruka by vzhledem k nařízením EU měla zůstat 24 měsíců. Jiná budou slovíčka v zákoně, který toto upravuje. Ta slovíčka mohou - údajně - zapříčinit, že po 6 měsících bude pro spotřebitele hodně obtížnější prokázat vznik vady a zboží regulérně reklamovat, resp. vyměnit za jiné, dostat zpět peníze atp.