Rychlodotazy

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod aquarkko 4. 12. 2012 19:44

soubor máš v SZ :wink:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 12. 2012 22:41

rozesíláte si viry? :D Né, sranda, taky nechápu v čem by to mohlo mít co dočinění..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 6. 12. 2012 00:02

No, vypada(lo) to jako manual, kterej prepisoval "do lidstiny" nejakej clovek, kterej tomu vubec nerozumel, cimz se z toho stala necitalna <->
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod aquarkko 6. 12. 2012 17:48

to jsem měla zkušební překlad, jako málokdy natrefím na něco tak nepochopitelnýho...doposud tomu asi konkuruje jenom bezkolencová louka, že, Sloníku? :-D
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 12. 2012 14:30

Nojo, no .... :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 1. 2013 17:34

Nevíte někdo o firmě, která se zabývá prodejem a nákupem historických (plných) lahví s luxusnějším pitím. Rád bych si nechal ocenit jednu lahev cognacu - je někdy z roku 1971 a je mi líto jí vypít. :-) Díky za rady. Sám jsem hledal a nic moc nenašel.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MgX 13. 1. 2013 17:49

Nevím, ale máš pravdu. Představa, že u telky propiju během chvilky novej Mercedes - to je na špagát :-D
Vyjadřuji se sice humorně, ale z druhé strany, člověk občas rozdělá nějaké starší pití a nepřemýšlí, přičemž ...
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 1. 2013 18:55

Tak tohle asi nový mercedes nebude, ale i tak :-). Jde mi to to, že mě stačí sice dobré, ale úplně klidně soudobé pití. Bohužel se v tomhle artiklu neorientuji tak bych se rád někde poradil, jen prostě vůbec nevím kde
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod WolfN 8. 5. 2013 15:51

Je v praze firma která by mi za rozumné peníze (na počkání asi ne) byla schopna do ocelového nerezového tubusu, vypálit libovolný text, či logo z přineseného souboru na flashce,cd a tak?
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.
WolfN
Čtenář

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 5. 2013 17:23

Doufám, že nechceš do tvého gripíku nechat udělat nápis čítah.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 5. 2013 18:18

Jako laser nebo gravírování ?
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 15. 5. 2013 21:20

Zdravím, jak to bude od toho 1.1.2014 s těma zárukama? Každý web jiná ves. Mám to chápat tak, že zboží zakoupené do 31/12/13 bude mít 24 měsíců (není-li jinak uvedeno) a od 1.1.2014 jakou záruku, 6 měsíců?

Děkuji.
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod MgX 15. 5. 2013 22:13

Záruka by vzhledem k nařízením EU měla zůstat 24 měsíců. Jiná budou slovíčka v zákoně, který toto upravuje. Ta slovíčka mohou - údajně - zapříčinit, že po 6 měsících bude pro spotřebitele hodně obtížnější prokázat vznik vady a zboží regulérně reklamovat, resp. vyměnit za jiné, dostat zpět peníze atp.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 15. 5. 2013 22:35

Děkuji za odpověď. Aby člověk přemýšlel, zda v letošním roce pořídit nový spotřebič do domácnosti.
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod MgX 15. 5. 2013 22:46

Kdo ví, že asi nový spotřebič potřebovat bude - zřejmě koupí nový. Možná na to ještě vydělá trochu více klidu. Uvidíme.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka