Já se teď jako levák učím házet frisbee i pravou. Po tréninku mě totiž bolela jen půlka zad, takto mě bolí celá Trénuju už tak měsíc, v podstatě obden. A rozhození levé jsem si teda nevšimla. Házím pořád stejně. Stejně blbě
Druhou ruku si rozhazite leda tak, kdyz ji nebudete pouzivat vubec...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Ahoj.Na Fejsbůku je nová fíčura "Blízký přítel" někdo si mě označil a vidí,kde všude píšu.Začíná se mi srát do žrádla.Lze s tím něco dělat? vypnout? dík
Za to, ze kliknul na "Blizky pritel"? Noo, hobbitek ma znacne radikalni reseni
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
No, mozna by stalo za to napsat, o co se v cem snazis...