Rychlodotazy

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 7. 2010 15:31

No Sloníku, rád Ti pomohu , v tomhle Hicu stejně nikam nepůjdu. Ozvi se mi na SZ nebo Majla...potřebuji více informací na rozjezd, termín atd. STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 8. 7. 2010 15:56

Marceli, proč už sem nechodíš?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 7. 2010 18:42

Ahoj Trente, Co Ti spadlo é Vám na hlavu?! Jinak jsem byl dajako chorý, zdepkaný a dawn?! Z Hiců, chorob, bolístek...chytla ma Hravá, filmová, čtecí(,,projížděl,,jsem Archívy...) aj. Mánia a nehnul se z Bidla. Snad se udělá normální české Léto?! Někdy?... No i Ty Houby ma na Brdech uschly a Dál se nedostanu, hej...Tož asi až na Podzim, jestli ten LES neshoří, neuschne, či ho nepokácej?! Tulák v.v. Marcel od Zvonu. Ozvi se na SZ či Majl a pokecáme více, nějak se mi ten Letošek fajne zhroutil a hroutí?!
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 18. 7. 2010 14:23

Obrázek
Kolik vlastně stály? :hm
omluvte kvalitu
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 7. 2010 17:13

Prostě víc než průměrný plat čtenáře novinky.cz. Má ti prostě spadnout čelist.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 18. 7. 2010 18:50

I kdyby, tak co...prostě si chtějí užít svatebí den a když na to mají, ať si ty šaty koupí, člověk se nežení/nevdává zas tak často :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 19. 7. 2010 06:20

hobitt: mě je jedno jak si to užívají(každý dle svých možností), jen jsem chtěl poukázat na to, jak na jedné stránce jsou rozdílné údaje a to jsou od sebe odděleny cca 5 řádky. Má to asi způsobit ten efekt, jak napsal Jack, ale takhle to vypadá debilně.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod aquarkko 19. 7. 2010 08:15

nojo, seznam bulvár...ještěže to nečtu
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 7. 2010 08:20

trent: já to pochopil, já to nepsal jako reakci na Tebe.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 7. 2010 21:43

PROSÍM, neznáte někdo e-shop (ideálně CZ/SK, ze zahraničí nevím jak nakupovat a nemám Paypal), kde by se dal koupit model motocyklu MotoGP Suzuki Rizla, se kterým loni jezdili Capirossi a Vermuelen, či ještě lépe letošním strojem (Capirossi/Bautista)? Celkem dost by se to hodilo...díky :) velikost třeba 1:18

Jde o tuhle:

Obrázek
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 20. 7. 2010 09:16

ty modely se prodávaj v kamennejch obchodech běžně...třeba obchody s autodráhama
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 7. 2010 14:26

Slonik píše:Sháním jakékoli informace na téma časová optimalizace tras, průměrné průjezdné rychlosti jednotlivých silnic (či jejich úseků), algoritmy pro takovéhle výpočty, koeficienty, databáze, .... prostě cokoliv. A spěchá to ... :-. Díky

A do jake urovne chces jit? Algoritmy obecne vychazeji z teorie grafu, viz toky v siti a teorie siti. S dostupnymi databazemi na tohle tema to asi nebude tak horke :-)
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod The_mike 21. 7. 2010 15:11

CO DELAT se stale namrzajici mrazakem...je to starsi model...tak jestlise nekde neda pohnout nejakym trimrem apod.
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powerball 22. 7. 2010 18:56

proc je to tady na pauze takovy zabity ? a pozor to nemyslim jako rejpani, tuhle sem o tom premejslel, da se tady resit prakticky cokoliv protoze je to forum o zivote a vypada to ze celkem kvalitni uzivatelska zakladna tady taky je tak proc tady pribude za den prumerne 10 prispevku ? :hm
seek discomfort
powerball
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 22. 7. 2010 19:03

Pač je tu jenom pár lidí, co se pravidelně vrací, a ti zakrátko vykecají a proberou mezi sebou, vše, co můžou. Nových témat moc nezbývá, atd..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Předchozí stránkaDalší stránka