Jak dostat Majkla do postele aneb gentleman v nesnázích :-)

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mtmccox2 4. 5. 2010 23:02

Džentlmen si je stopro jistý, že ďoučata definitivně ne-é? :kuk:
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod Deleted user 4. 5. 2010 23:31

bukvoun píše:To se mi rozbušilo srdce, jo vážně, ale jsi na starší ročníky? Plné konto, zkušenosti... 8-)

-- 4. 5. 2010 23:32:36 --

bukvoun píše:jo, ale ten měl dost zvláštní názory soudě podle příspěvků. Majkl mi připadá fakt dost dobrej, dost hustej. Jinak, pročetl jsem všech 52 straánek tohoto threadu a musím říc, že Majklovi vůbec nerozumíte. Já asi tuším, oč mu jde..

-- 4. 5. 2010 23:33:06 --

:-O :-[ Já jsem úplně na rozpacích... :oops:

-- 4. 5. 2010 23:35:15 --

mtmccox2 píše:Džentlmen si je stopro jistý, že ďoučata definitivně ne-é? :kuk:

Tady džentlmen (váhám, je-li to vůbec ta správná denotace) si nikdy není ničím stopercentně jistý. o<:)

Odeslat příspěvekod trent 5. 5. 2010 20:11

Takže gentleman vlastně neví co chce. Zde bych viděl jistou analogii s dívčí duší.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod mtmccox2 5. 5. 2010 20:25

trent: Jestli jsi měl vždycky v sobě, životě o tom, co chceš jasno, tak to tě obdivuju :)
Já občas mívám nálady a stavy, kdy vážně nevím, kam směřuju, proč dělám to, co nechci a nedělám to, co chci. Vyrovnanej člověk co zná sebe a "ví", to chce podle mě určitý čas a vnitřně se do toho dopracovat..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod trent 5. 5. 2010 20:34

Vždycky ne, ale když jsem něco dělal, snažil jsem se mít představu o výsledku.
Já to spíš beru dle zkušeností...když občas pozoruji chování děvčat...zvlášť co se citů týká...
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod bukvoun 5. 5. 2010 20:39

čau chlapi, jak se máte, dobrý? Cox2 nevyhazuj mě, slibuju, že dneska bukvit nebudu, nebudu roznášet kolem sebe alergizující pyl. Jeden gentleman mě vyléčil. Ale nevzdám to.

Btw. dnes jsem si koupil několik párů nových boxerek je to materiál Lenzing Modal a hlavně otvor vpředu pro okamžitou akci. A koukám, že na druhé straně visačky je napsáno: all-natural cellulose fiber made from beech wood. Takže vida, z bukového dřeva. To mě rozesmálo. Asi už je mi to souzený. Trente, čekám na nějakou hlášku..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To cox2: jinak já vím, co chci, buď bejt heterák anebo si najít nějakého internetového milence. Teda ale fuj, už zas ten pyl létá... Okamžitě protipylovou síť!!!!!!! :hmm: :grr: :-\ :/ :kuk: :hmm:
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 5. 5. 2010 21:34

Hlášku? Ještě sis měl koupit dubovou kůru. Aby jsi mohl po několikanásobných akcích omývat unavené partie.
Protipylovou síť? Já jsem několik let užíval Zaditen a kapky zmírňující alergie. Bylo to celkem účinné.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod bukvoun 5. 5. 2010 21:52

trent píše:Hlášku? Ještě sis měl koupit dubovou kůru. Aby jsi mohl po několikanásobných akcích omývat unavené partie.
Protipylovou síť? Já jsem několik let užíval Zaditen a kapky zmírňující alergie. Bylo to celkem účinné.

dobrý, ale já takový praktiky nedělám, abych musel omývat partie :-P . A protipylová síť existuje. 8-)
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 5. 5. 2010 22:18

Jasný. V našem věku už stačí Francův nápoj.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Deleted user 5. 5. 2010 22:37

trent píše:Takže gentleman vlastně neví co chce. Zde bych viděl jistou analogii s dívčí duší.

Mimojiné sis takto odpověděl i na otázku, proč tahle diskuze nikdy nikam nevede. o<:)

Odeslat příspěvekod trent 6. 5. 2010 08:28

To je taky fakt. Jsem to ale věru bystrý chlapec. :D
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 5. 2010 09:31

bukvoun píše: Jeden gentleman mě vyléčil. Ale nevzdám to.

:-O Tu snad nebyla řeč o mně, já nikoho léčit nechtěl. :nenapadne

Odeslat příspěvekod bukvoun 6. 5. 2010 14:22

kdepak! :-]
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 5. 2010 23:08

To jsem rád. Už jsem se bál, že jsem zase něco provedl... ^^

Odeslat příspěvekod bukvoun 6. 5. 2010 23:10

Ne, to ne, jsem moc rád, že nad tímto fórem bdíš a držíš nad ním ochrannou ruku. Cítím se tady moc dobře. :tleskani
Děkuji, Majkle ;-)
bukvoun
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka