Cristinne ... 1000 a jedna stránka překvapení

Téměř nemoderovaná sekce o čemkoliv

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 1. 2016 14:36

V tom případě je úplně jedno jaká bedna to je. Vzpomínám si kdysi, když jsem si dělal telku ze setopboxu a projektoru a usnul jsem u ČT24, tak mě při probuzení často vyděsil hřímající Jiří Paroubek v nadživotní velikosti. To nebylo taky nic moc. Představa, že bych něco podobného zažil v UHD s prostorovým zvukem mě dost děsí :D

Jediné co by mohlo fungovat je zakřivená obrazovka, která nejspíš podstatně lépe zobrazí pokřivené hodnoty těch, kteří to tu řídí.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod suk 15. 1. 2016 14:43

Slonik: bohuzel, na krivej charakter nekterych lidi bys potreboval obrazovku do valce, se zobrazili +- rovne.. . A na takovyho Babise by ti pravdepodobne nestacila ani obrazovka do spiraly :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod trent 15. 1. 2016 15:40

Proto mi stačí placatá FullHD. Chci ty charaktery vidět pěkně tak jak jsou..., ale zase ne do takových detailů. :-D
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 15. 1. 2016 19:55

Koukám, že jste nenáročně nároční :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Slonik 16. 1. 2016 21:22

Já tedy úplně
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 18. 2. 2016 18:11

Asi to teď zakřiknu, ale trodasovi snad židobolševičtí zednáří vypnuli internety a jůtůby.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 2. 2016 20:12

Ve vazbě jsou jůtůby a internety jen pro personál ...
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod trent 19. 2. 2016 08:22

Už ho zase popotahují, nebo si na něj došlápla NSA?
edit: Už jsem si to našel. Zajímavé.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 19. 2. 2016 09:04

Co, kde, proč? Co ty telefííísory?
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 19. 2. 2016 15:57

Co: Vazba
Kde: Přerov
Proč: teď dědictví

Čekám jaké pecky se objeví pro letošní rok a přijde mi, že je to stále to samé v bledě modrém, nebo se ještě neobjevily. :-D

edit: Jestli bys ale něco měl, sem s tím. ;-)
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 19. 2. 2016 19:34

Zatím nevím, nemám informace. Počkal bych s čím se vytasí - jsou tam nějaké změny. Nebude zbytečné 3D u hodně modelů, z druhé strany asi bude mít více TV HEVC kodek atd. Někdy méně změn může být přínos při vyšší stabilitě.

Ne jako u tohoto Androidu a TV Philips. Ta telka není pořádně nastavená obrazově a aplikace nejsou zcela odladěné. Navíc obraz, dle mého názoru, nedosáhne vysoké kondice ani po seřízení přes sondu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 20. 2. 2016 14:34

Já jsem na to koukal a nic moc. Koukal jsem ale i na Sony a android TV a tam to vypadá o něco lépe.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 20. 2. 2016 16:15

Ne u všech modelů - mají taky problémy a potřebu ladit. Nicméně už je zase pár týdnů pryč, takže mohla proběhnout nějaká aktualizace, která stav vylepší.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 21. 2. 2016 07:36

Koukal jsem na to video z avmanie/živě. Taky žádná slává, ale působí to lépe, než philips. Při tom to video bylo už někdy z listopadu.
Je nějaký přístoj, ktrerý bys považoval za slušný a za zvážení.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 21. 2. 2016 10:22

Podívat se dá na ty, které jsou obecně doporučovány na avmanii - fóru. Nemůžu ale napsat, že by tyto TV byly skvělé.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka