V tom případě je úplně jedno jaká bedna to je. Vzpomínám si kdysi, když jsem si dělal telku ze setopboxu a projektoru a usnul jsem u ČT24, tak mě při probuzení často vyděsil hřímající Jiří Paroubek v nadživotní velikosti. To nebylo taky nic moc. Představa, že bych něco podobného zažil v UHD s prostorovým zvukem mě dost děsí
Jediné co by mohlo fungovat je zakřivená obrazovka, která nejspíš podstatně lépe zobrazí pokřivené hodnoty těch, kteří to tu řídí.
Slonik: bohuzel, na krivej charakter nekterych lidi bys potreboval obrazovku do valce, se zobrazili +- rovne.. . A na takovyho Babise by ti pravdepodobne nestacila ani obrazovka do spiraly
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Zatím nevím, nemám informace. Počkal bych s čím se vytasí - jsou tam nějaké změny. Nebude zbytečné 3D u hodně modelů, z druhé strany asi bude mít více TV HEVC kodek atd. Někdy méně změn může být přínos při vyšší stabilitě.
Ne jako u tohoto Androidu a TV Philips. Ta telka není pořádně nastavená obrazově a aplikace nejsou zcela odladěné. Navíc obraz, dle mého názoru, nedosáhne vysoké kondice ani po seřízení přes sondu.
Ne u všech modelů - mají taky problémy a potřebu ladit. Nicméně už je zase pár týdnů pryč, takže mohla proběhnout nějaká aktualizace, která stav vylepší.
Koukal jsem na to video z avmanie/živě. Taky žádná slává, ale působí to lépe, než philips. Při tom to video bylo už někdy z listopadu. Je nějaký přístoj, ktrerý bys považoval za slušný a za zvážení.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.